Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 650
  • 1 483
  •   2
Отговори
# 1 035
Уж нищо нямаше да купя днес, но набарах намаления. Купих сместа за коледните меденки намалена, тортила чипс намален, доматен сос с пекорино, някакви бисквитки и 500 мл. био зехтин на Примадона. Има и цветни букви- те какво означават? А зехтина хубав ли е?

На каква цена е зехтина?

# 1 036
Зехтина беше 5 и нещо, но с цена на оранжев етикет.

# 1 037
  • Mostly in my mind
Момчешка пижама от днес. Изключително некачествено изпълнение. На долнището ръбовете на крачолите и този по средата след пералня и сушилня се изместиха и  доста се сви. Това ми се случва за втори път с пижама от Лидл. От там вече не!

# 1 038
Много благодаря за купона с 10% намаление - и аз го оползотворих - взех си кърпички за пране ( с копон ), пражка шунка, солети, микс грах с моркови , кифлички, тел. бургери и питки , 2 малки вина ( аз ги харесвам бялото и розето и си заредих за навън пред блока , на вместо биричка /съмърсби , че студено вече за тях , а пък и аз не търча като децата, трябва да ме сгрява нещо Simple Smile
Взех и 2 шоколадеови каледни календара за децата ( че знам ли до кога ще ги има ) и къдравите американски "веган" картофи -спирали Simple Smile че са ми вкусни за печене с полуфабрикати ( пил. хапки , рибени пръчици ,т.н.).
От доста време се чудя ( предвид растящите цени) и днес се реших най-накрая да взема още един течен формил за 100 пранета ( вече не е на 13.99 , като преди няколко седмици, а на 18,99 , но пак - едно пране за 19ст , май никъде вече го няма , дори и на нискобюджетните прахове , а пък Фромилчето ми е ок на мен - аз винаги слагам в повече , при тези течни препарати /и при сухите/ - независимо каква е марката, тъй че вероятно най-икономично ще излизат капсули ,но сега ще се примирявм с каквото има Simple Smile )

# 1 039
ММ днес ми подари ютия силвъркрест сиво черна Simple Smile в момента гласим помещението за пране и гладене вкъщи (моят храм) и много се зарадвах за цвета на поредната ютия. Хлопа ми дъската, не крия Simple Smile

Като я пробваш може ли да споделиш мнение за ютията? Аз я взех и я върнах - старата ми 10-годишна лидълска ютия сякаш се справя по-добре - това керамично покритие изобщо не се плъзга според мен. Аз гладенето хич не го обичам и гладя само чаршафи, затова се чудя в мен ли е проблема - старата е без покритие на плочата, но малко ватове, затова и взех новата, но с нея ми е още по-трудно

# 1 040
Детето направо полудя днес в магазина. Искаше всичко от коледните неща Wink ама и аз бях като него Wink
Ходих за потници за него ама...май повече харесвам тези от Кауфланд. Тези не стоят по тялото. Взех едни, колкото за зор заман

# 1 041
Аз днес ходих и си купих: Пица с пеперони от американската седмица, млечни шейкове, макарони на Deluxe, комплект на Favorina коледни лакомства и чаша (с пингвини и надпис Let it Snow), коледен календар с Миньони, сладолед с шоколад и шамфъстък).

# 1 042
Може ли някой да каже горе-долу какво представлява на вкус този продукт от ориенталската седмица - лабне?

# 1 043
Кремообразно сирене. Но не е като крем сирената тип Филаделфия, а си е точно с вкус на саламурено сирене, но по-меко. На мен лично това в ориенталската седмица не ми харесва. Има и много по-хубави.

# 1 044
  • In transit
Може ли някой да каже горе-долу какво представлява на вкус този продукт от ориенталската седмица - лабне?
Доста изцедено кисело мляко. Може да се овкуси, докато се цеди с подправки, или след като се изцеди да се ползва директно или като основа за нещо. Т.е не е нужно да купуваш готово, а да си го направиш сама и ще е натурално.

# 1 045
Детето направо полудя днес в магазина. Искаше всичко от коледните неща Wink ама и аз бях като него Wink
Ходих за потници за него ама...май повече харесвам тези от Кауфланд. Тези не стоят по тялото. Взех едни, колкото за зор заман
Хубаво ,че си взела..според мен , колкото и да е паднало качеството на дрехите в Л, в К според мен е по-зле
Скрит текст:
.  Последния път като взех потници от К , единият се сви на дължина и директно го подарих без и едно носене , при все че малката беше под 128 см, а аз взех 134-140 р-р , а другият пък му се напука апликацията и започна да се бели след 3-то пране. Аз ,винаги съм харесвала точно потниците на Л , защото са разтеглива материя и по-лесни за обличане и децата ги предпочитат

# 1 046
  • Sofia
Много сухо кисело мляко (изцедено), подправено със сол.

# 1 047
Да се включа за биозехтина. Много ми харесва, капвам от него в на бебето пюретата, които правя. Последно 11 лв беше бутилката, но 2-3 пъти са ми давали купон за -1 лев и съм го купувала на 10 лв.

# 1 048
Подарявам купона - 10%,както и всички останали

# 1 049
На детските пижами гледайте внимателно да са един размер. 2 пижами размер 110, имаха долнище 116. Върнаха ги без проблем.
Много отдавна не бяха пускали балсамов оцет в тумбестото шише. Обсъждали сме го преди време, сега взех и май е същият. Хареса ми и ще си взема още няколко бутилки да имам.

Много благодаря за споделения купон за 10% намаление. Вече рядко ходя и от тук научавам новостите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт