Нашите кухни - тема 92

• 48 652
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Раковски
По принцип фирмите за плоскости, които режат и кантират, си имат хора, които правят проекти. За 50 лв ще ви направят разкрой за проекта по размерите на помещението и ще ви нарежат и кантират всичко, което трябва. Може да ви разпробият и дадат крепеж обков.
Идете с размерите на помещението и проект на ръка начертан. Всичко на място ще ви направят.

В случая цитираните салекс нямат такива екстри (доколкото съм наясно).

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 14:50 от shadowman

# 406
Преди малко се родих из старите теми и попаднах на този сайт.Изгубих темата,но добре,че направих екранна снимка.
Намерих цвета,който искам,но откъм дизайн не можах да видя точно това,което искам.
Някой поръчвал ли е от тях ,за да сподели как са?   mebeli4u.com -Варна

# 407
В случая цитираните салекс нямат такива екстри (доколкото съм наясно).
Ами да се ориентира другаде, ако няма. Едва ли е единствена. В Пловдив има 2 големи, и двете имат проектиране.

# 408
Здравейте, какви мивки слагате на вашите кухни. Много и харесват черните гранитни, някой ако има може ли да сподели как са като качество, на кои фирми, лесно ли се поддържат. Ние поръчахме готови модули от Ирим, но мъжа ми има опит в сглобяването, така че той ще си я монтира.

# 409
Някой дали е поръчвал от тези модули?
https://hop-mebeli.com/moduli-za-kuhnya-adel-luks-new-byala?page=4
Предлагат се от Хоп мебели, но ми казаха че са украински, 60 дни се чака поръчката. Търся мнение и за монтажа от мебели Хоп ако някой е ползвал техните услуги, благодаря предварително.

# 410
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз си правих долен ред на кухня с чекмеджета 2,40см.5 модула) +1 бутилилиера, 1 шкаф раховец и 2 шкаф 49см.,като последните три шкафа са за терасата. Всичко това ми излезе 1440лв. по спомен. Аз много държах долния ред да е чекмедже, с не с вратички.
Чудесно звучи, а къде поръчахте кухнята и доволни ли сте от монтажа?
Аз съм от Варна, но реших да поръчам от Монема. Спечелиха ме с това, че има писах няколко пъти имейл с различни въпроси и много бързо ми отговаряха. В последствие при поръчка се оказа, че за двете бутилиери ги нямаше налични в завода (проверяват наличностите в заводската база данни). Предложих, като вариант да ми отпаднат от поръчката, но ми обясниха, че и на друго място да поръчам в случая пак няма да са налични. По спомен над 1300лв.е безплатна доставката. След 2-3 дни ми изпратиха първата пратка и следващия петък ми изпратиха и бутилиерите. Мъжът ми ги сглобява. Поръчах си и допълнително механизми за плавно затваряне на чекмеджета та, там имаше липси, които установихме в последствие при сглобяването. Нямаше никакъв проблем, че им звъннах след 3 седмици. Изпратиха ми липсващия механизъм. Много съм доволно комуникацията. Тук в магазините, като съм обикаляла все ми се превземат и те гледат с лошо око. 😊😊😊Айде няма нужда.

# 411
Здравейте, какви мивки слагате на вашите кухни. Много и харесват черните гранитни, някой ако има може ли да сподели как са като качество, на кои фирми, лесно ли се поддържат. Ние поръчахме готови модули от Ирим, но мъжа ми има опит в сглобяването, така че той ще си я монтира.

Тя,и мивката е въпрос на вкус,както всичко останало.Аз не бих сложила черна,особено предвид водата,която тече в нашия район...Понеже съм на същата вълна в момента се спирам на стоманена под плот.Черните изглеждат страхотно,но зависи колко  и как се използва кухнята.

# 412
  • Раковски
Висок клас мивки са бланко и шок (но и те си имат бюджетни), за около 400 лв бих препоръчал мивките на еуролукс, гледайте да са максимално гладки.

# 413
Здравейте,искам да направя с вас една консултация.
Вашето мнение за плот от технически гранит.2 см
Кухнята не е много голяма,каза ми майстора ,че техническия гранит  ще се използва за гръб и за плот.
С изрязването на плота за вградените котлони,мивка,заобляне всичко там което е нужно цената ще е 7 233 лв/Струва ми се много скъпо за тази кухня и то само плот и гръб без дървената част.Какво мислите?
Благодаря ви много
Технически камък или гранит?
Техниският е на групи и цени, също обработката е важна. Грубо по последни спомени беше около 1200-1500 лв/л.м. макар да не е много коректно да се дава цена така.
Внимавайте дали в дадената цена включва транспорт, качване, монтаж. Които са си немалко перо.

# 414
Можете да спестите от гърба.Ако не ви се дават толкова пари за гръб от камък,може да сложите Compact.Изжлежда доста добре.Днес ги гледах.Има ги  в Роси и Салекс.Тази цена за камъка  ми звучи космическа.

# 415
  • Раковски
Всичко зависи от вида камък и компакт, и на двете обработката не е
евтина.

# 416
  • гр. София
Кухнята не е много голяма,каза ми майстора ,че техническия гранит  ще се използва за гръб и за плот.
С изрязването на плота за вградените котлони,мивка,заобляне всичко там което е нужно цената ще е 7 233 лв/Струва ми се много скъпо за тази кухня и то само плот и гръб без дървената част.Какво мислите?
Благодаря ви много
Технически гранит няма. Или е технически камък, или гранит. Не пишете и колко л.м. е плота и гърба и какво е включено в тази цена. На мен миналата година плот от гранит без подлепка около 6-7 л.м. + цокъл 17 см вместо гръб 7.30 л.м. + транспорт + монтаж ми излезе малко над 2000лв.

# 417
С  коя фирма? Simple Smile
Благодаря ви много
Технически гранит няма. Или е технически камък, или гранит. Не пишете и колко л.м. е плота и гърба и какво е включено в тази цена. На мен миналата година плот от гранит без подлепка около 6-7 л.м. + цокъл 17 см вместо гръб 7.30 л.м. + транспорт + монтаж ми излезе малко над 2000лв.

# 418
  • Варна

Такава имам от 8 години вече с малко по-различен  дизайн
Скрит текст:
Много съм доволна! Варовита вода или препарати, никакъв проблем няма, като нова е.

# 419
  • гр. София
С  коя фирма? Simple Smile
Благодаря ви много
Техми, до София.

Общи условия

Активация на акаунт