Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 547
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Mostly in my mind
Благодаря ти, Морена. Май наистина се плаша. Но пък ми се ще да пробвам, защото моята 11 г дъщеря обожава все такива нетрадиционни ястия и все експериментира  и яде с удоволствие. Та ми се иска да я  изненадам Simple Smile

# 1 156
От бонбоните тип Моцарт има ли вас или навсякъде ги разграбиха?

# 1 157
Кога пускаха ски нещата и бебешките космонавти?

# 1 158
  • София
Гьоза имаше в Лидл Слатина (София). С месо имаше само един пакет, взех го, но не съм го приготвяла. Дъщеря ми опита гьоза на един стрийт фест и много й хареса. Беше приготвена от някой от "шефовете", но цената беше уау.

# 1 159
  • Sofia
Аз сама си правя гьозите (и по тоя повод си поръчах и очаквам тия дни уред за правене на корите), та си слагам каквато ми е кеф плънка. Simple Smile

# 1 160
  • София
Има ли портокали по това време на годината в Лидл, че моите са поръчали портокалопита?

# 1 161
# 1 162
  • Somewhere far away
има да, аз два пъти взимам от там за фреш

# 1 163
  • София
Аз сама си правя гьозите
Често чета страницата ти, не съм попаднала на гьоза Blush. Всичко, което съм пробвала е била страхотно Flowers Bouquet.  А как силно "завиждам" за детските кутии за обяд Hug

# 1 164
# 1 165
Понеже съм чела тук,че между един и същ продукт в различен размер(XXL и нормален) има разлика бих искала мнението Ви:другата седмица ще има кашкавал на Milbona 1,5kg. за 21,99лв.,аз тази седмица имам купон за него(килограма  излиза около 16лв.,а другата седмица около 14лв.) и се чудя да изчакам ли до другата седмица(ако е същия вкус) или да взема утре. (Големината не ме притеснява и без това щях да взема максимално разрешените бройки(3) и да си ползвам купона за -10%). Ще Ви бъда благодарна за всяко изказано мнение💖
Скрит текст:

# 1 166
skk007, сменили са бурканчета на любимата ти горчица.Дано вкуса не са пипали,че и на мен тази с мед и ананас много ми допадна.
Ако някой купи нека да пише на вкус дали са като старите?
Днес много им се чудих дали да не взема една за проба.

# 1 167
  • Велико Търново
Морковелка, дано не й бутнат вкуса наистина! Но и новите бурканчета изглеждат добре Simple Smile

# 1 168
  • Варна
Да ви попитам стиковете-дезодоранти в Лидл, които бяха без алуминий вече с алуминий ли са? Онзи ден забелязах, че опаковките им са променени, но никъде по светло синия не видях надпис без алуминий, без следи по дрехите или подобно.

# 1 169
Кода на Манчев нали беше до 27, т. Е днес. Опитвам се на майка да го изтегля, изписва изтекъл код.

Общи условия

Активация на акаунт