Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 586
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Down south
Фотографията буквало е отрязала раменете. Не знам, дали е търсен ефект/дефект.
Дебелото колие и липсата на рамене, превръщат Меги-то Joy(нали така обичате да наричате знатните дами - Летка, Мекси-то, Софи-то и пр) в леко странно женско "издание"

# 511
Принц Хари е направил изненадващо участие в среща организирана от подкаста Masters of scale. Говорил е за менталното здраве. Друг гост е бил неговият колега от BetterUp, Алекси.

# 512
  • Пловдив
Ужасна корица! Пу-пу! Изкара ми акъла!

# 513
  • в сърцето на един мъж...
Тази корица е подсъдна. Имаш чувството, че изобразената жена страда и й липсват части от тялото. Ако целта е била да изпъкне лицето, да бяха сложили друг фон. Така се слива с фона и имаш чувството, че са й стегнали врата и ще я удушат.
Роклята на Стефани е много красива, а те на последните снимки изглеждат много щастливи.

# 514
На мен ми харесва корицата, както и това, че не са покрили луничките на Мегън с тонове грим. Хубава е, точно защото не е перфектна и фотошопирана като кукла.

# 515
Фаворитите ми от вчера

За Лети вече казах, че ми харесва, но Стефани досега не бях я виждала с тиара, голяма е сладурана

# 516
На мен също ми харесва корицата на Мегън. Очите и греят и въпреки несъвършенствата, а може би и заради тях е много хубава.. Разбира се, и рамене се виждат и всичко, едва ли някой изпитва чак такова затруднение да ги съзре.

# 517
Самата Меган е красива, кропването на снимката не е добре. Останалите снимки са мечта, просто.
Разбирам да е фотошопирана до неузнаваемост като други кралски особи, но случая не е такъв.

На мен ми харесва корицата, както и това, че не са покрили луничките на Мегън с тонове грим. Хубава е, точно защото не е перфектна и фотошопирана като кукла.
Понеже разбирам от професионална обработка, особено на кожа, не само че не са ги махнали, ами и са изострили текстурата на кожата. Много готино, стои много по- красиво.

# 518
И на мен ми харесва корицата. Дори мисля, че дефектите са търсен ефект. Интересно е и различно! Аман от изкуствени кукли Барби, замръзнали в усмивка или излишна строгост.
Затова и Стефани ми харесва. Уютна, слънчева жена. Мъжът ѝ също.
Вчера, докато разглеждах снимките от сватбата им, си дадох сметка, че толкова искрени и топли усмивки и погледи на младоженци един към друг май не съм виждала по другите роялски. Може би само Максима. И тя на церемонията си се хилеше като ряпа. Както обикновено, де 🤣

ПП. Да добавя. И при монакците имаше емоция - сълзите и погледа на Шарлийн. Много разнежващо и малко плашещо.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 10:56 от птица

# 519
Да, Стефани и Гийом са много симпатични, именно защото не са перфектни. Тя сияе от щастие, а сега и с втората бременност - съвсем. На всички снимки грее.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 10:25 от Анонимен

# 520
  • Някъде там
Да ви ги сложа с фотосесията за годишнината.

На мен също ми са от любимите. При тях няма поза, няма вживяване.
Естествени и непринудени.
А като знам през какво мина Стефани да имат Шарли, още повече им се радвам, че и за второ успяха.

# 521
Хаха, Гийом какъв е нахилен Sweat Smile
Абе, нека са щастливи хората пък..

# 522
Приказно красива е Меган, дори не знам каква дума да употребя, не мога да й се нагледам (корицата не ми допада много, но пълно щастие няма😄). Впечатли ме най-много клипчето колко щастлива изглежда и колко леко и изящно се леят думите й. Семейният живот и грижите за децата явно й се отразяват добре.

Стефани не бях я виждала на сватбения й ден, а е било грандиозно. Роклята е прекрасна, а Стефани сияе

# 523
Бива корицата, колието бих сменила аз.
Поне не са я обработили до степен да не прилича на себе си.

Стефани и Гийом са чудесни, винаги ми е приятно да ги гледам тях.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 11:31 от Ули

# 524
  • Някъде там
Еее Ани, пропуснала си.
Много пъти съм я слагала.
На  другата снаха роклята също ми е от любимите. А двете са ми много симпатични.
Стефани е от благороден произход.
Родена е в аристократичното семейство на граф Филип дьо Лану през 1984 г. и е получила висше образование в католическия университет в Льовен. Стефани дьо Ланой, владееща френски, немски и руски, се срещна отдавна с принц Гийом. През 2009 г. двойката започва да излиза, а през 2011 г. принцът и графинята обявяват годежа си.
Ето и на Клер.

Общи условия

Активация на акаунт