На море в Турция - тема 76

• 60 209
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Да тази година определено цените са нагоре. И то не само за Турция. И все пак като сравнявате цени сравнявайте и това което получавате за тази цена. Има много хотели с различни бази и концепции, според мен има за всеки джоб.
Все пак всеки трябва първо да е наясно сам за себе си какво очаква от една такава почивка и тогава да притегли колко струва.

# 466
Аз мислих утре да резервирам за Megasaray Club Белек с Турс клуб, но случайно днес погледнах цената за 2ма възрастни и дете на 12г със самолет. От 3700лв оня ден, днес е вече 4444лв.Отказах се,вече ми е скъпичко. Загледах Миракъл в Лара. Някой има ли впечатления от този хотел?Държа да е красиво, със много зеленина.Бюджета ми е около 3600лв макс, със самолет и UALl.

# 467
  • София
Аз мислих утре да резервирам за Megasaray Club Белек с Турс клуб, но случайно днес погледнах цената за 2ма възрастни и дете на 12г със самолет. От 3700лв оня ден, днес е вече 4444лв.Отказах се,вече ми е скъпичко. Загледах Миракъл в Лара. Някой има ли впечатления от този хотел?Държа да е красиво, със много зеленина.Бюджета ми е около 3600лв макс, със самолет и UALl.
Мдааа, пуснаха ги в петък , офертите за самолет с турс клуб. Тогава направих запитване за резервация на тогавашните цени, бяха атрактивни и по- надолу от други агенции. В петък никакъв отговор, нищо че очаквах .днес  ми връщат имейл , че цените вече са нагоре. Хайде за един ден стояха тези цени и дали изобщо някой е запазил на тях  . Силно се съмнявам. Супер тъпи номера. Иначе аз запазих за мегасарай  през Ориент . По- скъпо е -4500 за двама с дете, на поне не правят такива номера, че много дразнят!
А иначе лятото според мен и в Бг, и в Гърция,и в Турция всичко ще е по - скъпо.предвид инфлацията като цяло е нормално.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:25 от insane

# 468
Днес направих запитване за Miricle Resort в Турс клуб,цената беше с около 200лв.по-висока от обявената в сайта им

# 469
  • София
Здравейте.Имам въпрос към Роже.Беше споделил във фейсгрупа,че на рецепция в ( турските хотели става дума) има значение през  кого е резервирано.Много моля Роже да поясни какво означава това.Резервирано от български  тур.оператор неглижират ли туристите или е нещо друго? Благодаря предварително.
Да, точно това означава. Английските туроператори имат всеки ден по десет самолета туристи, немските тур оператори имат всеки ден по двадесет самолета туристи, руските тур оператори имат всеки ден по тридесет самолета туристи. Българските тур оператори имат общо пет самолета туристи седмично.
Кои туристи според Вас са приоритетни?
Тези от държави, в които има нормално законодателство и ако нещо не е наред хотелът ще плаща до дупка или страна от третия свят,  където последното нещо, за което се мисли е защитата на туриста...

# 470
  • У дома !
Вчера цената в Турс клуб беше 2939 лв, а тази вечер вече е  3878 лв 😡 това не е истина! На този скъп живот, така да се подиграват с хората!  И датите са други вече...имаше за 6.09 сега е 3.09 , в четвъртък щях да ходя до офиса да правя резервация, но с тези номера и цени се отказваме от Турс клуб. Ще търсим друга ТА.

# 471
Леле, като ги чета тия цени. Свят ми се завива, честно 😂. За 7 дни, 10 дни да кажем, си е сериозна сума. И като си знам, че няма да е по висок стандарта.
Ние сме пас към момента ще чакаме. 06м ако не  сме намерили по сносна цена. 06м ще идем на о. Джерба съм си на мислила, пак ще дадем 3 - 4ще видим и там как е....Може пък агенциите да се вразумят, не се знае. Пък и в момента съм свидетел на толкова браншове и фирми, който последни месеци на духа цените, че почнаха и да ги намяват, като няма покупателната способност. Ще почнат пак да се борят за клиентите.

# 472
  • на Мелмак
Ами цените може да ги видите и в самите хотели. Аз избрах агенция заради един човек от семейството.
Не мисля, че ще паднат цените, както не мисля, че ще паднат и на всичко останало за съжаление.
Това е от сайта на хотела, две стаи, които ще ползваме.
Скрит текст:
Ние преди двадесетина дни резервирахме на половин цена през агенция.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 06:54 от etty775

# 473
  • Пловдив
Турците използват ситуацията .Така или иначе ще имат руснаци.За германци и англичани цените и за тях са високи.Чета форуми  масово и там се оплакват.За съжаление в други държави няма по подходяща почивка за семейства с деца.Това което видях в Испания това лято още повече затвърди мнението ми.Може някои хотели които закъсат да свалят малко цените но няма да е това което беше.Тези с хубави територии  плаж и по нормални цени вече са на стоп за някои дати.Що се отнася до Турс клуб вече не са това което бяха преди години.Сега цените им са най-високи.

# 474
  • София
Като си платил капаро да кажем на цена 3000, утре стане 4000 какво се случва, да не почнат агенциите да извиват ръце и да удрят под кръста, че ще им тииииит майката?

# 475
Не бързайте да обвинявате турците, защото за два-три хотела вече засичам, че турците нямат цена, а родните агенции, както и международните си слагат базови цени, които те си ги измислят спрямо някакъв критерии разбира се. Не малка част от хотелите все още не са си калкулирали цени за лято 2023г, не казвам всички, а част от тях. Направих запитване директно към сайта на  един хотел, който в БГ агенция е много по-скъп от миналата година и от там ми отговориха, че към момента не могат да ми дадат оферта, да ги потърся отново януари месец

# 476
  • София
Ами цените може да ги видите и в самите хотели. Аз избрах агенция заради един човек от семейството.
Не мисля, че ще паднат цените, както не мисля, че ще паднат и на всичко останало за съжаление.
Това е от сайта на хотела, две стаи, които ще ползваме.
Скрит текст:
Ние преди двадесетина дни резервирахме на половин цена през агенция.

А аз преди месец резервирах на шега в Букинг в хотел от Камелиите, най-големия апартамент, 7 нощувки през септември за 4-ма за около 3600 евро с безплатно канселиране. Направих и една резервна при същите условия, но за юли за 4400 евро. Просто още не съм си планирала лятото и се презастраховах.

# 477
  • Където морето целува небето...
Аз също ровейки се приятелка, попаднах на хотел, на чиито сайт пише, че цената не е определена за желаните от нея дати, а тук агенциите го предлагат, че и рекламират.
На някой случвало ли се е да има пролем при настаняване примерно в сряда. Датите ни не съвпадат с любимите за настаняване съботи и от агенцията правят спънки, че можело да ни канселират. Пътуваме сами, не с агенцията.

# 478
  • София
Аз също ровейки се приятелка, попаднах на хотел, на чиито сайт пише, че цената не е определена за желаните от нея дати, а тук агенциите го предлагат, че и рекламират.
На някой случвало ли се е да има пролем при настаняване примерно в сряда. Датите ни не съвпадат с любимите за настаняване съботи и от агенцията правят спънки, че можело да ни канселират. Пътуваме сами, не с агенцията.
хахаха, тези агенции все повече ме изумяват, особено са продуктивни в измислянето на всякакви глупости.
Е тази глупост с настаняването в сряда със сигурност е в топ 3 на най-големите измишльотини, които човек може да чуе от тур. агенция Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 479
  • Варна
Здравейте. Някой почивал ли е в хотел за възрасни? Мисля, че Роже беше писал нещо, но не мога да го открия. Ние сме 50+, търсим спокоен хотел, без бягащи около нас деца. Или тези хотели са само за младоженци? Иначе запазихме за Нова година в Selectum Luxury Resort, след разказа на Роже.

Общи условия

Активация на акаунт