Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 697
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Плащаш в Била с Виза. Участието е автоматично.

# 1 336
# 1 337
https://my.energo-
pro.bg. не съм видяла да е споделяна Simple Smile Пожелавам на всички от темата да са с куфарчета киндер Simple Smile)

# 1 338
  • Sofia
Добре де прочела съм условията но все пак някой да каже как се случва спечелването на топка или ваучер на хипер, имам само регистрацията ви е успешна, списък с печеливши няма имам втори код вече, детето много иска топка, ням а да участвам с повече бележки, така че за джагата  няма и да участвам за нея то ще е шанс на хиляди кат сложим и подправените бележкари..... Язък първата я регнах в 12.00 послед нощ като почна играта.... Все пак ако някой спечелил топката е готов да се раздели с нея срещу поносима сума има свободата да ми я предложи😉

# 1 339
Чакаме ли, чакаме.... Киндер!!!! Мрън-мрън
Някой днес  да има обаждане!?

# 1 340
Напълно съгласна с Мифи.Миниятюрният им куфар го искам повече от нова пералня 😂
Винаги става така,каквото искам не ми се пада.Като не ми е там късмета -Примирявам се.Честито на всички спечелили 🥰

# 1 341
  • Сливен
Днес успях да взема наградата, от форумната игра с Президент.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 12:27 от сикрет

# 1 342
  • Варна, Пловдив
А дано, ама надали за куфара при нас.  Добре, че почна да позабравя детето и не му пита всеки ден. Скрила съм всичко тяхно да не се подсеща. Ядосвам им се и няма да участвам за плюшения пингвин, значи могат 350 плюшки, а не могат повече бройки куфари.

# 1 343
  • При децата ми
Имам СМС от "Спиди" за шапката на "Теди". Много са бързи и те!

И от А1 имам съобщение, че като лоялен клиент ми подаряват бонус ваучер за неограничени национални MB, валиден за 20 дни.

# 1 344
И аз съм смс от Спиди , раничката ми е пристигнала  невероятно бързи са🙂🙂🙂 За първи път печеля от тях🙂🙂🙂

# 1 345
На някой днес обаждаха ли му се от киндер.

# 1 346
на мен и мъжо не

# 1 347
оффи аз цял ден това проверявам Simple Smile

# 1 348
И аз да се похваля от играта на Памперс с награда  Памперс продукти за 1 г 🙂

# 1 349
Днес много се ядосах, бяха ми пратили от Толк панела анкета. Едва след като отделих от времето си да я попълня  и то цялата, ми изписа, че трябвало да прекъснем проучването, тъй като не попадам в целевата група, отговаряла съм много бързо на въпросите или били противоречиви отговорите ми, нещо, което не е вярно.  Защо тогава ми го изписва накрая след като ме попита и за демографския ми профил- омъжен, неженен, работен, беразботен, доходи и т.н, т.е след като съм попълнила цялата анкета! Ами чувствам се прецакана. Анкетата не беше изобщо кратка и то с поставяне на определени фирми в дадена графа.
П.П Специално пуснах лап-топа, за да я попълня от него, защото пишеше само от компютър, не можело от телефон.

Общи условия

Активация на акаунт