Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 400
  • 952
  •   1
Отговори
# 390
Обичам флорални аромати, плюс е ако имат ирис, божур или жасмин…Нооо, флоралните, които съм имала не ми идват трайни. Предложете някое флорално чудовище или поне с уклон към цветя 😍
В чест на 3,4 - дихидроксифенил -2-етиламин (допамин, по снимката на РуСа-Мамма за да не хвърлям в излишен смут) предлагам:
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-43297.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/J-Adore-L-Absolu-4496.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Eau-De-Magnolia-25042.html
Чудовища не бих ги нарекла, но си имат достатъчна присъственост.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 04:50 от Никой като Някой

# 391
Аз имам един въпрос, макар че не съм сигурна дали е за тази тема. Някой има ли проблем с капачката на Cloud на Ариана Гранде? При мен стои много хлабаво и не се затваря добре, освен това е много нетраен при мен, а навсякъде четох колко е траен, това преди да го купя. Купуван е от Дъглас, предполагам, че там няма да ми дадат менте.

# 392
Да, такава е капачката и не, от Дъглас менте е невъзможно.

# 393
vermilion, и моята беше такава, а парфюмът е оригинален от Дъглас.
При мен беше зверски траен и силен и това беше и причината да го раменя. Просто в един момент ме задушаваше.

# 394
И при мен е такава капачката, но от трайност не мога да се оплача. На якето ми няма измирисване.

Днес се офъщях рано-рано с Chance eau tendre edp. Мисля да се възползвам, докато още има топли дни, защото е прекрасно, щастливо ухание на цветна градина 😍

# 395
  • Бургас
Аз Шанел Тендър едп/едт си го пръскам целогодишно и всичко останало, което обичам.Не чакам да дойде определен сезон, че да им се наслаждавам.Парфюм за днес Бакара.Heartpulse

# 396
Случайно да е обсъждан тук новия L’Interdit и да съм пропуснала? Доколко е близък с предишния?

# 397
Chance eau Tendre EdT e чудесна универсалка, подходяща във всякaкво време. ❤
И аз днес съм с Baccarat Rouge, проверявам как се държи на морски климат и силен вятър. Много добре се държи, но няма да има любов между нас.
Много е хубав, но няма тръпка и летене 2 метра над земята.
Поздрав с двойна дъга от тази сутрин, и  "Walking on Sunshine", която си тананиках докато снимах.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 11:56 от Dez

# 398
Страхотна снимка, Dez!  И аз съм с Baccarat Rouge днес и вчера. Намирам, че прави деня по-специален Simple Smile

# 399
Хайде и аз в групата на носещите Бакара.

# 400
Да, бакара е страшен зимата на морето, става много орехов и ягодов Simple Smile
Днеска ще ходя на концерт на едно от диваещнетата и ще се натъкмя с Делина, като за театър. Отдавна не съм я носила. С тези дълги ръкави ми е голям проблем парфюмирането. Около лицето не искам да слагам, че ме хваща понякога мигрената, ръцете са покрити, то няма как да се залее човек.

# 401
И аз получих Прада Парадокс по пощата. От парфюмите, с които го сравняват - Интердит, Май уей, ми харесва повече. След първоначалните круша и цитруси върху моята кожа остават нероли и сладост и ми звучи близо до Ле парфюм ин уайт. Обожавам комбинацията от сладост и портокалов цвят/нероли, но има толкова по-добри образци - и бюджетни, и нишови, че Парадоксът за мен не си заслужава.

# 402
Има ли парфюм който мирише на онези белите перилни квадратни сапуни - лимонено ефервесцентно свежо и ненатрапчиво?

# 403
Има ли парфюм който мирише на онези белите перилни квадратни сапуни - лимонено ефервесцентно свежо и ненатрапчиво?
Не съм мирисала сапуните, но този ми е много лимонено-ефервесцентен. Не съм го носила в хладно време, лятото беше спасителен в жегите, като газирана лимонада https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Cologne-30842.html

# 404
  • Враца
Много ми се посяга към Сантал Роял , но ме е страх, че му е много топло.
Снощи бях с него и ми беше невероятен кеф.
Някак ми е много зарибяващ, този аромат.

Общи условия

Активация на акаунт