Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 770
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 240
И аз харесвам маслиновата паста. Хубав състав е.

# 241
  • София
Някой да е купувал духалка ,да каже отзиви.Чудя се дали да не взема че имаме нужда.
Купихме същата духалка есента на 2019. В сравнение с духалка от К, тази работи по-безшумно. Може да я ползвате и като вентилатор през лятото(върти се и духа без загряване).Миналата есен спря да работи и от магазина я приеха за ремонт. След месец и нещо аз си я потърсих( никой не се обади, когато изтече едномесечния срок).Върнаха ми парите. Сега пак купихме същата. Дано да работи без проблем.
Аз мисля да взема резерва да имам - термомакса от кауф. За 20лв с 3г. Доста е лека и компактна. И за гостуване зимно време някъде си е вариант Grinning

# 242
  • Пловдив
Тъмната, да. От каламата. На препечена филийка + сиренце и доматче. Абе всякак я ям, както маслините...Simple Smile

# 243
  • София
Ходих тази сутрин, взех чаршафи - комплект + долен с ластик. Имаше количества и разцветки. Хубави са. Цената е доста височка, но чаршафите навсякъде са поскъпнали много, така че, пак е приличен вариант. .

Цената за сатенени чаршафи е супер ниска. И аз ги гледах, но ми се струват твърди... Имам такива от English Home - вече писах, все едно спиш на перца, толкова са нежни откъм допир. И леки.
Взех долен от лидълските. Да пробвам.

# 244
  • Sofia
Очаквам тези дето се оплакват от вдигнати цени да кажат в кои магазини не са вдигнати Triumph

Какво я правите тази маслинена паста? Веднъж съм вземала, сложих в макарони и не ми хареса.
А де. На мен ще ми е по-скъпо да обиклям по веригите.
     Маслиновата паста както Бенджи писа... на печена филийка и домат... Иначе на пица и разни салати капвам по малко тук-там, а най често в дресингите за салатите  участва. Simple Smile Ползвам тъмната на Лидл, както и си правя понякога.

Само сатен е едно, а памучен сатен (каквито са чаршафите в Лидл... а преди две ли бяха седмици имаше и по евтини) друго - имам и двете.

# 245
  • Велико Търново
Седнала съм на припек с телефона, да разгледам какво да купуваме утре.... И както стоя една огромна сянка над мен. Вдигам глава и сянката отмина. Някакъв супер ниско летящ, предполагам военен самолет, ама толкова ниско, че да направи сянка за секунди... Забравих си и покупки, и цени, и картофи и гости които чакам.... Ще ни отлистват ли и нас?
Духалката, тази с дистанционно и ротация е супер! Стопля си чудно. Охлажда не, но раздвижват въздуха, което е супер също.

# 246
Ние пък и други вериги си нямаме, та Лидл е приличен вариант за доста стоки.

Италианската седмица ми е любима.
Ще разгледам и нещата от "с любов към печенето".

# 247
Спокойно,Скк!
Няма да ни отлистват,кой ще им купува скъпите храни,горива и енергия!
Пазарувай и си посрещай гостите с кеф,света се крепи на такива като нас.
И аз се набучих 60 лв за агнешко и ще го правя печено в ни едно време,но утре ще посрещам децата,та кога иначе?
Кеф цена няма

# 248
И аз се набучих 60 лв за агнешко и ще го правя печено в ни едно време,но утре ще посрещам децата,та кога иначе?
Кеф цена няма

е, за децата си заслужава Wink
много празно беше вчера и при нас. имаше празни регали направо, а по принцип на сточна е добре зареден магазинът.

# 249
Очаквам тези дето се оплакват от вдигнати цени да кажат в кои магазини не са вдигнати Triumph

Какво я правите тази маслинена паста? Веднъж съм вземала, сложих в макарони и не ми хареса.
А де. На мен ще ми е по-скъпо да обиклям по веригите.

Защо да се обикаля? Те са до вкъщи, до работата, покрай мен навсякъде тези магазини, за които стана дума.
И преди се писа, че масово в кварталните е по-евтино от лидл..квартални - в квартала на хората са.

Някой знае ли в лидл може ли да се издаде фактура, за стока, купена преди два-три дена, или трябва да е момента?

# 250
Мисля ,че по закон е пет дни след издаването на касовата бележка

# 251
Брлагодаря много....

# 252
Подарявам:
Скрит текст:
Зумнете си снимката, че снимах всички на куп.

# 253
Преди доста време,  миналата година , когато си взех парната четка за гладене,  не се сетих че може да ползвам фактура за фирмата на ММ..
И като се прибрах той естествено ме подсети..
Не си спомням кога точно съм отишла...след макс 2-3  дни,  защото имах и за връщане един панталон..
Та отрязаха ме от раз..
Не могло..трябвало на момента..
Ама като не знае човек..
Преди са излезеш от вкъщи трябва да си препрочетеш това онова,  иначе честни хора не останаха вече..

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 16:43 от Sofi_to

# 254
Добър ден на всички. Извинявам се за нахлуването в темата, но бих искала да попитам нещо. Какво мислите за ютията в новата брошура? Ако някой има такава бихте ли споделили дали сте доволни.
Благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт