Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 658
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 395
  • При децата ми
Макар, че съм с доста бележки в "Киндер", мисля, че няма да ми звъннат.

Как разбирате дали кафе машината е спечелена за деня?

Отново хубава игра на "Зора"!

# 1 396
  • Тук и там
Макар, че съм с доста бележки в "Киндер", мисля, че няма да ми звъннат.

Как разбирате дали кафе машината е спечелена за деня?

Отново хубава игра на "Зора"!

Следиш в "печеливши".

# 1 397
Мисля че все още не са уведомени всички с куфар в Киндер, поне се надявам. В условията пише, че печелившите ще бъдат обявени в сайта, а такъв списък все още няма. Така че, надяваме се до последно.

# 1 398
# 1 399
  • Дупница
Киндер пращат имейли за данни доставка.

# 1 400
  • Сф
Нестле ми отговориха, че са обновили списъка с печелившите. Прилагам линк:
https://www.nestle-cereals.com/bg/color#
Приятелка е сред печелившите в играта,получила в имейл да прати касова бележка. Ужасена съм от некомпетентността на организаторите. Посъветвах момичето да им прати собствените им правила в отговор, но още не са ѝ отговорили, за да сподели точно колко са се изложили.
Да, да много са зле. Същото и при мен. Аз обаче пазя бележки и им пратих на богато. Попитах, а какво ще правят другите участници? Също им скрийншотнах правилата. Преди няколко дни вече, няма отговор. Те първо играта не можеха да си намерят, викат - минал е срока...луди хора..Дано все пак обърнат внимание всички като писнат. Аз бях май първата, защото изобщо не знаеха за какво иде реч и за каква игра ...Също ме разочароваха много...твоята позната хубаво им е пратила правилата, ами да си прати и адреса за доставка. Явно ще е така с тая игра и ако някой получи нещо ще е цяло щастие!
И като се има предвид,че деца ще зарадват с тия комплекти и деца предимно им ядат зърнените закуски и още по- трагична става работата..

# 1 401
  • Бургас
Включих се в Зора.
В няколко игри във фейса и това е.
Нивеа също имат във ФБ игра за коледна кутия.

# 1 402
А зората заключена ли е на по една регистрация на човек или е отворена и пак няма смисъл да се надяваме Joy

# 1 403
# 1 404
Днес на някой звъняха ли от киндер.

# 1 405
  • Бургас
Нивеа също имат във ФБ игра за коледна кутия.
Къде е? Не я намирам.

# 1 406
Според мен в Киндер ако някой е участвал с повече от 3 бележки е малко вероятно да е спечелил. А повечето тук сме с повече бележки. А техническото лице хем сме му създали повече работа, хем ще искаме да не си отмъщава-не става...Това си го мислех още от началото на играта, но въпреки това не играх само с една, две бележки...

# 1 407
  • София
Според мен в Киндер ако някой е участвал с повече от 3 бележки е малко вероятно да е спечелил. А повечето тук сме с повече бележки. А техническото лице хем сме му създали повече работа, хем ще искаме да не си отмъщава-не става...Това си го мислех още от началото на играта, но въпреки това не играх само с една, две бележки...
Аз съм с 1 бележка и нямам обаждане

# 1 408
Аз съм с 6 участия и нямам обаждане а толкоз исках да зарадвам малкия.

# 1 409
От Девин туко що Heart Имам и известие от Еконт - Тесерум са ми изпратили заявените награди.

Общи условия

Активация на акаунт