Звездни компромати - Октомври'22

• 265 117
  • 2 488
  •   12
Отговори
# 75
Рири наистина изглежда по слаба, но е възможно да е от дрехата. Чак толкова да се втали за дни, не ми се вярва.
Точно, заради дрехата си е. Един път е решила да се облече нормално и подходящо за фигурата й за разнообразие.

# 76
А може и Рири да е открила инжекциите 😁

# 77
Ангелов е такъв досаден евангелистки проповедник, че не се трае, където и да се появи. Захариев и Миро са от същата църква, но поне не ръсят нравоучения при всяка изява.
Мисля, че посещават пастора Максим, мъж от ромски произход със съмнително поведение, но тяхна си работа. Някой беше казал, ако искаш да забогатееш, направи си църква, горе долу е такъв случай Максим, с артистични заложби!

# 78
Аз да допълня от предната тема ...

Цитат
Често тук  на страницата се появява Хелън Мирън. От нея струи стил - елегантност, достолепие, премерен лукс. Достойна визия за трета възраст на артист емблема.

... че и тя си има своите моменти, бях я показвала:

Скрит текст:

Благодаря за темата! Flowers Sunflower

Все пак Хелън е с истински аристократичен произход и си личи. Дори и милиони не могат да го купят това.

# 79
Бен Афлек все е сам по последните снимки. Затова е свеж и приятен Grinning
Няма я Дженката наоколо, имам чувството, че с нея все е намръщен.

# 80
Дженката с майка си напоследък, дали всичко е наред при тях?

Булката на този Дани Ангелов ми се струва бременна.

# 81
Мариана Попова и Плачков са в Търси се.

# 82
Пак ли се правят на възвишени и недооценени? Мариана сигурно е забравила, че щеше да емигрира....

# 83
Тези хора получават непропорционално време по националните телевизии спрямо интереса към тях. Скучни, досадни мрънкалници, обаче нон стоп по телевизора.

# 84
  • софия
Рут Колева
Скрит текст:

# 85
  • Glasgow
Рут Колева
Скрит текст:
и аз така си окълцах бретона сама 😔 май си е правила устни

# 86
  • софия
Може въздухът нещо да ви прави. По твоите ширини била Simple Smile

# 87
  • Glasgow
Може въздухът нещо да ви прави. По твоите ширини била Simple Smile
такъв луд вятър блъска, че ни мести ръцете явно.
Роби Уилямс бил спал с всички спайски без една, казва Мел С. Виктория ще да е сигурно

# 88
Рут Колева не беше ли също произведение на Др Денкова- с наблъскани филъри  7мл+ в лицето?

Една инфлуенсърка от Варна си е кръстила детето - Hermes …..:::
Скрит текст:

Такова име не бях срещала досега! Сигурно от любов към чантите!

Ох тоя Бачорски, Joy
Скрит текст:

Не знам дали сте чували за приюта за бездомни животни Lucky Hunt.
Със собственичката контактувах служебно скоро и за пореден път останах изумена как филтрите в приложенията, тотално придават нов облик на всеки, който ги ползва.
А иначе е много добра и красива, рускиня е, но осигурява много работни места (мъжът ѝ е собственик на завод Агрополихим в близост до Варна), а също и за животинките много хубав приют е направила.

Постоянно е на първи ред по ревюта на Шанел, Готие и др.
Скрит текст:

Мнооого ексцентрична, но е факт, че помагат и са големи спонсори по всякакви мероприятия и състезания, особено за деца.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 16:06 от alethea

# 89

Една инфлуенсърка от Варна си е кръстила детето - Hermes …..:::
Скрит текст:

Такова име не бях срещала досега! Сигурно от любов към чантите!

Баш! Вероятно чантите обаче са заимствали  първи името.
Скрит текст:
В много гръцки митове Хермес бил описван като единствения бог до Хадес и Персефона, който можел да влиза и излиза от Подземния свят безпрепятствено. Неговите символи са петелът и костенурката и той може да бъде разпознат по портмонето или кесията, крилатите сандали, крилатата шапка и вестителския жезъл, керкейон. Хермес бил бог на крадците, защото бил много хитър и умен, и самият той бил крадец още от нощта, в която бил роден, когато се изплъзнал от майка си и избягал, за да открадне говедата на по-големия си брат Аполон.

Общи условия

Активация на акаунт