Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
За живота му ще е , но дано не падне голямо плюене...

# 646
Корицата на книгата е снимана от същата фотографка, която снима и Меган за Variety. Казва се Рамона Розалес

# 647
То е ясно, че ще е за живота му, ясно е и че животът му е неразривно свързан с кралското семейство и няма как да се отделят двете. Но заглавието е много провокативно и говори, че по-скоро човекът ще се жалва от съдбата си. Може и да не съм права, но с такова заглавие - такива очаквания.
Иначе е много хубав на корицата.

# 648
Чудесно изглежда Хари на корицата. 🙂 Радвам се, че ще представи своята гледна точка за нещата и хората, с които е заобиколен. Надявам се, че ще са включени и непоказвани досега снимки.

# 649
  • в сърцето на един мъж...
Ех, тая Рамона да не беше играла толкова с фотошопа Simple Smile
Книга, озаглавена Резерва, няма как да е за щастието да бъде просто Хари Simple Smile
Рания и Силвия са с много красиви тоалети. София ми харесва, особено с белия сет. Матилде обаче с изключение на виолетовата рокля на цветя, в последно време е облечена ужасно.

# 650
  • София
Понеже се изредиха знайни и незнайни автори да плюят по ХиМ и да изкарват пари от това, че и да бъдат поздравявани, аз съм ОК да прочета и недотам ласкави неща (ако има) от Хари за родата му, поне познава и е живял с тези хора, не разчита на "достоверни източници".

ПП Неведнъж е наричан "spare" и не винаги с любов Simple Smile, сигурна съм че тази му позиция е оказала голямо влияние върху живота му. Така както heir е оказала на този на брат му, разбира се.

# 651
Като гледам интересът към книгата от сега е много голям, ще стане бързо бестселър.

Без да съм в издателския бизнес е ясно, че заглавието е добре да е провокативно и запомнящо се. Получило им се е.

Сигурна съм, че резюмета и оценки ще се появят в темата веднага щом излезе. Някой се притесняваше, че щяло да е през призмата на феновете на Съсекс. Опитът ни досега показва, че е точно обратно Simple Smile

# 652
То си е  истина, резерва е , втори. Дано  е трик да се купува книгата и няма нападки към първия, защото онзи не е виновен  че е първи.. Не  е лесно да се на тяхно място, особено първия  е закотвен с правила и ограничения. Хари има свободата си, повече няма какво ,това иска и получи. И тази книга отпушва едно недоволство, може да е добро за него да го излее  и да продължи, стига да не иска и двете - и свободата, и  парадното на произхода си. Тогава няма да е честно към останалите в семейството. Наближава, и аз очаквам инфо от тук, имам интерес ,но няма да посетя събитието, ако го изразя   модерно.

# 653
Чарлз също оплю яко детството и родителите си, така че дори и да напише нещо негативно за семейството си поне няма да е първият,който го прави в книга.

# 654
Дано само не нарани близките си със своята гледна точка. Не мисля, че заслужават. Вероятно и те имат доста какво да кажат, жалко че никога няма да чуем тяхната гледна точка. Или може би по-добре. Мъглата около роялите ги отличава и прави по-интересни. Не искам да ги осветяват и в тоалетната, и честно казано не искам да вдигат завесата и да се превръщат в поредните модерни - "каквото имам си го казвам", и "истината е само моята истина". Заливат ни отвсякъде с това и взе да става прекалено. Имам предвид всеобщо по света. Всеки оправдава качества, липса на такива или неприемливо поведение със собствената си гледна точка и специалната си същност.
Той е принц и дано книгата му е писана на висота.

# 655
# 656
Дано само не нарани близките си със своята гледна точка. Не мисля, че заслужават. Вероятно и те имат доста какво да кажат, жалко че никога няма да чуем тяхната гледна точка. Или може би по-добре. Мъглата около роялите ги отличава и прави по-интересни. Не искам да ги осветяват и в тоалетната, и честно казано не искам да вдигат завесата и да се превръщат в поредните модерни - "каквото имам си го казвам", и "истината е само моята истина". Заливат ни отвсякъде с това и взе да става прекалено. Имам предвид всеобщо по света. Всеки оправдава качества, липса на такива или неприемливо поведение със собствената си гледна точка и специалната си същност.
Той е принц и дано книгата му е писана на висота.

Те са съвсем обикновени хора. Дори за владетелите от историческо време знаем какви ли не често нелицеприятни подробности и за личния живот,  включително, не вярвам в днешно време някой да вярва,  че сегашните са обградени от божествена аура. Всъщност точно Ундзорите са доста лишени от изтъкнати лични качества и семейният им живот далеч не е за пример и както и средновековните им предшественици  никак не са застраховани от  публична известност на всякакви пикантерии. За какво ги държат иначе....

А ако Хари има за какво да ги наранява, значи нещата не са били много наред. Може пък да ги хвали, не се знае

# 657
Никой не е чел книгата, та да я възхвалява.

# 658
От къде се разбира, че кралското семейство го е страх от писаниците на Хари? Да си издава мемоарите, да си каже каквото има да казва и да се съсредоточи следващите години върху собствения си живот и собствените си постижения,  а не в ролята си на принц. Все пак, в следващите мемоари трябва да има какво да напише.
Май проблемът на Хари винаги е бил, че е резерва, иначе защо сам се определя така.

# 659
От къде се разбира, че кралското семейство го е страх от писаниците на Хари? Да си издава мемоарите, да си каже каквото има да казва и да се съсредоточи следващите години върху собствения си живот и собствените си постижения,  а не в ролята си на принц. Все пак, в следващите мемоари трябва да има какво да напише.
Май проблемът на Хари винаги е бил, че е резерва, иначе защо сам се определя така.

Аааа, не се знае, може в книгата да пише : "Роден съм за резерва, но семейството ми се отнасяше с мен като към обичан внук и син". Или пък обратното - "Роден съм за резерва и това постоянно ми се изтъкваше".

Ще видим. Интересно е. Слабостите на привилегированите винаги са интересни, най-вече защото са същите като на непривилегированите, а не би трябвало да е така.
Аз лично няма да седна чак да я чета, но тук ще ни я преведат и разкажат.

Общи условия

Активация на акаунт