Звездни компромати - Октомври'22

• 264 153
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
Heather Locklear преди

Скрит текст:

И сега

Скрит текст:

# 2 431
Засичала съм я в този ѝ период, когато ходеше с Явор Бахаров и учеше в НАТФИЗ. И тогава колегите ѝ я представяха като дъщерята на Фатих. Цял живот с този етикет -  хем се опитва да избяга от него, хем е ясно, че и е удобен. Има драма, определено. Странно ми е защо е в България, въпреки всички възможности. Според мен и тя, и Мика, имат желание за слава, а това могат да го постигнат донякъде само тук и то не заради лични качества.

# 2 432
След няколко дни сме на събитие заедно с Тоци (предполагам няма да пропусне) От сега си мисля, как да погледна по-внимателно устните ѝ 😁

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 23:29 от Ellinor*

# 2 433
Тя според мен на живо не изглежда толкова гротескно. Не казвам, че изглежда добре, прието камерата при нея сякаш наистина много подчертава недостатъците и неуспешните корекции. И като се наклепа с тоя грим до ушите…

# 2 434
Има нещо…, знам ли?! Преди седмици я видях и споделих тук, личат си корекциите, но то всички имаха по нещо правено, та нейното не се набиваше на очи.

# 2 435
Heather Locklear преди

Скрит текст:

И сега

Скрит текст:
Много я харесвах. Доста интересен брачен живот - 7 години с Tommy Lee от Motley Crue, a после 13 години с Richie Sambora. Сега е на 61 години и явно е прекалила с филъри, очите й едва се виждат...

# 2 436
Явно за Мъск и компания ще е голяма екзотика, иначе не виждам с какво може да им е интересен средновековния каменен замък върху 60 метрова скала.

# 2 437
Явно за Мъск и компания ще е голяма екзотика, иначе не виждам с какво може да им е интересен средновековния каменен замък върху 60 метрова скала.
Екзотично е за тях, защото е създадено преди Америка въобще да съществува, свързано е с мистика, а и важен вайбът и какво ще се случва вътре в замъка, не колко е висока скалата, на която е построен. Grinning

# 2 438
  • Glasgow
Дами, хайде на промоцията, КалинТерз се обявил за продан😆 почвам да търся билети asap
Скрит текст:
Ангелкова. Не знаех, че е футболен фен
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 01:13 от Jokerr

# 2 439
Ами така е-ще иде в Бран, като се стиска за Велинград....😆😆😆

# 2 440
  • Glasgow
Полугола и руса Николета
Скрит текст:
Дара не-екимова, много свежа
Скрит текст:

# 2 441
Willow Smith на 22. Чрд!
Скрит текст:

Vanilla Ice на 55. Чрд!
Скрит текст:

Rob Schneider на 59. Чрд!
Скрит текст:

# 2 442
Полугола и руса Николета
Скрит текст:
[/spoiler
Чудех се кога ще се направи руса като Ким Кардашиан...забави се! 😄

# 2 443
  • Glasgow
Vanilla ice колко готин ми се виждаше като бях лапе🤣какво ли му се случва...
Имаше една комедия с Адам Сандлър и Ванила айс играеше себе си, героят на Адам го молеше за пари, нали получавал като излъчват единствения му хит ice ice baby и Ванила му казва- пич, не само, че не изкарвам като въртят парчето, ами и дължа пари-50% на Queen, 60%  на продуцента и работя за да им плащам 😅работеше в нещо като Макдоналдс

# 2 444
Като бях в Англия си бяхме организирали интернационална вечер и тъй като има хора от всякакви държави всеки представяше държавата си и някакви интересни факти за нея. Дойде моят ред и аз започвам "България е създадена през 681г" при което координаторката, която беше англичанка, но родителите й бяха преселници от Зимбабве  ме прекъсва и казва "Имаш предвид 1681"  и аз й казвам "Не, 681" и тя седеше и се пулеше от изненада. Joy Такава гордост изпитах. Blush  Щото когато ние сме имали вече държава англичаните са били някакви диви племена. Та какво остава за американците, естествено, че се впечатляват от такива неща. Затова Бран и много средновековни, а и по-стари монументи им се струват като голяма екзотика. Българите въобще не оценяваме какво притежаваме.

Общи условия

Активация на акаунт