Френски мадами - пак 3?

• 23 140
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
  • пак на Рив Гош
Здравейте и от мен!

Сърмите са готови, тиквеникът изстива, питката втасва, Камбанка спи, а аз форумствам - идилияяяяя Laughing

Радвам се, че пътуващите сте стигнали без много проблеми, сигурно в момента по летищата е лудница!

Гледам, че кухните са на мода тази година - и ние взехме една на Клое, голямо готвене ще пада, и без това само ме дебне да отида в кухниата, да дойде и тя и да ме гледа какво правя  Laughing. Иначе на мъж ми му взех два парфюма, а аз си получих моя подарък предварително (допълнителен хард-диск за лап-топа, че моя вече го бях задръстила с фотошопски материали  Grinning).

За Коледа ще сме на гости у свеки. Ама на нея хич не й до празнуване, тъй като вчера разбра, че голямата й сестра е в болница, кофти работа, точно по празниците...

Мариякара, кажи нещо за Домус-а, че само по вестниците съм чела за него, но ми е много далече, та да знам дали си заслужава разхождането. Иначе и аз си харесвам ИКЕА-та, особено кюфтенцата в ресторанта им и канапето Екторп с 3 места  Laughing.

Мишенце, страшна торта! На мен ли ми се струва така, или топченцата отгоре са от Данетите с шоколад?

Аня, дано Мари да смъкне температурата и да успеете все пак да се порадвате на празника, нищо че не сте успели да пътувате!

Мистик, картичката стигна ли?

Пожелавам ви весели празници, на вас и на хората, които обичате! Hug

# 61
Момичета, от мен също весела Коледа и незабравими моменти!

И да се снимате, ей!

Хайде, наздраве!

# 62
  • MERIGNAC, FRANCE
Весела Коледа и от мен!

Нека вси4ките ви ме4ти се сбъднат  Hug

# 63
Честита коледа на всички!
Много любов, здраве и щастие и весело посрещане на Новата година!!!
Ние пътувахме на 17 благополучно Wink
В къщи нямаме нет и за това чак сега се включвам и то за малко!
Да ви се оплача от тези трапези тук в БГ вече едва си закопчавам дънките, сигурно до 6 ще се търкалям  Joy

Спирам сега че ме чакат на масата  Crazy

Целувки на всички и до скоро !!!!

# 64
Ето Коледа отмина, гъшият пастет се изяде, килограмите продължават да се трупат по ребрата, снегът тази година не ни посети и като по чудо проявявам оригиналност и вместо бира за аперитив си налях мартини. Но моля никой да не си мисли, че в мен може би се таи скрита любов към Джеймс Бонд. Предпочитам Дон Корлеоне, но той пиеше уиски, а аз уиски мразя. Та ви казвам едно НАЗДРАВЕ с мартини, девойки!

Ние на НГ най-вероятно оставаме вкъщи като двама пенсионери, ужасява ме тази мисъл. Блазе им на тези, които ще празнуват някъде!

Приятен Коледен ден на всички.

# 65
Весели след Коледни дни и от мен-не можах да се включа по-рано...И аз го раздавам строителен работник-седя на стол и давам на Пламен ОВС(особено важни съвети).Tа,благодарение на мен,сме купили от Икеа шкаф,който не ни трябва,за сметка на друг,който много ни трябва,та ще ходим пак тия дни...Не е лесно да си шеф по организацията,особено ,когато друг върши тежката работа...

Та затова и не ми е много празнично-Пламен работи по цял ден,всеки ден,а аз изпълнявам дребни битови задачки из града...

И като за капак ще си получа коледния подарък през февруари-беше изчерпан в Икеа-един фотьоил,за който отдавна си мечтая,и ще го имат в наличност около Свети Валентин.Явно ще тръпна в очакване кой ще дойде пръв-бебо или фотьоила...

Но ви желая Щастлива Нова Година,на вас и вашите семеиства...Наздраве(аз от месеци съм на сок,и не важа пред мартинито на Мистик,но важно е купон да има)

# 66
чЕсТита КолеДА, мили френски мами! Желая ви най-вече здраве!!
Бъдете истински щастливи и обичани oт човека до вас и нека 2007 да чуваме и пишем от хубави, по-хубави неща!!!
Много здраве, безгрижно детство и дружни игри за нашите скъпи създания!

Весело и на 31!!

Клео.   bouquet

# 67
Честита Коледа и Хубава 2007 година, френски мадами!
Желая ви здрави и умни деца, щастливи семейства и сбъднати мечти !

Аз вече съм сама с децата, мама си замина за Бг. Днес съм и напълно сама, таткото изпраща бабата на летището в Париж. Засега се справям някак, въпреки че деня ми започна в 4.30 , когато и двете ми мишлета бяха будни и в пълна бойна готовност. В момента малкия спи, големия чете книжки, а аз закусвам. Пералнята верти голямо пране. Обяда на Бобо се размразява. Пода е изчистен доста небрежно. Тоест - нещата са под контрол, но докога ли? Лошото е че баткото се разболява - от 2 дена е с разстройство и без апетит, дано да не се влоши.

Целувки и весело празнуване в новогодишната нощ!

# 68
  • в шоки-land
Честита Коледа,францу3ойки   bouquet Hug Heart Eyes

намьквам се по терлици в темата ви да питам нещо, дето се каня от доста време и все не остава време, а ме човьрка....

голям сьм фен на Стар Академи, всеки петьк си го гледах 3адьлжително, ама останалите репортажи пре3 седмицата ги пропусках, 3ащото гледам Тим как готви....та ето питанката - има една реклама точно преди да 3апочнат рекламите - пеят нещо и после идва КОФИДИС  newsm78....какво е това КОФИДИС, моля кажете ми...благодаря  bouquet

# 69
Здравейте френски мами! Весели празници и от мен! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

На мен седмицата хич не ми е празнична защото и двете ми колежки са в отпуска и върша работа за трима, ама поне не виждам как минават дните. само дето се прибирам в 18,30 и съм капнала и нямам сили толкова колото ми се иска да отделям нужното внимание на двете ми мишлета...
Ама няма да се оплаквам, другата седмица пък аз имам малка петдневна ваканция, ще си откърмя Joy, други ще си отпият...всеки с мераците си.

Ротса, Домус въщност е един търговски център, който обединява само магазини за дома. Признавам, че повечето са много скъпи и не са ми за сега според джоба. само Алинея, най-големия е нещо подобно на Икея, "френска подобрена порода" LaughingНе че наистина е подобрена, ама нашата къща е цялата обзавена от Икея и лятото бяхме изяли каталога с кориците, та малките разлики в Алинея ни направиха впечатление, от там купувахме наскоро масата столовете да довършим интериора...

Мишенце, кураж и много здрави нерви ти желая с двете ти фурии!  HugЩе се справиш, в началото организацията изглежда сложна, но нещата се нареждат от самосебе си!

Амеи, Кофидис са мошеници, които дават кредити разни, нали разбираш Wink

Поздрави на всички и пак весели празници!

# 70
  • в шоки-land
Амеи, Кофидис са мошеници, които дават кредити разни, нали разбираш Wink

ами не Rolling Eyes Embarassed, не мога да схвана  ooooh! newsm78.....моля 3а малко повече ра3яснение Praynig

# 71
Ох, Амеи, и аз не съм много наясно. До колкото схващам е онлайн услуга за вземане на консуматорски кредит-трябват ти пари за нещо, те ти дават и после си изплащаш. Става въпрос за по-дребни суми и предполагам по-лесно се взема, но с повече риск в сравнение ако искаш от банка. Сумите са малки, месечните вноски също, но по този начин хората се увличат, изглежда им лесно изплащането и бързо изпадат в страшни дългове..
Нека някой икономист обясни по-човешки, аз не съм ползвала такива услуги.

# 72
  • в шоки-land
благодаря, mariakara   bouquet Hug Heart Eyes, малко почва да ми светва...и3винявай, ако сьм те притеснила Hug Heart Eyes

# 73
Здравейте, девойки!
Минавам набързо, да ви кажа едно наздраве за новата година, с пожелания най-вече за здрави и колкото може послушни деца, разбрани половинки, и да успеете да постигнете или получите всичко, което си пожелаете в новогодишната нощ!

Аз специално си пожелавам да мога да ходя веднъж в седмицата на плуване! и въобще, да се организирам по-добре, така че да ми остава време и за "и аз съм хора".

Мариакара, видях че питаш за столчето на Пег Перего - и ние имаме същото, удобно е, наистина, здраво е, има голяма масичка, но сега си давам сметка, че заема прекалено много място, а и доста трудно се мие - има сума недостъпни ъгълчета, където, ако влезе пюре, е доста трудно да се изчисти. Успех при избора!

Още веднъж, наздраве за новата година, всеки с любимото му питие!

"Налейте бокали сироп и мастило, и всичко, дето с радост би се пило"

# 74
Момичета, кажете ми с кой сателит хващате бг. тв и колко и какви канали хващате?

Общи условия

Активация на акаунт