Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 780
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 165
  • In transit
Другата седмица май ще е италианска. Grinning

# 166
Дано! Тъкмо това си мислех преди малко, имам неща за купуване от италианската седмица.

# 167
# 168
Почти нищо за мен от брошурата...

# 169
Благодаря за брошурата. И аз съм пас.

# 170
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Някои неща от италианските и за печене ми харесаха, но като цяло нищо чак толкова изкушаващо.
Да похваля от тази седмица десертчетата с извара от 0.99ст. уникални. Малината е много приятна, но и с шоколад/лешници става. Изкупихме количества за вкъщи, на работа черпих също се харесаха. Не е тежък десерт, малината е леко сладка, но засища и дори и половин блокче на ден е достатъчно за дневната порция сладко.

# 171
Пу за мен мюсли и пр мляко 😀🤗

# 172
И аз само око на мюслито хвърлих. Пускат пак и миксове за сладки. Бях купувала преди години на 30% смес за линцери и ми харесаха. Да, пълни са с боклуци, но на вкус ни допаднаха.

# 173
  • Бургас
Аз ще ходя за марципан, че наближава коледното сладкоправене.

# 174
  • Sofia
... Да похваля от тази седмица десертчетата с извара от 0.99ст. уникални. ...
Мдаа, откакто ги предлагат ги харесахме и купуваме.

И аз набелязах някои (но е толкова нищожно на фона на някога...) и  също така нищо не е "на всяка цена"/толкова изкушаващо.  Поръските ги имам всичките, а при мен бавно се харчат, поръсвам плодовете в кутията за разкош и храна за очите. Simple Smile  По Коледа с коледните, по празници, но и в ежедневието с конфетите,  зимно време със звездичките, по Великден и пролетно със цветчетата. Simple Smile

Скрит текст:

# 175
Днес взех 2 дамски пижами от двата цвята.
Чаршафите са хубави.

От новата брошура, някой знае ли дали диспенсъра за течен сапун е керамичен или пластмасов?

# 176
  • София

От новата брошура, някой знае ли дали диспенсъра за течен сапун е керамичен или пластмасов?

Досега са били пластмасови - от две различни пускания съм купувал по поръчка за приятели. Този сега като дизайн изглежда малко по-различно.

# 177
  • София
Цени на кашкавал в Лидл: - България

- Германия

# 178
Оф, баш от този дългия трябва да купувам днес, сърцето ме боли направо. Малкото калъпче беше меко, а и бързо свършва, то нюню...гладни ходим направо Worried

# 179
Има ли налични всички десени чаршафи?

Общи условия

Активация на акаунт