Звездни компромати - Октомври'22

• 265 419
  • 2 488
  •   11
Отговори
# 60
  • София
Сбъркали са вярата просто Даниел, Благо и И. Захариев Grinning … в защита на последния поне може да се каже че ги избира по вътрешна красота.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 22:27 от ~Étoile~

# 61
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за новата тема!

Ирина Шейк за какъв повод се е облякла, че съм леко втрещена...

# 62
Моят опит казва,че хората говорят каквото говорят според ситуацията.

Спомням си едно интрвю на Юлияна Дончева, когато беше с първия си мъж. Как било нормално да си имат лично пространство, да не са навсякъде заедно и тн. Като се хвана със Стъки и запя друга песен - как навсякъде ходели заедно, дори на мачовете му, които тя не можела да гледа и седяла със затворени очи.

# 63
Снимката на Бербатов скорошна ли е?

# 64
  • София
Ангелов е такъв досаден евангелистки проповедник, че не се трае, където и да се появи. Захариев и Миро са от същата църква, но поне не ръсят нравоучения при всяка изява.

# 65
  • в 1001-та нощ
Смирението му е чуждо явно ...

# 66
Друга жена с тая цепка на Шайлиин Уди щеше да изглежда вулгарно, а тя си изглежда много добре и секси. Евалата. Анджелина последния път така се изложи с подобна цепка, че целия свят я спука от подигравки. Не е за всеки явно.

# 67
  • На морето!
Моята любимка Рания и дъщеря ѝ преди и сега
Скрит текст:

# 68
  • Пловдив
Аз да допълня от предната тема ...

Цитат
Често тук  на страницата се появява Хелън Мирън. От нея струи стил - елегантност, достолепие, премерен лукс. Достойна визия за трета възраст на артист емблема.

... че и тя си има своите моменти, бях я показвала:

Скрит текст:

Благодаря за темата! Flowers Sunflower

# 69
Sting на 71. Чрд!
Скрит текст:

# 70
  • Варна
Благодаря за новата тема!

Ирина Шейк за какъв повод се е облякла, че съм леко втрещена...

Чудех се с пола ли е, с гащи ли е, с препаска ли е или само по памперс.

# 71
На Ирина Шейк и ботушите й са странни.

# 72
  • София
Открила е шоу на Вивиън Уестууд в този аутфит, това обяснява всичко, за който е запознат с тази дизайнерка 😀

# 73
Кактус, не знам откъде имаш този талант всяка нова тема да е с интересен пост Sparkling Heart

Актьорът Даниел Ангелов се е оженил повторно. Направи ми впечатление по простата причина, че наскоро даваха повторение на Черешката на тортата с негово участие. Представи се като много обичащ и уважаващ жена си и семейните ценности. Мисля, че дори беше евангелист. И изведнъж развод и нова съпруга Simple Smile
Този ми е мега неприятен и престорен. Винаги говори приповдигнато и ми звучи неискрено позитивен.
Не го знам на колко години е той. Тя е на 29.
И в профила ѝ в ИГ миналата година януари месец има някакви любовни украси, сърца ала бала и се е снимала с друг мъж. Значи за по- малко от година са се намерили, заобичали и организирали сватба

# 74
Алекс Богданска

Общи условия

Активация на акаунт