На море в Турция - тема 76

• 59 897
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Берлин
Отговарям в 1 пост- резервирах от сайта на хотела. https://www.meetingpointhotels.com/aquaworld-belek
Това са билетите

А това е в момента- същите дати, 2 възрастни + 2 деца (9,12 - голямото се води възрастен)

# 181

Да, и на мен това ми излиза в момента, а това е цената само за една нощувка.

# 182
  • Берлин
Не знам вече какво да си мисля. Възможно ли е да е имало бъг в системата и аз да съм се възползвала?! Не знам. Плащане, потвърждение- всичко мина. Даже и потвърждение от хотела, не знам наистина как стана, но стана. Не целя да ви подвеждам, а да помогна. Странна работа

# 183
Не знам вече какво да си мисля. Възможно ли е да е имало бъг в системата и аз да съм се възползвала?! Не знам. Плащане, потвърждение- всичко мина. Даже и потвърждение от хотела, не знам наистина как стана, но стана. Не целя да ви подвеждам, а да помогна. Странна работа

Не вярвам някой да мисли, че искаш да ни подвеждаш. Напротив, помагаш! За което ти благодаря Simple Smile
Явно си изкарала късмет, за което може само да се радваш, а и нищо чудно, цените драстично да са скочили нагоре Simple Smile

# 184

Да, и на мен това ми излиза в момента, а това е цената само за една нощувка.
Да , и при мен така излиза, затова е хубаво да се погледне да не сте се заблудили, че плащате за седмица, а реално да е само за една нощувка. Стискам палци да е за цяла седмица!

# 185
  • Sofia
Виждам има доста посетили Вон резорт, при това съфорумки от темата за Дюни Simple Smile
Как бихте го сравнили с Дюни? Какво не ви хареса в храната?
Аз съм се насочила към него, заради аквапарка, нали не бъркам, че има такъв? Плажът като на Дюни ли е? Simple Smile
Има ли по-хубави стаи и по-кофти такива?

# 186
https://m.bg-mamma.com/?topic=1448616.225
NBM, тук е мнението ми от юни, тази година. Хубав е комплексът, просто ми липсваше морска храна.
Плажът е страхотен. Да, бих го сравнила с този на Дюни - ситен пясък, широк, много навътре е плитко, но тук има и платформа за скачане в морето, която дъщеря ми много хареса... Simple Smile А като видях цените за Дюни 2023, смятам че Вон ризорт напълно си заслужава 😄 (това приеми като закачка).
Ако нещо конкретно те интересува, питай! Wink

# 187
  • на Мелмак
Здравейте, а каква е цената на Вон?
На мен ми трябва да е през агенция, защото възрастен човек от семейството ще пътува със самолет и ни трябва организация. Искам да сравня цени. Благодаря Ви!

# 188
  • София
На мен ми трябва да е през агенция, защото възрастен човек от семейството ще пътува със самолет и ни трябва организация. Искам да сравня цени. Благодаря Ви!

Още няма със самолет, тури още 350-400 на човек

# 189
  • на Мелмак
Благодаря!

# 190

Още няма със самолет, тури още 350-400 на човек
Акватур имат поне от седмица цени със самолет за 4, 7 и 10 дни, ето примерно за седмица във Вон Резорт Голдън бийч
https://www.aquatour.bg/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/von-resor … n-beach/542/3658/
Аз друго се чудя-плажа там ми е ясен- била съм в Камелиите, Оз Сиде Премиум и Джакаранда, все заради хубавия плаж. Вон резорт съм го отбягвала заради остарялата база и обзавеждането в стаите. Та въпроса ми е как го оценявате-толкова ли е старо, според вас има ли нужда от реновации и дали са направили някаква? Защото с дъщеря ми гледаме снимки и в момента, в който започнем да гледаме стаите казва....о, абсурд и дотам сме (капризничка си ми е Wink  )

# 191
  • на Мелмак
Не сме били в Турция в 5 звезден хотел, ходили сме по други места там, с друг тип настаняване.
Аз лично предпочитам гора и шубрак Grinning
Отзиви за други хотели бяха негативни, точно остаряла база и кофти храна. Мисля, че ще ни хареса избора, който направихме. Не съм сигурна дали ще повторим този тип почивка обаче, като цяло. Живот и здраве догодина ще споделя мнение Simple Smile Сега трябва да питам, за застраховка отмяна на пътуване. Нещо ме гложди, защото доста пътувания отменихме последните години.
Успех на всички с изборите Yum

# 192
  • Варна
И ние си падаме по спокойствие и малки селца, радвам се че има и други почитатели на спокойствието. Така, зачетох се в последните мнения и реших да погледна цените за догодина на местата където ходим, ами накратко положението е зле. От една страна от опит знам, че е още рано за добри цени по местата където ходим, такива цени обикновено излизат Януари-Март, пак казвам за дребните хотелчета където ходим. От друга страна по това време никога не съм виждала толкова високи цени на тези места. То е малко пресилено да говорим за високи цени, защото реалното еврото се срива последните месеци, т.е. ако видим цените в долари например, то не са скочили толкова много. Лошото е, че сме вързани към еврото, т.е. цените за нас са по-високи, но въпреки всичко надеждата за по-добри цени още я има.
Само за сравнение, ето съпоставими цени, на място където сме били няколко пъти, 2+1 (над 10г.), за седмица, все през Юли:
2018г. €245, 2021г. €280, 2022г. €350,
за момента цената на същото място за същото време €560, но се надявам да спадне поне на около €450. Плашещо е, че цените започват да се покачват с ускоряващ се темп през годините, но все още са поносими. Ще видим, има време, а и отделно тази година планираме да сменим мястото за почивка и да отиде по нови за нас места.

# 193
  • Където морето целува небето...
Обещах на приятелка да погледна за отзиви за Maxeria Hotel Blue Didyma, но в първи пост няма информация за него. Някой посещавал ли го е?
Сега за нас - насочили сме се към Von Resort, но вече съм тотално объркана къде точно да се спрем от подвидовете Von. Насочете ме за двама младежи на 11-12 и две девойки в градинска възраст, къде ще е по-добре.

# 194
  • Пловдив
Някой ако види оферта за средата на септември за Титаник Мардан Палас с автобус, моля нека пише.
Аз всеки ден гледам за този хотел, но нищо.

Общи условия

Активация на акаунт