На море в Турция - тема 76

• 60 196
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • sofia
Здравейте!
Гледам, че Абакс са пуснали цени за черен петък с 200 лв надолу от таблиците на човек. Не съм пътувала с тях, чета доста негативни мнения. Някой пътувал ли е с тях за Бодрум?

# 526
Здравейте!
Гледам, че Абакс са пуснали цени за черен петък с 200 лв надолу от таблиците на човек. Не съм пътувала с тях, чета доста негативни мнения. Някой пътувал ли е с тях за Бодрум?
Миналата година пътувахме с тях до Анталия-не сме имали проблеми.

# 527
  • Sofia
Моля за съвет😃 Спряхме се на два конкретни хотела
Нирвана Космополитън
Камелия(тук е и молбата ми) нямам идея кой да е точно. С младеж на 14г. ще сме, важни са пързалки те, басейни(плажа не е от значение)

Понеже проучвах Камелиите - Селин е най-луксозният и най-близо до плажа, но цената е доста по-висока от препоръчвания масово от агенциите Камелия Айшен, където, поне по отзивите, които четох, има някои компромиси с условията. Та има значение и бюджет, но откъм забавления изглежда всички са добре и препоръчвани.

# 528
  • Пловдив
Здравейте!
Аз ги гледам защото имат полети от Пловдив.Но с тези цени които са сложили на хотелите дори и 200лв пак идват на нивото на останалите агенции,че и по скъпи.

# 529
Моля за съвет😃 Спряхме се на два конкретни хотела
Нирвана Космополитън
Камелия(тук е и молбата ми) нямам идея кой да е точно. С младеж на 14г. ще сме, важни са пързалки те, басейни(плажа не е от значение)

Понеже проучвах Камелиите - Селин е най-луксозният и най-близо до плажа, но цената е доста по-висока от препоръчвания масово от агенциите Камелия Айшен, където, поне по отзивите, които четох, има някои компромиси с условията. Та има значение и бюджет, но откъм забавления изглежда всички са добре и препоръчвани.
Явно ще е Нирвана, пак ще го преговорим у дома... Като цена за нас (с автобус, че младежа не щял самолет, като тази година🙄не му било забавно... пуберска му работа) е около 4000(малко множко ми се виждат, ама няма хубаво и евтино)

# 530
  • Sofia
Тая година евтино в Турция явно няма. Аз приключих с резервацията, ще бъдем в Tui magic life Jacaranda, дано се хареса семейно.

# 531
  • Стара Загора
Здравейте, търсих назад в темите , но не откривам коментар за хотел Алба Резорт Сиде (ALBA RESORT HOTEL 5*). Моля ако някой е бил там да сподели своите впечатления.

# 532
  • с трима мъже :)
Здравейте,
Само да кажа, че напоследък се губя в темата. МНого объркано ми стана всичко. Сякаш има някакво напрежение на всяка цена сега да се запазят хотели и темата стана по-гореща от пролетния сезон. Лошо няма, де.

Роже, ти се чудеше м/у ЛаБланш и още един. Кой беше хотела? Кое избра, последно?

# 533
  • Където морето целува небето...
Много моля за агенция, предлагаща автобусни почивки от Бургас. Тези, които аз гледам нямат, а обещах на възрастна двойка да им организирам кратка почивка в Турция за края на Май. Всичко е или самолет или София - Пловдив. Ние не сме ползвали превоз и не съм запозната кои предлагат автобуси от Бургас.

# 534
  • София
Здравейте,
Само да кажа, че напоследък се губя в темата. МНого объркано ми стана всичко. Сякаш има някакво напрежение на всяка цена сега да се запазят хотели и темата стана по-гореща от пролетния сезон. Лошо няма, де.

Роже, ти се чудеше м/у ЛаБланш и още един. Кой беше хотела? Кое избра, последно?

Гала, другият беше Вe Premium Bodrum, но като обявиха цените за 2023 година, стаята, която ние желаем /swim up room/ се оказа на цена от 1000€ на ден и ние разбира се се отказахме от него.
Колкото до първата част на мнението ти не бих казал, че има напрежение в темата или някакво желание на всяка цена да се запазят хотели. Просто всеки си споделя мнението, което е много важно.
Защото когато цените са ниски не е толкова важно дали ще резервираш сега или седмица преди пътуването. Но при тези наистина зверски цени нали точно такава тема трябва да покаже и всеки да намери най-добрите варианти за резервации за себе си.
Защото всяко едно избързване или забавяне води до две неща. Или резервация на желания хотел с разлика от няколко стотин до хиляда лева или резервиране на хотел, който не искаме, но ни влиза в бюджета.

# 535
  • София
Много моля за агенция, предлагаща автобусни почивки от Бургас. Тези, които аз гледам нямат, а обещах на възрастна двойка да им организирам кратка почивка в Турция за края на Май. Всичко е или самолет или София - Пловдив. Ние не сме ползвали превоз и не съм запозната кои предлагат автобуси от Бургас.
Турс Клуб нямаха ли? Търсиш във фейса Георги Михов

# 536
Ние почивахме в Нирвана Космополитан, този септември. Не мисля, че има каквато и да е база за сравнение, като се има предвид облужване и глезотии, които ще ползвате. Аквапарка си е аквапарк, е не просто пързалки. Камелиите водят с хубав плаж, но ако това не ви е приоритетно, и цената Ви устройва, не мисля, че има какво да се чудите. Тъй като линка за хотела не препраща точно към коментара, слаагм точен, ако Ви се чете - https://www.bg-mamma.com/?topic=1467323.msg45370566#msg45370566
Ако имате въпроси, мога да отворя и на лично

Цитат
Явно ще е Нирвана, пак ще го преговорим у дома... Като цена за нас (с автобус, че младежа не щял самолет, като тази година🙄не му било забавно... пуберска му работа) е около 4000(малко множко ми се виждат, ама няма хубаво и евтино)

# 537
Както вече писах по-рано в темата вече имаме резервация за Long beach Алания за септември 2023. Направихме я чрез бг агенция. Преди да я направя, обаче писах директно на хотела за конкретна оферта. Понеже се забавиха с отговора се доверих на агенцията и сключихме договора.
Днес получих отговор-офертата директно от хотела. С отстъпката за ранно записване те ми дават със 100 лева по-висока цена, като сумата трябва да се плати изцяло сега.
Така, че явно не винаги е по-изгодно да направиш резервацията директно към хотела. Поне при нас се получи така.

# 538
Здравейте, за първи път ще ходим в Турция на море, оказа се доста скъпо, спрях се на Eftalia splash в Алания, цената ме устройва- началото на септември - 1 възрастен с две деца за около 2300 лв.  На снимки хотелът изглежда добре, но ще съм благодарна ако някой има преки впечатления.

# 539
Не съм ходила във веригата на Ефталиите, но не съм и чувала добри неща за тях. Колко са големи децата? Какъв транспорт ще ползвате? Като ще е в Алания по добре вижте  Лонг бийч, той сега май ще е хит на лято 2023 за България, заради което ме спира да резервирам там.

Общи условия

Активация на акаунт