На море в Турция - тема 76

• 60 431
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Ориент и Версо видях че имат вече цени за някой хотели.

# 151
В Аква тур също има цени, аз там гледам.  Simple Smile

# 152
  • на Мелмак
От 25.08.23, 10 дни двойна стая 2060 евро, тройна 2800 евро.
Със собствен транспорт.

# 153
  • Sofia
В Аква тур също има цени, аз там гледам.  Simple Smile

А има ли добри отзиви за тях като агенция?

# 154
Пътувах с тях през юни, всичко беше наред.

# 155
  • Пловдив
Сега започва голямата чуденка ,дали да се запазва на тези цени ?Съмнявам се нещо драстично да се промени.Хубавите хотели ще се напълнят още на ранни резервации.Аква тур и Тез Тур имат сходни цени.Остава да видим Емералд,Абакс и Онекс.Пиша за самолет.За автобус някои са сложили цени като самолетни.Ще падне голямо четене , гледане и сравняване отново.

# 156
  • Берлин
Аз направих резервациите на приятелка. 1200 евро- 1 седмица от 17.06. Сумата включва хотел /Aquaworld Belek/, полет София-Анталия-София, трансфер летище-хотел-летище. 2 възрастни и 2 деца /на 1 и 11/. Без агенции, както винаги.

# 157
  • София
За самолет не виждам още цени. За запознатите с Камелиите...с какво Фулия превъзхожда Селин, че съм и аз в разкрачено положение за тия двата.

# 158
  • София
За самолет не виждам още цени. За запознатите с Камелиите...с какво Фулия превъзхожда Селин, че съм и аз в разкрачено положение за тия двата.
И аз гледам тези хотели. Но селин е малко по- скъп от фулия, та би трябвало той да превъзхожда фулия, а не обратното

# 159
  • Варна
Аз направих резервациите на приятелка. 1200 евро- 1 седмица от 17.06. Сумата включва хотел /Aquaworld Belek/, полет София-Анталия-София, трансфер летище-хотел-летище. 2 възрастни и 2 деца /на 1 и 11/. Без агенции, както винаги.
Папурче, от къде резервирахте  ? Тази година май сме били по едно и също време в хотела, И аз резервирах през Букинг, но  за догодина цените там са по три, а на сайта на хотела още няма цени .

# 160
  • Sofia
А имат ли Аквапарк тези Камелии?
Гледам Вон резорт и изглежда много по-добре Авкапарка от просто басейните на Камелиите. Но може би не всичко се вижда.

# 161
  • София
А имат ли Аквапарк тези Камелии?
Гледам Вон резорт и изглежда много по-добре Авкапарка от просто басейните на Камелиите. Но може би не всичко се вижда.

6 пързалки имало, Вон май са двойно повече, не съм сигурен де.

# 162
  • на Мелмак
Имат няколко пързалки Камелиите.
Щерката, ако няма нещо екстремно, няма да отиде изобщо. Малкия може да се пусне няколко пъти. Екстремни пързалки едва ли има по хотелите. На нас това не ни беше водещо Simple Smile

# 163
  • Берлин
Ninoto, директно през сайта на хотела. Най-долу в мобилната версия излиза жълтеникаво прозорче.
За Вон резорт - пързалките не са нещо уау, но са си ок /мисля до 13-14-години едно дете ще е доволно/. Голямата ми забележка там е, че около активния басейн и атракциите много се пързалят плочките. Та-с повишено внимание и джапанки в района.
За Камелиите - никога не са ми харесвали, не знам и аз защо, интуитивно някак.

# 164
  • Пловдив
Била съм в Камелиите.Дъщеря ми това лято бяха във Вон .Със сигурност Вон води.Първо заради по голямата територия,второ заради пирса и трето повечето забавления.Иначе и на двата хотела плажа е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт