А гаден шоколад, значи че наистина нещо не е наред.
Всеки има вкус де, може да ви хареса.
Мен много трудно ме теглят независимо кога пиша коментарите (а ги пиша по няколко в различни дни ,за да не ме блокират ПАК)
Някои ги теглят доста често,та и аз си мислех,че има някаква ''цака'',която само ''старите кучета'' знаят
.Уж са ''инфлуенсъри'' и трябва да ме ''инфлуенстват'' към по-добро,а ми показват само ,че по-наглите и безочливи хора винаги ще печелят. И ги интересува само колко коментара ще съберат под постовете си,отколкото дали е честно (направо като видя ''няма ограничение в броя коментари'' и ми става лошо..
) Някой знае ли дали това ''бонус за споделяне в стори'' е вярно изобщо? Къде и как го дават този бонус? Вие с по колко коментара/човека горе долу се записвате в игри?
Особено във фб са си избрали 10-20 човека да въртят и това е.Много рядко виждам нови имена в печеливши,а някои страници дори повтарят вече теглени,направоооо..
И най-лошото е,че после вероятно ще ги търгуват/разменят,вместо да спечели някой ,който наистина има нужда.Както има една дето я теглят всяка седмица по 100 пъти и накрая гледам в групата за размяна пуснала n броя козметики ,че и идват в повече явно..

Може би е по-добре да продаваш там,отколкото да купуваш.
) ,мисля да продължа до декември да видя защо всички са въодушевени за коледните игри и ако продължат да не ме теглят -ще се пенсионирам от игрите или ще се пускам рядко
За съжаление и тъпата ми съвест не ми позволява да мамя или да се подмазвам,че да съм конкурентноспособна с някои индивиди..
Ако мрънкането в темата наистина помага,след толкова много трябва да спечеля минимум самолет
𝓲𝓽𝓪, не знам за бонус споделянето-аз го разбирам,че в такива игри трият дублираните коментари и при споделянето те слагат два пъти в тегленето....но дали е така...Играя с 3 коментара,а в игри за Почивка,PS5 или телефон-записвам и по повече.В някой игри ги оставят,в други трият дублираните-и във ФБ, и ИГ.
𝓲𝓽𝓪 -Някой знае ли дали това ''бонус за споделяне в стори'' е вярно изобщо? Къде и как го дават този бонус? Вие с по колко коментара/човека горе долу се записвате в игри?Препоръчани теми