Звездни компромати - Октомври'22

• 265 368
  • 2 488
  •   5
Отговори
# 90
А, аз реших че е кръстено детето на гръцкия бог. Даже не знаех, че има такава марка чанти 🤣

# 91
  • In The Middle Of Nowhere
И аз не знаех, че детето й се казва така... А Ермес е името на чантите произнесено на български( нали така?) Някой знае ли какъв е бизнесът на мъжа на тая Теа Нинова? Следя я във фейсбук и ми прави впечатление много високият стандарт на живот. Тя наскоро си направи операция  на носа в турска клиника. И като че ли добре се е получило, но то може ли да е сигурен човек от всички филтри и замазки, които си слага.

# 92
А аз като я гледам, изобщо не свързах името с гръцкия Бог, а директно с марката, смятайте колко съм зле, Joy

# 93
Тези хора получават непропорционално време по националните телевизии спрямо интереса към тях. Скучни, досадни мрънкалници, обаче нон стоп по телевизора.
Възможно ли е да си плащат з тази "услуга"?
Струва ми се ,че през месец са в някое предаване и дуднът..

# 94
Това сериозно ли е?

# 95
  • Down south
Силно се надявам да е някаква шега!

# 96
# 97
Какъвто народът, такива и експертите.

# 98
Дожа Кат
Скрит текст:
Упи Голдбърг
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:

Ванеса Хъджинс
Скрит текст:
Kaрди Би е споделила лични съобщения с Офсет, след като го обвинили в нета, че й изневерява, когато я няма
Скрит текст:
Б. Йотовска
Скрит текст:
A. Богданска
Скрит текст:
М. Джанаварова и Григор Д.
Скрит текст:
Божана Кацарова
Скрит текст:
Дара Екимова
Скрит текст:
Симона Загорова
Скрит текст:
Преслава
Скрит текст:
Галена
Скрит текст:
Бони
Скрит текст:
Ивана
Скрит текст:
Aзис
Скрит текст:
Златка Райкова
Скрит текст:

# 99
Бях чела преди, за дете, което се казва Шанел, и родителите са осъдени да сменят името. Никой нямало право да кръщава така детето си, запазена марка и за хорските имена е името Шанел.

# 100
Ако на Бачорски ромките спрат да чистят с какви пари ще води Атанаска всяка седмица някъде...видяхте ли ги взела му яке с рози дебело..другите по тениски,той с дебелото яке на рози се снима 🤣🤣🤣Как я понася се чудя

# 101
Какъвто народът, такива и експертите.
👍
Освен това и друго бих казала - младите в момента искат думата. Нищо не разбират, няма какво да помнят, но искат да бъдат чути, видени и ако могат да управляват - още по-добре... Справка - Ицо Хазарта и сие...

# 102
  • In The Middle Of Nowhere
Ицо Хазарта не е толкова млад.

# 103
Ако знаят колко йоркита има кръстени Шанел само в района от Симеоново до Бояна.

# 104
Тоца в студиото на Нова за изборите в момента.

Общи условия

Активация на акаунт