Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 673
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 275
Дойде сокоизстисквачката от Феъри и Кауфлан. Донесе я Еконт. Платих 10.50 за доставка. Не бях забелязала в правилата да пише за такса доставка, може да съм я пропуснала.

# 1 276
Някой печелил ли е от Нотино и успявал ли е да си получи наградата?
Каква е играта на Нотино, аз тия дни поръчвах от тях, но не знаех, че имат печалби.
Става въпрос за инстаграм игра.
Че на мен не ми четат съобщенията и комуникацията се осъществява през момичето, в чийто профил беше играта. Нещо се забави наградата, но сега казаха, че тази седмица би трябвало да дойде.

# 1 277
TK0501 проктър и гембъл винаги са поемали доставката за тяхна сметка това си е живо безобразие ако те са я пратили така,но според мен е грешка на Еконт.Аз очаквам утре тип топ да ми я донесат надявам се че няма да искат да им плащам доставката.

# 1 278
Моята сокоизстисквачка от Феъри и Кауфланд дойде с Тип-топ и не съм плащала доставка.

# 1 279
Като стана дума за Кауфланд някой връщал ли е уред към тях? Как става?
Относно печалби, няма нищо при мен. Като гледам няма и да се включа в нищо, тъй като наградите въобще не ми харесват. 🤷♀

# 1 280
Може ли телефона, от който звънят за играта за европейския ден на езиците?
На майка ми са и звъняли, ама не разбрала откъде, но пък нещото било спечелено още лятото, но чак сега се свързали. Ако е от лятото, не би трябвало да е тая игра, ама и нещо за лидъл и говорили или тя така чула, а не помня в лидъл кви игри имаше, много е вероятно аз да съм я регистрирала някъде.

# 1 281
  • Дупница
Относно печалби, няма нищо при мен. Като гледам няма и да се включа в нищо, тъй като наградите въобще не ми харесват. 🤷♀
Опаковате уреда и с документите го отнасяте в Кауфланд на гише информация, или си избирате удобен сервиз от гар. карта и направо си го отнасяте в сервиза. Става по бързо.

# 1 282
  • при късмета

На информация, с кашона на уреда, касовата бележка и гаранционната карта. Заменят го, ако има наличен или те пращат в сервиз, ако няма, пари не връщат, ако искаш само да го върнеш, не мисля, че ще стане

# 1 283
Един път спечелих от Пуфис и Еконт ми взе 10 лв за доставката.Свързах се с тях и ги попитах.Беше ми възстановена сумата.В Кауфланд имаш 3 месеца от покупката да размислиш.До колкото помня.След този период не можеш да го върнеш с извинението:-Размислих.Ако е за сервиз са 3 години гаранцията.Като в третата година не пращат уреда на сервиз,а ти връщат парите.
А и  във всеки Кауфланд си правят каквото искат.Ако в първия ти се направят,иди в друг.

# 1 284
  • Велико Търново
При мен пасаторът дойде.Много ми харесва! Ето такъв е, или много подобен :
https://www.emag.bg/pasator-tefal-quickchef-1000w-20-skorosti-fu … TKxAaAsTLEALw_wcB
Без чопъра и с логото на Президент. Не са ми искали 5 лева.
5 лева е доставката на наградите от София мел. Вашата е от форумната игра.

# 1 285
  • Тук и там
При връщане до месец на ел уред става с гаранцията и оригиналната опаковка. След като изтече месеца не може да се върне, както беше преди- не ми харесва, не ми допада и връщаш. Сега е отпаднало това.  Можеш да го върнеш, само ако е за ремонт и те го препращат в техния сервиз. След месец се обаждат да отидеш да си вземеш уреда от филиала. Ако не могат да го ремонтират, ти връщат парите. Съвсем прясна случка с моя мултикукър, който не успяха да ремонтират и ми върнаха парите.

# 1 286
Преди седмица, ходих до Кауфланд, заради един тостер, който купих преди 2 месеца. Служителката се държа нагло и арогантно, изкара ме мен и мъжът ми измамници, които нарочно си чупят уредите, за да ги заменяли с нови. Накрая мъжът ми не издържа на обидното отношение и си тръгнахме. Тостерът беше около 15 лв, не сме за парите, но отношението обижда. И обидите бяха пред натрупала се опашка от 4-5 човека… Честно казано не мисля да купувам уреди от тях.

# 1 287
В такъв случай викате управителя и да видите как ще си променят тона! 

# 1 288

Да ви кажа,доволна съм от тетрадката. Всеки трябва да има такава у дома. 😊

# 1 289
Може ли телефона, от който звънят за играта за европейския ден на езиците?
На майка ми са и звъняли, ама не разбрала откъде, но пък нещото било спечелено още лятото, но чак сега се свързали. Ако е от лятото, не би трябвало да е тая игра, ама и нещо за лидъл и говорили или тя така чула, а не помня в лидъл кви игри имаше, много е вероятно аз да съм я регистрирала някъде.

Това позвъняване е от игрите на Лидл в инстаграм, имаше на Ваня Джаферович такава и не помня на още кой беше. За наградите над 100 лв искат ЕГН и явно тогава не са го взели. Аз помня награди чадър за плаж и столче, другите сякаш бяха малки.

Общи условия

Активация на акаунт