Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 764
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 210
Десертите с извара са много хубави. Пускат ги рядко обаче.
При нас са свършили.
Ако сте от София - в Берьозка продават, също и в ХИТ Младост и Люлин.

# 211
  • София
Да се похваля, днес си намерих ядките Smiley

# 212
Някой има ли възглавницата за шиацу масаж от тази седмица, какви са ви впечатленията?

Миналата година я купих; по същото време пуснаха в К. на промоция на Уилнео - върнах лидълската - определено, тази на Уилнео е по-добра.

# 213
Момичета, имате ли отзиви за бавната сокоизтисквачка?

# 214
Някой да е купувал духалка ,да каже отзиви.Чудя се дали да не взема че имаме нужда.

# 215
Препоръчвам тестото за пица с бурканчето дом.сос от италианската седмица, супер е, макар че сосът е твърде много за една пица. И с моцарелка смесена с кашкавал става Stuck Out Tongue Winking Eye И е евтино Hands V

Цени на кашкавал в Лидл: - България  - Германия
Ами в Германия се произвеждат над 600 вида сирена, и страната от известно време е най-големият износител на сирена в света. Като ги стигнем поне донякъде по бройки, може и в българския Лидъл цените на кашкавала да спаднат. Въпрос на местно търсене - предлагане. В чужбина пък лютеницата се продава по 5 евра бурканче за 100 грама  ¯\_(ツ)_/¯

# 216
При мен един чсто нов уред след подаване на рекламация дойде на адрес. А друг- в магазина. Така, че каквото са казали по телефона може и да не е точно или да са се объркали.

# 217
На маймуни ни направиха Лидл-ци. Два дни ходя след работа,преди работа да си купя Лавацата 6бр, няма и помен. Даже и етикет не видях. Питах кой ден ще има, естествено не знаят. Бясна съм им.

# 218
  • Sofia
Прибрали са си я лавацата според мен, ама защо...   Нерядко при предни промоции е оставала  и след това и то на промоционалната цена.  Но пък и тя често е в промоция. Simple Smile
Аз взех още в понеделник.

# 219
Развалили са чешкия колбас/салам. Тъмен, хрупащ и гаден.

Не остана нещо, за което да ходя баш до лидл ...

# 220
Прясно сирене на pilos от 6.50лв, стана 8.50.. и сега вече е 9.50лв...Rage

# 221
Oпитват се да го закръглят на 10 лв...🙄

# 222
Здравейте!
Някой да има изпреварваща информация кога ще пуснат цели плюшени/поларена пижами с цип за деца?

# 223
вчера ходих за картофи, ама нъцки. били продали огромни количества до обяд и свършили. та се задоволих с бири и хризантеми от евтините /не знам защо така ги пускат на различна цена/.
един дядо ме убеждаваше да си разделим един чувал от 10 кг картофи. ама викам тези са различни - френски и скъпи. продължи да ме убеждава Wink
днес ММ ходил за картофи и взел.

# 224
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
При нас интересно, кафе имаше в понеделник в огромни количества, не видях толкова интерес да се купува. Вторник нямаше и помен от него. Картофите така и не се появиха.

Общи условия

Активация на акаунт