Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 500
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Отчита втори път на каса GOTVI42.
За момента не ми дава да го активирам трети път

# 1 201
Кой е кода, че не го намирам. Бая ровнах назад...

# 1 202
Тази седмица кодът за 10% е 43.

# 1 203
Отчита втори път на каса GOTVI42.
За момента не ми дава да го активирам трети път
И при мен така! Явно просто е било бъг, едва ли ще се случи отново да се използва два пъти, че и повече..

Тази седмица кодът за 10% е 43.
Активирах този! Благодаря! Flowers Rose

# 1 204
При мене изчезна старият с код 42, дръпна преди час. Сега изтеглих с 43 и е заключен с текст 0 дни до активиране. Май са се усетил и няма да ни огрее втори път.
Добавям - вече е достъпен и се надявам в понеделник да се възползвам от него.

# 1 205
Ръчно изработеният шоколад от
Делукса, и млечния и черния са голяма вкусотия.

# 1 206
Миналата седмица в петък помзвах кода GOTVI42 ИМИ направи - 10% отстъпка. Сега като написах те пробвах и първо с 42 пусна купон, който важи до 01.11, след това даде и с 43 до същата дата, само, че не може да се активира. Тази седмица незнам дали ще ходя до Lidl, така, че ако някои иска да се възползва да пише. Направо не ми се вярва, че тази седмица са ми дали 4 избрано за теб, досега само по 1-2.
Скрит текст:

# 1 207
Активирах отново GOTVI42 (миналата седмица го ползвах в петък).Активирах и GOTVI43.И двата важат от 27.10. до 01.11. вкл. Flushed  Nerd

# 1 208
Но двата купона не могат да се активират едновременно.
Така че, ако искате за по-дълъг период да имате купон на - 10%, не теглете втория

# 1 209
Имате ли отзиви за прахосмукачката за сухо и мокро почистване от следващата седмица?
Скрит текст:

Имам я тази прахосмукачка.Преди повече от два месеца я купих, или от Лидл, или Кауфланд.Не помня вече.Ползвам съм я само за сухо почистване, хубава работа върши, само дето е малко по-шумна.

# 1 210
Не малко, доста е шумна. Работа върши прахосмукачката, но трябва да я предлагат в комплект с антифони.

# 1 211
Не малко, доста е шумна. Работа върши прахосмукачката, но трябва да я предлагат в комплект с антифони.
Много сте чувствителни 😁
Имаме голямата, уникално смучи. Строим и ремонтираме, всичко обира без грешка, няма убиване 😁 дървени стружки, ама с чували, не просто малко стужнатко, гипс на прах, цимент, каманаци, какво ли не. Пупу
Ще си взема сега малката после за стаите, голяма ще си стои ремонтна за ММ.

# 1 212
  • Варна
С тази въпросната прахосмукачка само мъжът ми чисти като преди това предупреждава, че ще я ползва, за да имаме време с децата да се облечем и да излезем. Прекалено е шумна иначе чисти добре. Simple Smile

Искам да попитам виждали ли сте сладкото от снимката , и дали е в постоянния асортимент, или го зареждат само по време на гръцката седмица? Бях заредила от него дузина бурканчета, но запасите вече свършиха . Миналата седмица като бях в Лидъл въобще не го открих и се зачудих дали пък вече не е налично във веригата. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 09:08 от floren

# 1 213
Момичета, белият шоколад с бадемите и коледните бисквити е супер. Купих си два. И цената е много добра - 1,99.

# 1 214
Не сме чувствителни, ами си пазим слуха (че знам високия шум до какви последици води).
Иначе прахосмукачката чисти добре, да.

Общи условия

Активация на акаунт