Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 653
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 380
Благодаря за подкрепата, момичета, мислех, че съм единствена. Знам, че трябва човек да си търси правата, но честно казано въобще не ми се занимава и губи още време да се разправям.
И наистина 20 лв си е смешничко предвид инфлацията и покачването на цените на всичко.

# 1 381
Еййй, пак не ми дадоха кафемашината 🤪😱😂
В 18:25 регистрирах една бележка, сега в 19:07 вече я дали, пууу мрън-мрън 🍀🤞🍀

# 1 382
От Метро писаха, че вече са оправили проблема с картите.

# 1 383
Здравейте.Не съм виждала до сега да се дискутира,но някой участва ли в дип групите във фейса?Наскоро ме поканиха в една и само разглеждам,интересно ми е дали се манипулират тегленията и победителите.Някой има ли опит и истински ли са наградите?Доста хубави неща има,но нещо ми е съмнителна цялата работа.

# 1 384
Киндер звънят и от частен номер, снощи звъняха на майка, но тя реши, че няма да вдига, тази вечер са и звъннали пак, но този път е приела обаждането, защото и казах, че може да е от някоя игра. Та и тя е с куфарче от тях, което разбира се ще е подарък за дребния, вчера имаше рожден ден, така че явно е имало защо да я изберат.

# 1 385
Днес много се ядосах, бяха ми пратили от Толк панела анкета. Едва след като отделих от времето си да я попълня  и то цялата, ми изписа, че трябвало да прекъснем проучването, тъй като не попадам в целевата група, отговаряла съм много бързо на въпросите или били противоречиви отговорите ми, нещо, което не е вярно.  Защо тогава ми го изписва накрая след като ме попита и за демографския ми профил- омъжен, неженен, работен, беразботен, доходи и т.н, т.е след като съм попълнила цялата анкета! Ами чувствам се прецакана. Анкетата не беше изобщо кратка и то с поставяне на определени фирми в дадена графа.
П.П Специално пуснах лап-топа, за да я попълня от него, защото пишеше само от компютър, не можело от телефон.

Да,  често се случва и при мен. Получават лична и нужна им информация и ...не попадам в таргет групата им.

# 1 386
  • Сливен
За кафемашината от играта на Сушард - гледам, че вече я продават за 500лв, в група за размени. Наистина ли, цената й дори е и  повече? 🤔

Още няколко дни, до началото на Ноември месец и се почват Коледните игри, особено тези с "кутиите" /и за  календари, и такива подобни на НИВЕА/. 😁😁

# 1 387
Да споделя за машината на Сушард( пишеше в товарителницата 120-140 лв) Прави хубаво кафе с каймак, тежка е л, не е прекалено шумна. Като минуси не съм успяла да махна крема диска от цедката, става само за ниски чаши( или трябва да се махне долната част) Сравнявам с : една с цедка Солак, кафе робот саеко и долче густо.

п.п. вече загубих надежда за Киндер.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:37 от JustMila

# 1 388
Чисто нова Машината на Suchard е 550-600лв.

# 1 389
Нестле ми отговориха, че са обновили списъка с печелившите. Прилагам линк:
https://www.nestle-cereals.com/bg/color#
Приятелка е сред печелившите в играта,получила в имейл да прати касова бележка. Ужасена съм от некомпетентността на организаторите. Посъветвах момичето да им прати собствените им правила в отговор, но още не са ѝ отговорили, за да сподели точно колко са се изложили.

# 1 390
Като няма с какво да се похваля друго да споделя за Seel Digital.Питах ги дали става с Револют да платя и отговора беше Виза или Матъркард.Направих си книгата и спокойно си платих с Револют.Сега да видим дали ще дойде и какво ще дойде.Доставката е 10лв и 40ст.Ваучера се приспада от реалната цена на продукта.Моята книга беше 202лв.Силно се надявам да не съм 12 лв назад Joy След 8.11 ще имам книгата.

# 1 391
Коледната игра на Зора.Шансът е малък,но поне са реални и имат всяка година,не като технополиса.Винаги има списъци и снимки с връчването на наградите.Малко на реклама излезе 🤣.
https://zora.bg/page/kopche-za-nagrada

# 1 392
  • Бургас
Чисто нова Машината на Suchard е 550-600лв.
749 лв я намирам в сайт.

# 1 393
  • Бургас
Хайде, Киндер, обадете ми се за куфарчето 😄

# 1 394
И аз  така си викам обадете се киндер ама не звънят.

Общи условия

Активация на акаунт