Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 804
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
За део и рол он без алуминий...за да има "ефект" трябва поне 2 пъти ползване, т.е и сутрин и вечер. Това се налага именно заради липсата на алуминий и нямат такава трайност като тия със.
За мен е ок и си ги ползвам.

# 151
Получих отговор от лидл. Тези са вафлите

# 152
  • София
На мен рол она на Сиен не ми хареса. Имах синия, едва го изхабих.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 19:34 от Amiamo

# 153
Феникс, при нас имаше някакъв рол он, както и спрей в бяло-зелени опаковки, май пишеше "веган" и "ново".🤔

# 154
Ееее, язък за ФаФлите. Бяха хубави.

# 155
Тия вафли никога не съм ги виждала 🙄

# 156
Dolce, тези в бяло-зелените са други, има от известно време и от тях при нас, но не им обръщам внимание, един спрей (75 мл) намален с 30% взех преди време, не е нещо особено, в стъклено шише и по друг начин разпръсква. С лайм и салвия е.

# 157
Тия вафли никога не съм ги виждала 🙄

А, има ги..вземала съм на промоция...не бяха лоши, мда...

# 158
Подкрепям и аз редовно ги купувах. Мерси за инфото, спираме ги.

# 159
Не бях ходила в лидл сигурно от месец. Доста е по-скъпо от Билла, където пазарувам главно.
42лв за нищо...сирене пилос-не ми хареса особено вкусът, но мога да го ползвам в баница, миш-маш и т.н., чипсове и гризини, бира за 1стот., суровите ядки от купона, точени кори също от там, картофи, тиквички, хляб със семена , розмарин на 50%, луканка за 7.99 на промоция, някакъв суджук . Нямаше нищо в секцията с намалени неща, но магазинът беше сравнително добре зареден. Малко беше разхвърлян, но магазинът във Варна на Битоля е високооборотен, наблизо няма нито кауфланд, нито Билла.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 22:37 от Eleonora95

# 160
Тази седмица какви сурови ядки има с купон?

# 161
Тази седмица какви сурови ядки има с купон?
Моя грешка - пържени ядки са🤭

# 162
  • София
Скоро писахте за повишена цена на доматеното пюре.
Убих се да го търся днес, няма и няма поне 1 кутийка.
Хм, едва ли студентите са го изкупили. Те наблягат на салами и твърдо гориво като цяло.
Харесвам го,  хапвам го вместо лютеница, не споря за цената.
При вас налично ли е?

# 163
  • София
Днес бях в лидл, заради пържените ядки, а то самият кашон си липсва. Не знам крият ли ги, какво ги правят, но е голяма простотия. Сутринта влизам- няма ги. Към 19- пак ги няма. Все пак са могли да ги заредят. Леко лошо чувство остава.

ПП: Мрън, мрън, вече пет скреч карти търкам, но нищо Smile

# 164
При нас има двойноконцентрирано доматено пюре. 1,35 лв. И в Кауфланд има същото (както и по-малки опаковки).

Общи условия

Активация на акаунт