Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 559
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 485
Здравейте на някой приложението с брадаткото с анкетите работи ли.

# 1 486
ПОДАРЕНИ
Някой ако ги иска да пише.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 17:37 от Малечка90

# 1 487
  • София
Прочутата Диана с бележките от Хоум офиса й,броди из ИГ и се включва във всички конкурси и игри активно-показвайки ни,че борави добре с всякакви програмки.

За да не е спам! Спечелих украса тамън за р.д.на детето,днес го водих и на сладолед в центъра от ИГ,слушайки диска на Ерос Рамацоти( ИГ),а вторник сме на кино пак от ИГ-културна седмица.

# 1 488
А ти как печелиш толкова често? Запомнила съм те с много награди от Фейсбук и ИГ. Споделяла ли си някакви трикове?

# 1 489
Като говорихме за Кока- кола по- горе, съм втрещена от новите цени. Вярно, инфлация, но не знам дали обърнахте внимание- 1л вече е 1.99 в магазини за безалкохолни и цигари и в супермаркета, 1.5л - 2.50, 2л- 3.00 😳 Ей сега бях за Фанта и си викам аа, не, ще се спира това чудо, човек по- добре едно хубаво вино да изпие или чаша вода пред това. 😀 С тези абсурдни награди в приложението, нямам намерение да сме им клиенти повече, минава се към отказване.

# 1 490
Точно тази програма не е голяма философия - Face app. Аз имам същата снимка с този мост и морето в моя Фб - бях си я качила през локдауна, за да се майтапя, че съм на море. Отдавна я изтрих (програмата, не снимката), защото интересът ми бързо се изчерпа (видях се като мъж, като баба и т.н.).

Но не знам защо организаторите приемат сериозно такива снимки.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 19:49 от pppqqq

# 1 491
  • София
А ти как печелиш толкова често? Запомнила съм те с много награди от Фейсбук и ИГ. Споделяла ли си някакви трикове?
Играя редовно,честно и съм си късметлийка като цяло.Няма трикове-който играе,все някъде печели😊 А аз и често споделям радостта си тук във форума,затова си ме запомнила😉

# 1 492
  • Сливен
Честито emli. Тъй като се следваме,ще я издам-винаги участва в първият ден на играта ,а не като други-в последният и така смятат,че "програмата" ще ги избере на 100%. Grinning

# 1 493
Като говорихме за Кока- кола по- горе, съм втрещена от новите цени. Вярно, инфлация, но не знам дали обърнахте внимание- 1л вече е 1.99 в магазини за безалкохолни и цигари и в супермаркета, 1.5л - 2.50, 2л- 3.00 😳 Ей сега бях за Фанта и си викам аа, не, ще се спира това чудо, човек по- добре едно хубаво вино да изпие или чаша вода пред това. 😀 С тези абсурдни награди в приложението, нямам намерение да сме им клиенти повече, минава се към отказване.
Така си викаш,но скоро пак ще почнеш да купуваш Кока-Кола..Yum Съдя по това,което виждам. Цената на Пепси-то падна до един лев за литър (!),но хората си купуват Кока Кола.

# 1 494
3 стека Пепси купихме от Кауфланд,0,95 лв/1 литър. Жалко,че нямат игра. 😁 И на вкус ни допада много повече от КК,но като няма промоции,купуваме и КК. Дано пуснат някакви готини награди вече.
Нищо не чакам от никъде. Играя в ИГ,но там трудна работа. Сядам на няколко дни по половин-един час и гледам кой къде ме е тагнал. Ако ми хареса наградата,играя.

# 1 495
3 стека Пепси купихме от Кауфланд,0,95 лв/1 литър. Жалко,че нямат игра. 😁 И на вкус ни допада много повече от КК,но като няма промоции,купуваме и КК. Дано пуснат някакви готини награди вече.
Нищо не чакам от никъде. Играя в ИГ,но там трудна работа. Сядам на няколко дни по половин-един час и гледам кой къде ме е тагнал. Ако ми хареса наградата,играя.
От утре ще има Пепси и в Лидл - 2 литра за 1.60лв
И на мен ми е тъпо , че нямат игра ,  а само като се сещам преди години колко много награди пускаха ☹️

# 1 496
# 1 497
Станимир,видях и аз каталозите,но ММ си взе днес третия стек и чак края на седмицата може би ще купувам. Благодаря ти. Дано се сетят да пуснат нещо. 😃

# 1 498
И аз исках да участвам в играта на Бондуел, но като видях грах за 4,90 лв в Била и се отказах...

# 1 499
Имаше ли някаква игра на ариел, че се наложи да купя?

Общи условия

Активация на акаунт