Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 642
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Кой го интересува реалната цена, като може да вземе за 23 лева. Ф.печели пред лидл точка за милдето.
Мен много ме интересува. Лидл е единствената верига у нас, която не съм хващал във фалшиви промоции.
Уви, средностатистическият български клиент и на гола кука хващат явно. Тук в темата сме коментирали нееднократно и сме наясно всички, надявам се, с това. Но за повечето една задраскана стара цена и голям процент изписан е достатъчно.

# 406
  • Пловдив
Имам въпрос относно павилионите за фаст фууд, които са на паркингите на Лидъл. Не съм купувала нищо от тях, но скоро се зачетох в таблото с продуктите и видях, че има раздел Пакети за вкъщи. Сред предлаганите неща в този раздел има телешки наденички /5 бр./. Някой да е взимал от тези наденички и хубави ли са, какви са ви впечатленията?

# 407
  • Sofia
Имам въпрос относно павилионите за фаст фууд, които са на паркингите на Лидъл. ...
Да не бъркаш веригата?!  При Кауфланд съм виждала такива, при никой Лидл не съм.

# 408
  • София
Имам въпрос относно павилионите за фаст фууд, които са на паркингите на Лидъл. Не съм купувала нищо от тях, но скоро се зачетох в таблото с продуктите и видях, че има раздел Пакети за вкъщи. Сред предлаганите неща в този раздел има телешки наденички /5 бр./. Някой да е взимал от тези наденички и хубави ли са, какви са ви впечатленията?
Те не са част от Лидл и на всеки паркинг може да са различни - просто ползват място под наем. Ако този, за когото питаш, е Горнооряховска скара, съвсем прилични са им нещата. Но конкретно телешки наденички не съм купувал. Класическата скара ( кюфте, кебапче ) и свинските шишчета са хубави.

# 409
Има, има на лидл скара отвън. Не знам за кои градове и за всички ли, но си има.
Не са лоши телешките наденички..но не са и нещо уау. И кърначе има--те са две парченца в едната бройка.
За хапване ако си на зор стават, във вид на хотдогче.

# 410
И в Бургас има скара на паркинга, но не съм обръщала внимание как се казва. Не съм взимала нищо , за да дам мнение.

# 411
В Плевен до единия Лидл има Цър пър,
Скрит текст:
от един познат, който е работил там, съм чувала лоши неща за хигиената в цеха за производство, но може и да си измисля.

# 412
  • Пловдив
В Пловдив във филиала в Тракия също има,но и аз не съм купувала.

# 413
нямат връзка с веригите тези скари-мари според мен. различни са и не навсякъде ги има. около нас в лидълите няма например.

# 414
Еми ето нещо, дето пък го имаме ние в прованса, пък в софия го нема...то не бе фантастико, мантастико и други благини...ми да разчупим малко. Simple Smile

Аз днес прелетях през лидл за Ина мортадела, която ми излезе 40 лева...с купона Grin

# 415
Ние и до Метро имаме скара. Не знам кой яде там, сигурно служителите...

# 416
а, може да има някъде, не знам. иначе съм виждала при кауфланд и метро.

# 417
  • Пловдив
Те не са част от Лидл и на всеки паркинг може да са различни - просто ползват място под наем. Ако този, за когото питаш, е Горнооряховска скара, съвсем прилични са им нещата. Но конкретно телешки наденички не съм купувал. Класическата скара ( кюфте, кебапче ) и свинските шишчета са хубави.

Да, точно Горнооряховска скара е наименованието.  Благодаря за споделените впечатления,  RebelHeart, тета. Flowers Hibiscus
Иначе е ясно, че не са част от веригата Лидъл.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 16:13 от marzeliva

# 418
  • София
При старите лидъли в София има Горнооряховска скара, само кебапчета и кюфтета съм взимала и стават, особено като е примрял човек от глад. 😂

# 419
кои са старите? нито на резбарска има /първия лидл/, нито на сточна гара /айде той не е толкова стар, но е от години, а и има голям паркинг/, на бул. сливница на орион също няма, мисля, че и в дружба няма. по други май не съм ходила, освен в центъра, но там  са или с малък паркинг или без.

Общи условия

Активация на акаунт