Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 629
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 440
Тези групи много много ме съмняват.Може да има не нагласени,но поне 70% са според мен.Не е моето нещо….

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 16:02 от Alize1234

# 1 441
И аз не намирам посочената група.Аз съм в една dip it love,покани ме една приятелка,не е печелила,ама участвала понякога.Като гледам едни и същи играят предимно.Търсих и други но са все малки като хора или неактивни вече.Явно не е нещо реално най вероятно.
Чакам и аз снимка на куфара,и някви размери ако може да знам дали да го търся.

# 1 442
Някой питаше за размерите на куфара на киндер. В сайта си ги пише 28/20/40см.

# 1 443
Чета номерата на Киндер, но никой не завършва на 1212 😂😂😂 до WC да отиде човек и непознат номер да му звънне 😂😂😂

# 1 444
Ето в тази група участвам аз. Малко са членовете и да, все едни и същи играят, но като печелят, защо да не играят. Аз също съм пускала дипове.но за да пуснеш, трябва да участваш някъде, за да има баланс (както те го наричат). Аз не съм от най-активните, но много обичам евтини дипчета за 3-4 лв 😂

# 1 445
Не намирам такава група,явно е скрита или поверителна,знам ли.А ти лично печелила ли си нещо като участваш?Иначе да има доста разнообразни неща и в тази дето съм аз,доста надценка си слагат на повечето неща.И някой награди от игри с покупки видях да "продават" там.

# 1 446
Виждала съм ДИП игри, не съм участвала и не ми е ясно как става. Когато купуваш билет, превеждаш ли пари и как става. Вероятно плащаш 5 лв. и с томбола печелиш предмета за толкова. Който знае, да сподели, моля.

# 1 447
Някой спечели ли от Макдоналдс? Трябваше да раздадат 500 награди тази седмица, а никой не се похвали.

# 1 448
Точно в това се състои ДИП-а. Примерно продавам хлебопекарна за 200 лв. Пускам 20 билета по 10 лева всеки (за по-лесен пример). И Марийка си избира билет #1 и ми превежда 10 лв. Може и по повече от един да се купи. Накрая се тегли томбола от тези 20 билета и примерно се пада #11. Хлебопекарната отива при човека закупил билет #11. Продавачът си е взел 200 лв за продукта, докато #11 получава хлебопекарна за 10 лева. Останалите са пуснали едни пари в канала. 😁

# 1 449
Мен принципа ми е ясен,интересува ме някой спечелил реално или се манипулира "тегленето на живо"?Защото да билети има и по 2-3 лв.,но има и неща за 1000+ лева и ми е странно с един билет как се печелят такива скъпи неща.Отделно и игри с награди има уж само за участие или канене на хора.

# 1 450
интересува ме някой спечелил реално или се манипулира "тегленето на живо"?Защото да билети има и по 2-3 лв.,но има и неща за 1000+ лева и ми е странно с един билет как се печелят такива скъпи неща.
Аз лично не съм печелила, но аз участвам рядко. Моя позната е печелила.
Има награди за 1000 лв пускат 250 билета за 6лв. Виждала съм билети и по 7,8,9лв. За мен това са много пари за да ги хвърля в канала, както се изрази някой по-горе, но за 2-3-4 лв. е друго.
Участвала съм за детско якенце, пръстен, парфюм и такива дребно неща. За телефони не се включвам защото шанса е нищожен, а явно не съм късметлийка 😂. За 2 месеца откакто ви чета нито една награда, но за сметка на това голямо ядене пада😂

# 1 451
  • Пловдив
Преди 6-7 години членувах в такава група за дип-ове - пускаха най-различни неща и един път за една ергораничка с цена на билета 5 лв. Голям скандал стана, защото излезе че тегленето се манипулира много лесно от човек, който има познания - бърника по кода на страницата и "печели" точния човек. Нека после тегленето да е на живо Rolling Eyes
Напуснах въпросната група и избягвам такива (както и конкурси с лайкове)

# 1 452
  • Sofia
Включвам се в либрес, макар че смятам че този път наградите са малко за все пак над 6 лева покупка, но така и така съм печелила комплект продукти, а и либрес са ми удобни и ги ползваме и аз и тийнейджърката така че....
А не разбирам къде обявяват печелившите освен че е чрез мейл, няма ли на страницата, в общите условия не пише къде се обявяват или аз четох отгоре отгоре, но и в сайта не виждам секция печеливши🤔

# 1 453
Привет,
аз и мама сме в либрес Simple Smile аз с три бележки, мама с две.
Колегата е с яке от Джим Бим, а от вчера и аз съм на това уиски Simple Smile, предпочитам Джак.
Купих го от БИЛА и касиерката изкара дубликат на бележката ми( не знам дали не е, защото платих с карта или заради играта) Още в колата я снимах и регистрирах, но се почуствах тъпо.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 21:53 от JustMila

# 1 454
  • София, Дружба 2
Monikqe, печелившите в либрес са някъде долу на страницата играта, бутон печеливши участници. Simple Smile

Аз от днес съм с парти сет от играта на Йегермастър. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт