Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 548
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Някъде там
Утре са наградите "Принцесата на Астурия". Испанците на концерта, предхождащ наградите.
И трите ми харесват. Леонор най-много.

# 661
Утре са наградите "Принцесата на Астурия". Испанците на концерта, предхождащ наградите.
И трите ми харесват. Леонор най-много.
Скрит текст:

Престолонаследничката на какви високи токчета е. А другата горката ако може и с още  по-ниски от равни обувки да е ще е най-добре.
Това не го разбирам, не ми изглежда да гледат и двете са изглеждат добре. Резервата непрекъснато и се напомня, че е такава.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:27 от Не се сърди, човече

# 662
  • в сърцето на един мъж...
От испанците само краля ми харесва как изглежда. И трите не ми се струват подходящо облечени.

# 663
  • Sydney
Испанките:
https://www.instagram.com/p/CkPOSTiv8ba/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Леонор е с модерното два номера по-голяма дреха. София е добре.

Шведската София ми харесва тук:
https://www.instagram.com/p/CkNtemfPm6g/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

И отново оплакване от Съсекс. Явно това продава - да са все от страната на булката, все неразбрани и пренебрегнати, дискриминирани.
Някой ден това може да им изиграе лоша шега. Жертвеният ПР работи до време.
Що не си гледат семейството и децата, както искаха, ами продължават да дрънкат на струната на оплакването?

# 664
  • Разпиляна във въображението
И аз харесах само Фелипе.

# 665
  • София
И отново оплакване от Съсекс. Явно това продава - да са все от страната на булката, все неразбрани и пренебрегнати, дискриминирани.
Някой ден това може да им изиграе лоша шега. Жертвеният ПР работи до време.
Що не си гледат семейството и децата, както искаха, ами продължават да дрънкат на струната на оплакването?
Предлагането (производството) зависи от търсенето. Стара аксиома в бизнеса. Докато има интерес и се търси ще го предлагат, като спрат хората да се интиресуват от тези неща, няма да ги предлагат. А и с течение на времето това вече ще се изтърка и ще стане безинтересно и досадно.

# 666
Колкото Даяна е забравена, безинтересна и досадна.

Аз оплаквания никъде не видях.

# 667
И отново оплакване от Съсекс.

Не знам къде точно е оплакването, доколкото съм информирана до момента книгата още не е излязла, нито има откъси от нея някъде.

# 668
На мен и трите испанки ми харесаха, особено тази с цикламеното костюмче (не им помня имената, твърде еднакви са ми, за да ги различавам). Летисия има страхотно оформени рамене и ръце.

# 669
  • София
Много са разнородни като облекло испанките. Летисия като за дискотека, Леонор, макар и хубава, от далече изглежда като майка на майка си, София е хубава, рокличката ми харесва, но тея обувки са ужасни.
Излгежда ми сякаш Летисия има сериозен проблем с остаряването, иска да блести, да засенчва всички, дори децата си.
Фелипе е чудесен!

# 670
Къде е оплакването от Съсекс не разбрах и аз. На излязлата корица ли е?

# 671
Предполага се, че ще има оплаквания заради заглавието...

# 672
Заглавието, първо, е игра на думи, и второ - не се знае дали ще се оплаква от позицията си, може пък да се хвали, вторият син, демек резервата често си живее живота, докато на първият му се налага да ходи с бастун забит на едно място. Даже и Хари, сега се сещам, беше казал веднъж, че съжалява, или нещо подобно, баща си и брат си заради огромния натиск от фирмата, който им налага определени неща... нещо подобно беше, тука го плюха защо пък ги съжалявал.

Дори и при нашата не особено сполучлива  монархия принц Кирил е бил бонвиван и народен любимец, докато Борис е бил изтерзан .от грижи

# 673
  • София
Ами то на Летисия органично ѝ се получава да е привлекателна, щерките още са деца, така че няма как да се сравняват с нея, според мен. Едната е още на 15 г. все пак, другата на 17. Тепърва ще се променят към жени, за да може да се прави сравнение, което не е изобщо нужно.
А и тя все още е кралицата на кралството - трябва да блести Simple Smile

# 674
Ама какво по- хубаво да си млада жена/ момиче и да имаш красива, умна и работлива майка до себе си?
Въобще как може някой да ревнува от майка / дъщеря си Joy

Общи условия

Активация на акаунт