Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 770
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 255
в кварталните магазини при нас определено не е по-евтино от лидл, а и няма всичко накуп. нямам време да обикалям, времето ми е най-ценно.
Скрит текст:
виж пазара си е екстра място, но и за там трябва да има време да отидеш. отделно в една била до работата ми има супер намаления сутрин, та минавам преди бачкане, но пък има мъкнене. като цяло все е зор.

# 256
  • Буркина Фасо
Тази маслинова паста е ужасна. По-добре 200гр. маслини без костилки да си блендирам.

Киселото мляко "Вакло стадо" не ми хареса изобщо. Прекалено кисело е. Няма да повторя.
нали за това се казва "кисело мляко". може и да е истинско.
остави го да видиш кога ще се вкисне или мухляса. сегашните по 1 мес. им няма нищо.

# 257
Най- обичам намаленията с 3 цента. Направо далавера

# 258
Тази маслинова паста е ужасна. По-добре 200гр. маслини без костилки да си блендирам.

Киселото мляко "Вакло стадо" не ми хареса изобщо. Прекалено кисело е. Няма да повторя.
нали за това се казва "кисело мляко". може и да е истинско.
остави го да видиш кога ще се вкисне или мухляса. сегашните по 1 мес. им няма нищо.

Има кисело и кисело. Това е доста над средното. Като заквасено с повече мляко от нужното.

# 259
Това е Т Маркет, а темата е за Лидл. Ей така се пляскат снимки без смисъл. Всъщност какво искаш да кажеш.. Три  цента разлика, в България се плаща с левове.

# 260
Това е Т Маркет, а темата е за Лидл. Ей така се пляскат снимки без смисъл. Всъщност какво искаш да кажеш..
Е, то се вижда, намалението е 6 стотинки.
Хайде изяжте го, че е качил снимка от друг магазин?

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 17:50 от Пролетно цвете

# 261
  • Буркина Фасо
Най- обичам намаленията с 3 цента. Направо далавера
Скрит текст:

тук е Лидъллллл, Лидълллл ....   (Македония,Македония)Smiley

# 262
  • София
Това е Т Маркет, а темата е за Лидл. Ей така се пляскат снимки без смисъл. Всъщност какво искаш да кажеш..
Е, то се вижда, намалението е 6 стотинки.
Хайде изяжте го, че е качил снимка от друг магазин?
AM, AM!  мммм  Yum
Някой постоянно пишат за Кауфланд и Билла,  или как нищо не купуват от Лидл(а все коментират), но за тях е позволено.
Останалите нямат думата!

# 263
Пу, като видях бозата, се сетих лидълската ква гадна беше...и за 2 ст. няма да я купя Close

3 бр.сапун Дав за 3.99..от преди час, квартален магазин.

От купоните имам десертче за 1 ст. Може и бонбоните тип Мерси за 3.49 да взема.

# 264
  • София
Пу, като видях бозата, се сетих лидълската ква гадна беше...и за 2 ст. няма да я купя Close

3 бр.сапун Дав за 3.99..от преди час, квартален магазин.

От купоните имам десертче за 1 ст. Може и бонбоните тип Мерси за 3.49 да взема.
Ама телепортират ли се у вас, че нали публично се отлисти?
Има и боза със захар, която е хубава, но и двете са марки различни от лидълските.

# 265
teta изкушаваш ме да ти пратя пари, пък ти на мен сапуни.

# 266
Пак са ви откраднали новината Simple Smile същата снимка като в темата...
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Muzh-sravni-cenata-na-ed … -seriozna-1416012

# 267
Това е Т Маркет, а темата е за Лидл. Ей така се пляскат снимки без смисъл. Всъщност какво искаш да кажеш.. Три  цента разлика, в България се плаща с левове.
Може ли без заяждане. Ако се вгледаш внимателно, ше видиш, че горната снимка е от Лидл, долната от Т Маркет.  Ако ги бях публикувал в другата тема, щеше да ми напишеш “тук не е Лидл, пляскаш си снимки ей така”. Угодия няма. А за 3 цента или 6 стотинки не е ли все едно? Подчертавам смехотворната “промоция”, която граничи с подигравка. Това беше акцентът. А не да ми размахваш пръстче, че втората снимка е от Т Маркет, като “случайно” пропускаш, че първата е от Лидл

# 268
Мен пък ме убиват "намаленията" от 1 стотинка...😄

# 269
Да дам отзив за унгарския гулаш в консерва.

Прекалено е лют за моя вкус, иначе бива. Ако не беше лют щеше да е идеален. Месото вътре обаче е твърде дефицитно. Тук там плуват съвсем малки късчета говеждо.

И да - козето и овчето мляко пак ги увеличиха. Вече са 2,25 лв. Аз като ви казвам, че докато не ги направят 2,99 лв. няма да мирясат. А струваха 1,39 преди две години.

Общи условия

Активация на акаунт