Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 544
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Разбираме я играта на думи, много е умела, подходяща в случая... пикантна и скандална. Simple Smile Ако аз си купя книга с това заглавие, а вътре са изредени патронажи и благотворителни събития, ще бъда озадачена.
При Опра обяви, че брат му и баща му са в капан, от който не могат да избягат.

# 676
Ами не е излъгал Sweat Smile

# 677
  • София
Аз пък чакам да публикуват мемоарите на Елизабет II. Направо не ми се мисли, какво може да прочетем в тях.

# 678
  • Където морето целува небето...
Аз мисля, че "Резерва" подвежда за да продава, а вътре ще е описано колко е добре да си точно резерваТА. Реално това, че е резервата, го прави това, което е сега. Спокоен живот със семейството, извън протокол, традиции и следящи всяка крачка медии. Деца със спокойно детство, далеч от стреса на КС. Е, всичко това е подплатено и със средствата, които има като резерва. В този ред на мисли, това, че е втори му дава много по-добър живот, какъвто той си го представя.

# 679
  • Някъде там
Дрънкането по струната на рева и недоволство, от живота на Хари в уж биографиите му, кога ще спре ? Трупането на печалба от Том, Анджела, Колин и още куп други "експерти" до кога ?Кога ще си гледат живота и ще спрат да печелят на негов гръб. Особено пък последната излязла, на която автора сам каза, че целта му е отнемане на титли.

Днес са страхотни испанките.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 11:44 от daviz

# 680
Къде е оплакването от Съсекс не разбрах и аз. На излязлата корица ли е?
Все още никъде, само предположения, изказани като категорична истина.

На мен и Леонор, и София ми харесаха. София какъв крак извади, много е пораснала и е станала и тя малка жена. И е доста висока.

# 681
Кой е Колин?

# 682
  • София
Крал Чарлз е приел представителите на Лесото и Чили:

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 13:18 от Не се сърди, човече

# 683
  • София
A, изобщо не знам кой от кого може да ревнува и защо, в моите очи Летисия блести за сметка на неподходящо облечената и състарена Леонор. Може и криво да виждам, такова усещане ми носи.

# 684
  • София
Днес и София ли е на ток? Четат, четат тук всички Joy
Харесва ми роклята ѝ, хем е асиметрична, но добре стои.
Тази рокля на Летисия е от едно посещение в Лондон, нали, с една страхотна черна воалетка...беше много изискана.

# 685
  • Някъде там
Днес и София ли е на ток? Четат, четат тук всички Joy
Харесва ми роклята ѝ, хем е асиметрична, но добре стои.
Тази рокля на Летисия е от едно посещение в Лондон, нали, с една страхотна черна воалетка...беше много изискана.
На ток и то висок.
Според мен просто е твърде висока и за това не иска да носи постоянно токове.

# 686
Уха, фантастични Летка и София! Струва ли ми се, или дъщерите са по-едри от майката? За височината е ясно иначе.
Не знам защо Леонор ми заприлича на Ингрид първоначално.

# 687
Хубави дъщери имат Летисия и Филипе, прелестни девойки са. Дано не залитнат в някоя странна посока с възрастта.

# 688
  • Разпиляна във въображението
Днес, на 358 години от основаването на Royal Marines, Чарлз става техният нов Главнокомандващ /Captain General/.

# 689
  • София
E, днес са супер и трите!

Общи условия

Активация на акаунт