Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Хубава е роклята на Летисия, без ръкавите. Кейт на тази снимка ми се струва доста подпухнала в лице, може и от снимката да е.

# 331
Графинята на Уесекс разглежда книгата на съболезнованията за кралица Елизабет II с посланик д-р Алистър Макфейл в Адис Абеба, Етиопия.

# 332
Още малко снимки от испанците. Фелипе е много секси, Летисия също. Леонор липсва, защото имала ангажименти покрай ученето.

# 333
Испанките ми се струват с неподходящи за повода тоалети. Някакви леки, ефирни материи, а мъжете в строги униформи и костюми.

# 334
Да, вчера е пилотирал, после е облякъл костюма. Много задушевно се посрещат на летището. Кралският флаг е на стъклото.

Пред пилота има дисплей като в изстребителите, където се прожектира информация при лоша видимост. Вляво е кралския летящ трон.

Кралският самолет e сравнително нов Боинг 737, но по-малък от тези за редовни полети, ползва се и от правителството. Може да лети 12 часа непрекъснато и да стига до повечето точки от земното кълбо от Холандия. Вътре са три салона, два за конферентни срещи и обяди ползвани като офиси от правителствените лица и една пасажерска зона. Правителството е толкова гордо с придобивката, че отваря самолета за посещение не само от медиите но и от граждани.  Дизайнът е различен от други частни джетове, защото е типично европейски и е правен в името на целия народ, не само няколко заинтересовани бизнесмени, фокусира се главно върху функционалността и националната идентичност. Липсва типичната за бизнес джетовете спалня, вместо това всички седалки могат да минат в лежащо положение
Скрит текст:

В пасажерската зона седят охраната, съветниците и журналистите, тези седалки също стават на легло

Възглавничките са с холандски мотиви

Дори закачалките са в кралските цветове синьо и оранжево

Долапът за чаши

Зоната за почивка на пилотите включва две седалки които стават на легла

Лампи, щои, температура, телевизора и т.н. се контролират през мобилно приложение

Сервизите са холандски порцелан

ВИП толетната включва и душ

# 335
Нова снимка от Южени

# 336
  • Някъде там
Тирамису не са златни.

Мери го носи много пъти този костюм да. Този цвят ми е от любимите.
Много и я харесвам тази рокля на Макси.
Тя също си я харесва

Летисия всеки път е в различен стил тоалет.

Това ми е фаворита

Ефибуш благодаря за инфото. Браво на Вилем, щом не изоставя страстта си.
Страхотен е самолета. Как няма да им е кеф да летят.

# 337
Максима днес е великолепна.
Мери и тя, страхотен цвят и сакото като не е овърсайз е супер.

На Вики обувките от вчера също са страхотен цвят

И испанките ми харесват, Фелипе усмихнат е неустоим. Изобщо доволна съм, хубави тоалети и снимки вчера и днес.

# 338
  • Някъде там
Анджела Ландсбъри е починала.
Била е една година по-голяма от Елизабет.
Снимка от връчването на орден.

Фелипе ❤️

Ох много се смях на тази снимка. Вчера Маргрете и Бенедикте са присъствали на концерта "Слотсдистен" по повод 300-годишнината на двореца Фреденсборг.

# 339
Интересни са ръкавите на Летисия. Не знам дали ми харесват, но са оригинални 🙂

Кръстникът и кръщелничката са чудни! Как да не ги харесва шведите, датчаните и нидерландците човек 😀

И тоалетите от приемите ми харесват. Само на Максима какво е онуй розово петно долу вдясно? Прилича ми на кръпка. Спънала се, докато бързала, съдрала роклята и я позашили набързо с квото имат под ръка, да не стои скъсано 🤣

Коронацията пак може да бъде тържествена и без да се точи 100 часа.

# 340
  • Някъде там
Вики и украшенията ѝ за коса.
Много ги харесвам, разнобразие от шапките.

Скрит текст:

Днес 😱

Испанска е марката на Летината рокля.

# 341
Много красиви бижута за коса на Вики.
Днес зелените обувки спасяват тоалета, много ми допаднаха Grinning

# 342
Хаха и на мен много ми дападнаха. Цветово е закачливо, но роклята е кофти 😅

# 343
  • Някъде там
Рания много ми харесва като изключим елека.
Среща с екипа на онлайн платформа която свързва млади таланти в занятите с онлайн магазини и купувачи.

Максима със синия гащеризон който преди се чудехме как изглежда в цял ръст.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 21:18 от daviz

# 344
Много красиви тоалети на последните страници, нямаше нищо, което да не ми хареса, даже и странната рокля на Максима е много интересна, но може би тя е малко широчка за такава рокля.

Колкото до коронацията - мисля, че ще ни хареса, очаквам много съкровища и тоалети,  пък и каквото ще да е,  всичко е по-добре от погребение.

Общи условия

Активация на акаунт