Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 3)

• 18 651
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Въпрос: вечер като нахраните бебо/а, вдигате ли за оригване? Защото моя яде легнал и полузаспал, ако го вдигна ще се събуди, пробвах няколко пъти но не се и оригва?? Може би не е добра идея да му давам ам легнал?

За помощта- ако ви се струва, че може да има проблем, звъните и питате. Те ще ви отговорят.
Много се вълнувам защото си поръчах ергономична раница. Искам вече да го разнасям и да имам свободни ръце. Чакам я да дойде с нетърпение...

За ваксините звъннах на личната. Обясних й, че не съм доволна как малкия е реагирал, ти беше много поспалив, ту като беше буден изпадаше в неконтролиран рев и оттогава все е кисел и плаче. Тя каза, че това не е ок и не е нормално. И че никой не може да ме накара по-нататък да го ваксинирам, подписвам се и това е, че отказвам ваксина.

Отделно бях на гинеколог за преглед, матката ми не се е свила напълно, искаше да ми бие оскитоцин, но отказах. Ще пробвам с противозачатъчни, малко да регулират хормоните. И секс вика, за оргазмите ще я контрахират. Какъв секс, аз едвам гледам, не знам къде съм от недоспиване. Посмяхме се и поживо поздраво ...

Момичета, надявам се да сте добре, и вие и малките душички. Радвам се, за подкрепата, която си даваме в тази група!!! Трудно е, наистина е трудно с бебе...но пък си заслужава! Simple Smile Бъдете здрави!

# 256
Косопада е нормален и при мен почна. С второто имах чувството, че ще оплишавея и се оплаках на детската лекарка, тя каза да пия Калмацин. Не знам от него ли, но тогава спря да пада толкова много. Сега пак започнах да го пия.

# 257
Лизи, защо си минала на Ха формула, нали даваше А

Прашинке, аз винаги оригвам и вечер. Слагам я на рамо и тя си дреме и по някое време се оригва. Някой път е заспала докато го прави, друг път си е будна или полу заспала. Даже и да се събуди после я слагам в леглото и заспива без проблем.

Косопадс е нормален, сега се регулират хормоните. Вече 2 фризьорки ми казаха за него да намаля млечните, а прясното мляко съвсем да го изключва. По- бързо се регулират и спира. Иначе и аз имам но е в рамките на нормалното.

# 258
Михаела е със сополи, явно вирусът, който си въртим вкъщи я стигна и нея, голяма драма беше снощи, буди се от шмъркане, плаче от аспиратора, после се усетих да я сложа да спи в шезлонга (по-изправена), та спа до сутринта, след малко ще я водя на преглед, да видим какво ще кажат Simple Smile но предполагам само фр и аспириране, то на толкова малко бебе няма какво да дадеш, днес гледах записки.. първото дете се е разболяло за първи път на 1.6г Simple Smile, второто на 8.5месеца, а тя на 2.5месеца, третото горкичкото Simple Smile

# 259
  • Бургас / Славейков
От няколко дни само чета.И немога да напиша и два реда Косата ми този път не пада ,но с първата бременност беше ужас.На Митко все още си ми стои.Преглед за гинеколога имам чак на 20.10само тогава имаше свободен час .Дано всичко е наред.Каката утре заминава на екскурзия в Гърция А ние в Царево при майка ми за два дни . Защото в петък сме на ваксина.За млякото Комбиотик незнам дали е по добро от чужбина.Ние бяхме на Нан Комбиотик ,но го спрях , вече от месец сме на Био Лактана доста по добре е .Спрях и всички капки за колики , защото имам чувството че като ги дам по зле ставаше Някой път помагаха ,но по често не.Правя повече масажи вечер след баня.Има крейзи Дей в Емаг от 11до 16.10.Във феизбук има една страница Art gift До 15.10 има промоция на календари /коледни и други/някой ако има интерес може да види.Разглеждах и се чудих дали да не поръчам за бабите за Коледа по един с Митко.Сега отивам да приготвям багаж че то за един ден .Като цигански катун.

# 260
Михаела е със сополи, явно вирусът, който си въртим вкъщи я стигна и нея, голяма драма беше снощи, буди се от шмъркане, плаче от аспиратора, после се усетих да я сложа да спи в шезлонга (по-изправена), та спа до сутринта, след малко ще я водя на преглед, да видим какво ще кажат Simple Smile но предполагам само фр и аспириране, то на толкова малко бебе няма какво да дадеш, днес гледах записки.. първото дете се е разболяло за първи път на 1.6г Simple Smile, второто на 8.5месеца, а тя на 2.5месеца, третото горкичкото Simple Smile

На Криса докторката и изписа витамин С и биозин, освен физиологичния разтвор.
Аз първото го разболях на 3м и 3 седмици. Излезе, че е от зъби. Беше на 4м и малко като сестра ми реши да погледне накъде му се движат венците и откри, че има 2 зъба избили. Всичките зъби ги вади така. Второто за първи път се разболя на 9м, 3 дни само Т и зъб, който не може да избие, толкова ужасен венец не съм виждала като тогава. Изби зъба и Т изчезна моментално. Сега номер 3 е точно на 2м.

# 261
Косопад засега нямам, витамините които пия са :
-започнах отново ферофолгама/желязо, защото явно от недоспиване се чувствам постоянно много изморена и имам едно замайване, много е кофти, сякаш ми пада кръвното, сега нямам време да ходя и по изследвания- дано отмине от само себе си в скоро време, ако не, ще ходя на лекар няма как да остане така...
-имам останали мултивитамини от бременността, нередовно удрям по един
-лъжица черен бъз концентриран сироп на ден /закупих си домашен 6лв 300мл
-вит Д- пръскам си от на малкия спрея и аз

Смятам да включа А и Е, но те също като водонеразтворими трябва да се внимава, така че още не съм ги включила. Нямам косопад засега да чукна.

Капки за колики окончателно съм спряла, много по-добре е без тях, не се запича! Колики пак си имаме отвреме навреме, приела съм го за естествено, стомахчето се настройва и расте.

Пожелавам на всички болни бързо оздравяване!!! На здравите да не се заразяват!

# 262
Бебка след 10 дни става на 2 месеца.
От седмица намали храненията си на 5-6,като последните дни сме на 5 хранения по 120мл.
Дали това е добре?

# 263
От седмица намали храненията си на 5-6,като последните дни сме на 5 хранения по 120мл.
Дали това е добре?
през колко часа

# 264
Дали това е добре?

Щом се наяжда и не плаче за ядене, Никола пък вчера яде 10 пъти, направо ме побърка да бозае Simple Smile
Две опаковки Фунгостатин за млечницата му издавах без никакъв резултат накрая майка ми ми каза мед и сода на една марля и да му обтрия езичето и бузките, мед не посмях за сложа но го направих само със сода и се изчисти дано се е задържи без да се появява вече

# 265
През 4-5 часа.
Нощната пауза обаче е голяма. Например вчера яде в 22:00 и после чак в 4:30.
Предишни вечери яде към 8:30 после към 2

# 266
Момичета, колко време след ваксините могат да се наблюдават реакции? Дали премина всичко или и днес да очаквам изненади?

# 267
Момичета, колко време след ваксините могат да се наблюдават реакции? Дали премина всичко или и днес да очаквам изненади?
Към тези 72ч (3 дни). Към тази за морбили 2 седмици.

# 268
OОх, Прашинке, говори ми. Това с оригването е супер драма при нас. По пинцип заспива докато кърмя, после го гушкам изправен докато оригне и го слагам в леглото. Обаче… последно време или не оригва или има супер много газове и процесът трае поне 1 час, като той се събужда през това време и се започва сумтене, ритане, мятане. Накрая се уморява, иска да спи, съответно да дам цицка, но ако дам, след като пие мляко всичко започва отначало… вече нямам гръб и ръце да скачам на фитбола.
Моята коса за сега си е на мястото, но аз се храня редовно и стабилно и пия витамини, но може да не и е дошло времето просто.

Днес Мишето става точно на 2 месеца, чакам да грейне слънце да направя снимки. А аз така и не свалям 5те кила, които останаха. И корема не ми е прибран. Вече наистина трябва да спра да ям бисквити, особено вечер. За спорт още нямам сили.

# 269
 Супер сте, мами!

Вечер не го оригвам, за това попитах как стоят нещата при вас. Както лежи го нахранвам полусънен и пак се унася. Няколко вечери се мъчех да го оригна, но нищо не ставаше, той само се събуждаше и почваше да мрънка.

За ваксините всички въпроси и отговори, които може да ни вълнуват:
https://www.vaksinite.com/
Има го и имунизационния календар, листовките на самите лекарства, какво съдържат, реакции и тн.

Общи условия

Активация на акаунт