Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 595
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Страхотна усмивка Heart Eyes
Къде са ни снимките с тази рокля?

# 496
Оо, клипът е страхотен, даже там още повече ми харесва. Сега нямам време да гледам целия, но флоралната рокля много ми прилича на тази, само цвета е друг. Меган е ослепително красива

# 497
Тази рокля се очертава да ми е фаворит:

Роклята на Макси от Танзания е леопардово Живанши, тематично:

Харесва ми.

Открехват леко завесата на новия сезон на “Короната”.

# 498
  • Някъде там
Еее страхотни клипове и снимки днес. Меган има много хубав глас и е много приятна за слушане.
Тирамису, зелената рокля е на флораната снимка.
И код червено на панаира на книгата в Германия.

# 499
# 500
Преди време ми бяха попаднали снимки на Меган с къса коса

Досега никога не я бях виждала така, снимките са доста стари, но и с тази прическа е великолепна.

Летка е с обувки трепач, тоалета е хубав и й стои добре но сакото не ми харесва.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 16:23 от Анонимен

# 501
  • София
Тази рокля се очертава да ми е фаворит:

И на мен, но чехлите - не. Но и останалите неща са хубави, както и самата Мегън.

Странно че всички участници в подкастите досега все хубави неща споделят за преживяването си, няма възмутени че им е отнета думата. Това само по каквото виждам от тях, не ми остава време да слушам. Някой който слуша редовно може ли да сподели впечатления?

Максима изглежда много добре в тази рокля, вталена и елегантна.

Летисия, това огън момиче Simple Smile. Много се колебая за една подобна кожена пола, дължината ме спира, но всеки път като видя Лети така и искам да си я взема.

# 502

Летисия, това огън момиче Simple Smile. Много се колебая за една подобна кожена пола, дължината ме спира, но всеки път като видя Лети така и искам да си я взема.
Имам и аз такава пола, но малко по-тъмен цвят, но вече ми е голяма и така и не намерих кой да ми я свие. Голяма прилика имат актьорите с Даяна и Уилям, с Хари, никаква.

# 503
  • Някъде там
Стефани и Гийом днес имат 10-годишнина от подписването.
Утре от църковната сватба.
Нейната рокля ми е една от най-любимите.  Роклята на Сааб в цвят "слонова кост" е една от най-скъпите булчински роялски рокли.
Прогнозната и стойност е 250 000 $
Украсена е с 50 000 перли и 80 000 кристала и 10 километра сребърна прежда.
Инфото от тук.
https://www.instagram.com/p/Cj5cQ5CoFbp/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

И вчера на прожекцията на документален филм за органичното земеделие.

# 504
Красива е Меган!
Аз и с прибраната коса я харесвам. Дори повече, отколкото с пусната.
Казват, че жените, които и с такава зализана глава са хубави, значи наистина са красавици 🙂

Роклята на Стефани е уау! И той е симпатяга. Хубава двойка са.

Летисия е страхотна жена! Тоалети, стойка, излъчване.

Зара като каква рекламира марката?

# 505
Като спортистка, бива ли такива въпроси?
Харесва ми и роклята на Максима от днес. Никак не е лоша, даже.
Радвам се за Стефани и Гийом- 10 години по- късно си имат едно абсолютно бонбонче и второто е на път Heart Eyes

# 506
# 507
Много е хубава булчинската рокля на Стефани. Тя не ми е красива, но има много меко излъчване.

# 508
  • На топло
Тази снимка ли е на корицата, фотографът е за съд 😂

# 509
  • Варна
Тази снимка ли е на корицата, фотографът е за съд 😂

Фотографът заслужава похвала, че е представил Мегън с все лунички, бръчици и всичко, което я показва земна и нормална жена.
Лошото е, че раменете й се сливат с фона и дрехата прави илюзията, че фигурата й свършва до черното - става карикатура, което вероятно е случайно.

На снимките и клипа Мегън изглежда много добре.
Във видеото - виждаме школувана актриса, ползва добър език, жестове, всичко както си трябва за пред камера.
Аз за пръв път я гледам като фокус нон-стоп за цели 4 минути. Става недвусмислено ясно, защо принц Хари си е загубил акъла по тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт