Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 743
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 795
  • Велико Търново
Точно като морена мисля! Държа на Лидлски банани, dole са единствено читави купени от лидл. От където и другаде да съм вземала dole, са все различни и не вкусни.

# 796
Бананите са едни от малкото плодове, които моите капризи харесват, но за мое щастие не правят разлика дали са Dole, био или някакъв дриг вид (само бейби бананите и червените не вървят). Та за мен беше по-важно да им осигуря някакви налични отколкото никакви от конкретна марка. Когато биобананите в Л. бяха с цена близка до тази на другите там- предпочитах за няколко стотинки разлика да взема от биобананите единствено защото на мен повече ми допадаха на вкус
Скрит текст:
(усещам разлика във вкуса спрямо другите, трябвало е да стана сомелиер с моите изострени рецептори😀)

# 797
  • Sofia
У нас на  Dole харесваме вкуса, конистенцията (сладки, твърди и хрупкави са, не пихтиести), не друго, но не ги срещаме по другите магазини, в които пазаруваме - ни във Ф, ни в CBA, в К ходим толкова рядко и все не съм ги засичала. Бонита и разни други са...   И в крайна сметка пък Лидл ни е най-близо/удобно.
Био (от Лидл) пробвахме веднъж и ни стига.
Скк, полезно инфо, благодаря! Simple Smile

# 798
А ще има ли изобщо кори за баница 1+1?🤔
Точно минах през Лидл( бул.България) и имаше всичко и кори и мляко и Странджански дядо. Намерих и чипса от лимец,банани,също и от оризовите барчета за които се говори имаше,както и малките плодови млекца(намалените). Пак бяха две каси отворени,но този път беше една идея по-спокойно и с по-малко хора(нормално,не е понеделник🙂),тъ успях и да пообиколя и разгледам. Обаче бяха изоставили една от разтоварващите колички(с кафе) по средата на пътя и не може да минеш,нито да заобиколиш,много неприяно😢
Скрит текст:

# 799
Така, снощи ходих след работа специално за банани. Нямаше банани, нямаше странджанското дядо. Успях да взема само препарат за канали и био банани(трябваха ми), иначе не бих купила от тях. Специално погледнах за съфорумка от Бургас, не помня коя беше за блокчетата за тоалетна- нямаше, но имаше доволно от каничките сметана за кафе. (това във Меден рудник). Беше лудница в магазина и не се застоях. По касите видях много кисело мляко на лентите. В края на седмицата ще отида пак, каквото намеря. Пак съм разочарована от Лидл.
Благодаря, за информацията.

# 800
Споделям и аз някой неща не се зареждат със седмици и трябва да ходим до съседни филиали във съшия град.
Така, снощи ходих след работа специално за банани. Нямаше банани, нямаше странджанското дядо. Успях да взема само препарат за канали и био банани(трябваха ми), иначе не бих купила от тях. Специално погледнах за съфорумка от Бургас, не помня коя беше за блокчетата за тоалетна- нямаше, но имаше доволно от каничките сметана за кафе. (това във Меден рудник). Беше лудница в магазина и не се застоях. По касите видях много кисело мляко на лентите. В края на седмицата ще отида пак, каквото намеря. Пак съм разочарована от Лидл.
Поради зачестилите дискусии "това няма". Предлагам: всяка констатация това го няма във моя филиал да се приема за нещо нормално. Нивото не е вече такова. За да се включим и помагаме добре е да заявите от къде сте за да потърсят съфорумниците от същият град. Не може да сме от Плевен и като кажт, че в Шумен има да сме недоволни.

# 801
  • София
Току що от Лидъл си взех сандвич от топла витрина. Май са нови. 3лв и нещо струва.

# 802
Току що от Лидъл си взех сандвич от топла витрина. Май са нови. 3лв и нещо струва.
Никак не са нови Simple Smile

# 803
  • Sofia
Пък аз спретнах поредния разнообразен сандвич за у-ще на щерката с лидълски продукти (без кюфтето на скара). Simple Smile С тъмната им багета, с пърленките - двата размера, тортилите и пълнозърнестия тост хляб правя най-различни садвичи.

Скрит текст:

# 804
  • София
Подарявам
Скрит текст:

И всички седмични купони.

# 805
  • София
Харесах си едно шушляково яке кафяво, но няма ХС, някой да знае къде има такова или как мога да разбера. За София става въпрос. И в Лидъл има ли къде да се пробва?

# 806
Харесах си едно шушляково яке кафяво, но няма ХС, някой да знае къде има такова или как мога да разбера. За София става въпрос. И в Лидъл има ли къде да се пробва?
Никак.. обикаляш и ровиш по кошовете. И мериш на място - яке е, няма да си сваляш гащите Simple Smile Simple Smile

# 807
Значи ,според мен за четката ,не могат да ти откажат връщане. Аз лично ,бих отишла , с отворени на телефона правилата им за връщане и бих им цитирала ,че имам право на връщане на нехранителен продукт,от който несъм доволна, стига той да е , цитирам : Без следи от употреба .
Така пише в правилата им , да си ги спазват - такива волни интерпретации ,че била отворена ( естествено ,че ще е отворена и пробвана , няма как да не си доволна от нещо ,което не си пробвал , и това не е уред за лична хигиена, за да е изключение ).
Отиваш друг ден ,и казваш ,че не си я ползвала ,но мъжът ти те е изненадал с такава и тази ти се дублира ,или че кабелът не е достатъчно дълъг,че цвета не ти пасва на пердетата ....абе измисляш причина (ако искаш ) , ако не,  им завираш направо правилата. След като кутията е в търговски вид ( ако не си я разкъсала,разбира се ) ,и уредът няма следи от употреба- имаш пълното право да я върнеш тъпата четка, било то отворена и пробвана.

# 808
Те пък с тия кутии като почнат (не само за Лидъл) - гаранция 2-3-5 години, ама да пазиш кутията.. за бойлера, за телевизора, за нам си кво - еми аз да нямам едно мазе само за опаковки от уреди!?
Да си изпращат производителите % нови опаковки с доставката към големите вериги и да се спасяват.. Или да препакетират (като Амазон) в чисти кашончета и да пускат с % намаление.
Ужасна голяма тъпня е това да пазим кутийките.

# 809
Естествено, че като казвам, че е нямало кори или друго, имам предвид само филиала, който съм посетила, а не че го няма никъде другаде.🙂
Мikkey, помня, че са пускали преди смлени лешници в тематични седмици, орехи не съм забелязала да е имало. Но е възможно.🙂
Това след колко дни се връща продукт ми е "любимата" тема!😆 Какво значение има дали връщам след един, след пет или след повече дни- след като се вписва в техния собствен срок на връщане?😃🤔 А спокойно продават уреди и с отворени, и с нарушени опаковки дори...
За кафявото яке...вижте дали изобщо е имало размер XS, да не обикаляте напразно.
Мисля, че сметаната в каничка е с нова опаковка- аз за последно съм купувала в такава опаковка (а някой беше пуснал снимка, където ми изглежда с нещо светлосиньо по опаковката):

Феникс, в моя филиал няма средни колички- само големи, детски и кошници. Аз предпочитам голяма количка пред кошница, много, много рядко взимам и от детските (при бързо пазаруване с малко покупки и само ако има достатъчно от количките).

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 03:12 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт