Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 795
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 180
Някой има ли възглавницата за шиацу масаж от тази седмица, какви са ви впечатленията?

# 181
  • София
Има ли налични всички десени чаршафи?

Сутринта купих чаршафи. Във филиала в който пазарувах - Илинден, София, имаше.

# 182
Във Варна - Битоля имаше и 3-те вида десени чаршафи.

# 183
Някой има ли възглавницата за шиацу масаж от тази седмица, какви са ви впечатленията?

Аз от вчера я имам. Шуаци масажор като всички останали. За мен върши работа.

# 184
  • Sofia
Във Варна - Битоля имаше и 3-те вида десени чаршафи.
Ама те са 4. Simple Smile

# 185
О, да тия с чертите ми изглеждаха еднакви. Значи има 4-те вида.
Това беше в 7:30 ч

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 11:30 от Реа

# 186
  • Хасково
При нас в Хасково не бяха заредени всички десени на чаршафите,а долните чаршафи на малкия размер който исках да купя от по тъмните бяха останали само 2 бели в 9 часа.Чудя се утре дали ще заредят или това ще бъде.

# 187
уиски за мен другата седмица.
кои са тия десертчета с извара?

# 188
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Ето ги десертчетата.

# 189
иначе като състав ак са? изглеждат добре

# 190
Като се събуди малката, ще отидем за чаршафи.
По принцип много харесвам италианската седмица, но тия цени могат да ме разреват. При такива повишения на елементарните продутки, този път ще пропусна глезенето.

# 191
И аз май нищо не харесах от новата брошура. Ще взема само няколко доматени соса да има в килера за по принцип.
Това с кашкавала много ме натъжи и ядоса....8лв по-скъпо килото при нас, ужас!

# 192
И ние много ги харесваме точно този кашкавал,но много поскъпна. Гледах,че има и по-евтини кашкавали точно до него и се замислих да купя,ама дали някой става... Не ми се изхръля на боклука. Ако може да ми предложите друг кашкавал ще съм благодарна ❤️‍🔥
И аз май само петъчните зърнени закуски и мюсли си харесах от брошурата и ако пуснат нещо интересно в купоните,ама едва ли
Днес взех лук 5кг ,който беше миналата седмица за 2,99лв.тогава,а сега е намален на 1,79лв.Голяма част е доста зле(развален,миреше🤢),не съм очаквала друго за тази цена,просто ми трябваше,миналата седмица,като ходих нямаще,а сега и цената ме привлече,но предупреждавам,ако се надявате,че щом изглежда ок отвън ще е добре и вътре,моят си изглеждаше добре,но хвърлих доста лук и то само за да направя една манджа(сигурно повече от половината)😢и ми остана много малко,който като почна да готвя другия път пак сигурно и той ще замине,тъ не си струва

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 14:39 от Тиквичката

# 193
  • Асеновград
За мен пити кашкавал в събота. Тъкмо ми намаля запаса. Ситните макарони някой беше писал ,че са ги върнали, проверявам на всяко ходене и няма.

# 194
Пийкок, мортаделата е вече по 3,49 лв (случайно видях вчера, а съм сигурна, че преди няколко дни беше 3,29 лв все още).
Протеиновата напитка също напоследък поглеждам, че е все с нова цена- 2,69 лв, 2,99 лв, 3,29 лв, 3,49 лв...

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 17:15 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт