Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 659
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 390
Сериозно ли Милдето 28 лв?! Това е 40% поскъпване от пролетта!

Ееех, живот си живеехме. Олио на 2.95...

# 391
Здравейте, може ли мнение за еърфрайъра SilverCrest който е от днес в Лидл? Благодаря предварително
Този ми се струва малък и немощен. Аз имам по-големия, XXL, 2150 W и е подходящ за двама човека.

# 392
Верно, че е каланхое, просто нещо не го улучих, може да съм го преполяла, защото гледах постоянно да има един пръст вода в кашпата

Kalina, каланхоето е сукулент. Освен това е с месести листа. Мойте ги поливам 1 път в седмицата. Старая се да не ги преполивам. В никакъв случай да киснат с дни във вода в кашата.
Ако има здраво растение останало, отдели го, засади в друга саксийка, пръстта само опръскай отгоре с вода. До няколко дни ще изкара коренчета.
Аз също имам няколко каланхоета от Лидл. Засега са добре. Simple Smile
Успех!
Много много благодаря! На пряка светлина ли е сложено или не?

# 393
  • ВАРНА
А този омекотител с купона става ли? Или да изчакам Коколиното от петък.

# 394
Верно, че е каланхое, просто нещо не го улучих, може да съм го преполяла, защото гледах постоянно да има един пръст вода в кашпата

Kalina, каланхоето е сукулент. Освен това е с месести листа. Мойте ги поливам 1 път в седмицата. Старая се да не ги преполивам. В никакъв случай да киснат с дни във вода в кашата.
Ако има здраво растение останало, отдели го, засади в друга саксийка, пръстта само опръскай отгоре с вода. До няколко дни ще изкара коренчета.
Аз също имам няколко каланхоета от Лидл. Засега са добре. Simple Smile
Успех!
Много много благодаря! На пряка светлина ли е сложено или не?
Да, каланхоето обича пряко слънце, за да цъфти. При това цъфти зимата, когато ни радва.

# 395
Аз имам едно каланхое, гледам си го от бебе , но за 1 година не в цъфнало ни веднъж. Расте, листа, вие снага ама цвят - нъцки Sad

# 396
В неделя Милде в Метро беше 28,69.
Голяма промоция от Лидл - 70 стотинки.

# 397
Аз имам едно каланхое, гледам си го от бебе , но за 1 година не в цъфнало ни веднъж. Расте, листа, вие снага ама цвят - нъцки Sad
Сложи го на най-слънчевото място и го поливай много малко и на рядко.

# 398
  • На изток от Ада
За маратонки ще ида в четвъртък на мен са ми мн удобни тези . Леки , издръжливи и стелката им се вади.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 17:06 от nasito8988

# 399
Добре. Отива в южната стая Wink

# 400
  • София
В неделя Милде в Метро беше 28,69.
Голяма промоция от Лидл - 70 стотинки.
Дали пък не в Лидл да е редовна цена, а в Метро уж промоционална? Но и не -70ст да беше, а +5 лева да беше, не всички ходим до Божурище за ТХ. По-удачно е сравнение с друг градски магазин, където ни убеждават, че реалната им цена на 32 броя е 42 лева 👉

# 401
Кой го интересува реалната цена, като може да вземе за 23 лева. Ф.печели пред лидл точка за милдето.

# 402
Но пакетът във Ф. е 32 бр., а в Лидл 32+8. Пак на Лидл е "по-изгодно" предложението

# 403
Сега видях, извинявам се.
Мислех че е същата като тази, за която се говори в темата...разфасовка.

# 404
Не всички сме от София все пак.
Аз живея в Централна България, така или иначе ходя за други неща до Метро. Купих Емека в крайна сметка, вкъщи сравних ролките - тези на емека са по-малко, та все същата.

Общи условия

Активация на акаунт