Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Пак я погледнах корицата, повече несъвършенства не видях. Виждат се нормалните за Мегън лунички. И рамене се виждат, но ако имаше повече от тях, би било по-добре. Както казва Тирамису не е добре кропната. И по-добри корици има, ама пък и колко по-зле.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 12:12 от Lana

# 526
Бива корицата, колието бих сменила аз.
Поне не са я обработили до степен да не прилича на себе си.

Стефани и Гийом са чудесни, винаги ми е приятно да ги гледам тях.

Аз пък много обичам колиета торква, не бих го отказала. разбира се за такова колие трябва съответна шия.

Фонът се слива с раменете и липсва контраст за да се откроят. Но като се има предвид колко е хубава на всички други снимки това са бели кахъри.

# 527
Да сложа и още малко хубави снимки.
Ето я и снахата на Стефани - принцеса Клер с тиари

Бижутата са 🤩

# 528
  • На топло
Снимката на корицата може и да няма фотошоп, но със сигурност е минала през модерните филтри, които тук създават кофти вайб.
Много далеч е от естествено.
А другите кадри са яко фотошопирани 😳

# 529
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Корицата не ми харесва, нещо не е ок снимано, някакси все едно главата и е побита на раменете, но пък браво, че не са я китосали
и обработили до степен да не е тя. Другите снимки и тоалети са хубави. Мегън окончателно вече си е върнала старата форма преди децата, добра фотосесия.
Стефани е душичка, роклята и като булка е една от най-красивите и запомнящи се.

# 530
Обиците от последната снимка на Клер все едно на мен ми опъват ушите, представям си колко са тежки Grinning

# 531
  • Някъде там
Беа снимана на излизане от някакъв клуб

Южени на посещение на изложба.

Матилде е на обиколка в провинция Брабант.

София и Карл-Филип на дегустация на вино.

Виктория и Даниел на 50-годишнината на апелативния съд.

# 532
Софка е страхотна! И цвета и модела на костюма и прическата също. Единствено широкият панталон не ми допада, но аз имам алергия към овърсайзите😄

# 533
На мен ми харесва като костюм, цветът едно, че не и отива, второ- не ми е нещо сезонен.
И прическата...ми демоде е, цветът пак не е за нея. Не знам, много ми е посредствена София.
Харесвам такива полички като на Беа, но и тя нещо не се е справила със стайлинга.
Южени ми е ок днес

# 534
Ето такава асоциация предизвика в мен корицата:

Вероятно заради начина, по който е направена композицията на снимката.
Честно казано общото впечатление е толкова натрапливо, че ако нямаш особен интерес към личността на Мегън няма и подтик да се взираш в детайли - лунички, бръчки и пр.

# 535
Много е елегантна Виктория.

# 536
Ужасна корица.

Аз съм all for несъвършенства, лунички и снимки които не са обработени или air brush-нати до неузнаваемост, но тази корица ми изглежда клаустрофобична, бижуто е ужасно и създава усещане все едно има примка на врата си или е обесена. И други споменаха за раменете. Имаше много МНОГО по-хубави снимки от които можеха да изберат.

# 537
Малко детайли за сетовете:
Carolina Herrera

Jason Wu

Galvan London:

# 538
Беа прилича на майка си - и в лице, и по начина на обличане, Южени е повече на бащиния род. Малко на Елизабет ми навява.

# 539
  • София
Зелената рокля е много хубава! Сатенът се завръща ли? Сега гледах и Джесика Частейн с една отровно зелена сатенена рокля.

Ох, дойде сезонът на грозните боти на Виктория Sad, но пък сакото ми е любимо.

Общи условия

Активация на акаунт