На море в Турция - тема 76

• 60 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
За Камелиите - никога не са ми харесвали, не знам и аз защо, интуитивно някак.
PAPURCHE MEHURCHE, все едно аз съм го написал. Точно същото чувство имам. Но зная защо е това чувство.
Първото е, че вместо да се правят резервации в над 1000  хотела по 640 км. плажна ивица на Турската Ривиера,  се правят резервации в не повече от 10, така е по-лесно и за Тур. агенции и за резервиращите.
И второ, тъй като Камелиите са един от тези 10 хотела си мисля, че там ще съм все едно на Слънчака.
1000 руснаци + 1000 българи + някоя полякиня за разнообразие / без да броя децата/  в това малко село с над 2200 легла.... Еее, благодаря, но не бих си го причинил....

# 166
Някой би ли ми казал каква е разликата в концепцията между Botanik Hotel & Resort, Botanik Platinum и Delphin Deluxe, тъй като цените са сходни? Вие кой бихте избрали? Могат ли да се ползват териториите на останалите?
Ние сме почитатели на хубавите и качествени храна и напитки, както и хубавия плаж /би било добре да е пясъчен/. Добрата хигиена също, но досега в Турция /ходили сме около 7-8 пъти/ нямам много оплаквания. По-горните хотели дали ще покрият това?

# 167
  • с трима мъже :)
Леле, от колко теми ви издирвам... Пишете ли, пишете Simple Smile

Момичета и момчета, много ви моля, дайте съвет за празнуване на НГ в Турция. Никога не сме ходили за НГ в Турция. Чудим се дали за 4 дни ОИ в Кушадасъ ИЛИ в Истанбул с ~3 нощувки със закуски и доплащане за НГ вечеря.

Кой е ходил? Как е било? Какво ми препоръчвате? Тази година някой оттук смята ли да ходи в Турция за НГ ?

# 168
Аз направих резервациите на приятелка. 1200 евро- 1 седмица от 17.06. Сумата включва хотел /Aquaworld Belek/, полет София-Анталия-София, трансфер летище-хотел-летище. 2 възрастни и 2 деца /на 1 и 11/. Без агенции, както винаги.

Отдавна ли направихте резервацията?

Аз влизам през мобилната страница на хотела, задавам същите дати, същата конфигурация 2 възрастни и 2 деца и ми излизат бомбастични цени - над 4500 евро.

Нали 5-звездния ултра ол инклузив Aquaworld в Белек?

# 169
slavei4e,
Ти сега ме замисли... ние вяхме във Вон ризорт и сега мислех да пробваме Камелия, защото на мен тези ризорти ми харесват, забележка имах към храната само и се надявах във Фуля, като по-скъп от Голдън кост, храната да е по-добра...  😁

# 170
Камелиите нашумяха преди 4 години някъде. Първата година /мисля че беше 2017г/бяхме само ние и още 1 сем.

# 171
  • Варна
Аз направих резервациите на приятелка. 1200 евро- 1 седмица от 17.06. Сумата включва хотел /Aquaworld Belek/, полет София-Анталия-София, трансфер летище-хотел-летище. 2 възрастни и 2 деца /на 1 и 11/. Без агенции, както винаги.

Отдавна ли направихте резервацията?

Аз влизам през мобилната страница на хотела, задавам същите дати, същата конфигурация 2 възрастни и 2 деца и ми излизат бомбастични цени - над 4500 евро.

Нали 5-звездния ултра ол инклузив Aquaworld в Белек?
За съжаление и при мен така се получава през сайта на хотела. Дано Папурчето даде допълнителни разяснения.

# 172
  • Берлин
Роже, в десятката, както винаги. Аз буквално мразя всякакви прехвалени от агенциите хотели и прилежащите им български конвои. Затова избирам по мои си критерии. Не ми е важно коя агенция какво предлага, за да резервирам, а да знам къде да НЕ резервирам.
За Aquaworld- в неделя резервирах. Момичета, пратете ми хора и дати на лични, да се разровя. Комисионна НЕ искам 😂

# 173
Роже, в десятката, както винаги. Аз буквално мразя всякакви прехвалени от агенциите хотели и прилежащите им български конвои. Затова избирам по мои си критерии. Не ми е важно коя агенция какво предлага, за да резервирам, а да знам къде да НЕ резервирам.
За Aquaworld- в неделя резервирах. Момичета, пратете ми хора и дати на лични, да се разровя. Комисионна НЕ искам 😂
Аз също пробвах и ми излезнаха страшни суми, но сега виждам, че вие сте в Берлин, та се чудя защо така става и пак ли ние сме прецакани в нашата мила родина Wink

# 174
  • Берлин
Краси, не знам защо. В Берлин съм, да. Затова предложих аз да разиграя датите, да видим. Все пак само 2 дни след резервацията са. Сега погледнах в събота срещу неделя през нощта съм резервирала.

# 175
  • Пловдив
От някой немски сайт ли резервира хотела?Това със самолетен билет от Германия ли е цена?
Аркадия,в Камелия Фулия храната не ми хареса.Може би беше най бедната която съм яла в хотел в Турция.Бях там когато не пускаха руснаците.За мен е излишно да се дават повече пари за Селин.Храната е еднаква навсякъде.Иначе плажа и архитектурата привличат.

# 176
Краси, не знам защо. В Берлин съм, да. Затова предложих аз да разиграя датите, да видим. Все пак само 2 дни след резервацията са. Сега погледнах в събота срещу неделя през нощта съм резервирала.

А самолетните билети  от къде са?

# 177
  • София
И аз бях във Вон и се насочих уж към камелиите, малко по- скъпи , да са по- хубави. Сега пък започнах да се разубеждавам. Повече пари не ми се дават от друга страна. Иначе бих повторила кулинан, но за толкова пари, колкото го гледах сега на ранни  за седмица просто не си струва. Дори и да ги имам, психологически, не мога да се прежаля. Та ще търся нещо сносно, но искам с хубав плаж като на Вон. Освен да ходя пак там за трета година. На мен си ми харесва, българите не ми пречат. Аз като не голям фен на руско говорящи във кулинан направо ми приседнаха.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 19:31 от insane

# 178
insane,
Именно... и аз това се чудя - защо да плащам за Камелия повече, ако качеството не е по-добро... 🤔 ще го помисля още, хем искам промяна, хем сега се разколебах 😂

# 179
  • София
insane,
Именно... и аз това се чудя - защо да плащам за Камелия повече, ако качеството не е по-добро... 🤔 ще го помисля още, хем искам промяна, хем сега се разколебах 😂
Ами всеки казва да пробвам нещо различно. Ще огледам , огледам и ако не айде пак във Вон. Реално аз наистина съм доволна от хотела , като подчертавам, че вземам предвид платеното и услугата, която получавам за тези пари. Ако го сравня с кулинан, то наистина са на светлинни години, на то и цената е така. Така че, ако не се насоча към друг- пак ще ида във Вон

Общи условия

Активация на акаунт