На море в Турция - тема 76

• 59 892
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз от голямото умуване май се насочих към Granada luxury BELEK. Чудя се дали с автобус , защото искам повече нощувки. Някой пътувал до белек да сподели колко е пътя от София да там ? Някой с впечатления от хотела?

# 196
  • Берлин
За Вонрезорт голдън бийч - има мой отзив на 1 стр.2019. Бяхме настанени в чисто нова вила- миришеше на боя , както се казва. Помня, че на място доплатихме ъпргрейд - стотина евро ми се върти. И все още мисля, че съотношението цена-качество е абсолютно ок.
Добавка- не съм туристически агент, споделих опит само. Моля, не ме затрупвайте с лс и молби, които не мога да изпълня. Всичко по темата Аквауърлд съм описала вече тук и нямам какво да добавя. Днес имам 32 лс с молби за съдействие при настаняване 🙈

# 197
  • Пловдив
Aквауърлд го предлагат вече и Тез тур.Там има цени.

# 198
  • София
А какво е специалното на този хотел aquaworld? Никога не съм му обръщала внимание и сега покрай темата виждам, че явно е популярен.

# 199
  • Пловдив
Хотел като хотел.Не е популярен толкова.Аз не бях го чувала но тази година в самолета имаше до нас едно семейство с 2 малки деца които почиваха там.От тях разбрах ,че са останали доволни но това им била първа почивка в Турция.Рейтинга не му е много висок.А и това което виждам по клипове ми изглежда  ,че си плаче за основен ремонт.То и от Белконти имаше много доволни.Но аз никога не бих го избрала.Всеки според вкуса си и финансите.

# 200
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Някой търсил ли е скоро полет на Пегасус от София до Анталия за м. юни? Какви са цените? Нещо не мога да се справя.

# 201
Някой търсил ли е скоро полет на Пегасус от София до Анталия за м. юни? Какви са цените? Нещо не мога да се справя.

# 202
  • София
Искам да резервирам ,а не мога да реша кой да е хотела вчера следобяд твърдо бях решила да е Корумар Ефесус и после се замислих ,че вечер няма къде да се разходиш. Сега се колебая между някой  от Вон резорт Сиде ,Лонг Бийч Алания или Аква фентъзи хотел в  Кушадасъ . С автобус ще пътуваме и май ми се иска да е по близко. И да има къде да се разхождаме вечер и хубав плаж. Ако някой ми помогне ще съм благодарна. Приемам и други предложения.

# 203
Лонг бийч в Алания не се слави с хубав плаж. Изобщо и той, и Вон ризорт отпадат, ако водещ критерий е "по-близо"🤔

# 204
  • Някъде в Европа...
Аз бях в Камелия Фулия през 2016 г, всъщност това ми бе първата турска почивка и бях очарована (нормално), много трудно намерих по мрежите бг - всъщност 1 семейство, почивали там преди, да чуя поне някакво бг мнение. Бяхме единствените по време на почивката ни. Комплексът нашумя някъде към 2018 г. и започна да се посещава масово от нашенци. С новия аквапарк и махането на динозаврите, мисля, че загуби част от очарованието си; като гледасх снимки са посмалили (или разделили на две) и размерите на единия басейн. 2016 г. бе лятото без руснаци в Турция и в хотелът бе много, много спокойно...
Във Вон Бийч бяхме 2018 г. Бяхме настанени във фамилна вила, съвсем обикновено си беше обазавеждането, но бе на страхотно място - точно пред басейна, където е амфитеатъра, близо до мосчето, на 1 етаж. Децата директно от верандата се засилваха в басейна, все едно ни бе частен басейн Simple Smile. За тям бях тръгнала с предубеждение, защото исках в хотелска част, а децата в къщички, но след няколко дни вече бях приятно изненадана. Доволни останахм,е много. И да  - пирсът е голям плюс, когато си с по-големи деца...

# 205
  • Пловдив
АIR напиши отзив и за почивката тази година.Какво се обърка с резервацията Ви за Ефталиите?

# 206
Искам да резервирам ,а не мога да реша кой да е хотела вчера следобяд твърдо бях решила да е Корумар Ефесус и после се замислих ,че вечер няма къде да се разходиш. Сега се колебая между някой  от Вон резорт Сиде ,Лонг Бийч Алания или Аква фентъзи хотел в  Кушадасъ . С автобус ще пътуваме и май ми се иска да е по близко. И да има къде да се разхождаме вечер и хубав плаж. Ако някой ми помогне ще съм благодарна. Приемам и други предложения.

Само да вметна че дали Корумар или Аквафентъзито ще изберете се нема къде да се разхождате, те са почти един до друг и са на около 2-3км.от града!

# 207
  • София

Само да вметна че дали Корумар или Аквафентъзито ще изберете се нема къде да се разхождате, те са почти един до друг и са на около 2-3км.от града!
Повечко е Митак до града, над 10-12 км е до центъра.

# 208
  • София
Лонг бийч в Алания не се слави с хубав плаж. Изобщо и той, и Вон ризорт отпадат, ако водещ критерий е "по-близо"🤔
Вон резорт Бийч и Вон резорт голден кост не са ли на първа линия?

# 209
Голдън кост е на първа линия, бийч са къщичките по-назад. Което няма особено значение за разстоянието при пътуване с автобус до ризорта.

Общи условия

Активация на акаунт