Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 401
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
В Лидл май кускусът е бг.
А какъв хубав имаше някога... на същата марка май беше и бланшираният ориз - и двете много ми липсват.

# 601
Здравейте! Нахлувам с въпрос...кога е имало в Лидл цвички (казаха ми скоро, но не разбрах кога и не знам дали да ходя да търся в далечни лидл)? До кой номер са били?

# 602
Кой е казал, че ги обичаме разварени? Между ал денте и разварени  има поне няколко минути варене разлика. И има голяма разлика между това да оставиш италианска паста 1-2 минути повече, от колкото да вземеш българска или гръцка.

# 603
И от гръцката паста има доста хубави от твърда пшеница. Процедирам като Морена с пастата, понякога оставям за 2-3 минути в тенджерата, преди да отцедя- зависи кой вкъщи ще ги яде и каква паста приготвям. Общо взето, вече познавам пастата по външния вид- и при пазаруване, и като видя как изглежда в тенджерата ми е ясно дали и' трябва още време за варене...Лидълската трицветна много се харесва вкъщи.🙂

# 604
  • Sofia
Аз вечно я (пастата) вадя -1-2мин. преди даденото време, понеже се доготвя за толкова в тигана, докато я объркам със соса.

# 605
E, ако ще я правя със сос в тиган после, преценявам. Често обаче я приготвям просто с масло/зехтин и сирене (без пастата да е на котлона).

# 606
  • Sofia
Е да, с масло и сирене е друга "бира".  Wink  У нас тази
Скрит текст:
(винаги дребни форми) я заливам допълнително (след като е забъркана с масло и сирене) с кафяво масло за разкош (ама наистина е разкош...  Simple Smile ) или сипвам пастата директно в маслен сос на тигана и после само сиренето добавяме. Simple Smile

# 607
  • София
Здравейте! Нахлувам с въпрос...кога е имало в Лидл цвички (казаха ми скоро, но не разбрах кога и не знам дали да ходя да търся в далечни лидл)? До кой номер са били?
Цвички доскоро гледах в Люлин 2, имаше и големи номера...т.е. до около 38-40.
Направи ми впечатление, че не са само детски. Имаше и бели, и черни.

# 608
Направо са си детски 38-40
В класа на дъщеря има девойки с 40 номер от 2 клас ...
Тя носи 36, взех й 37 лидълски и са й ОК. Взех ги около края на септември.

# 609
  • София
Да, може би..но някак си цвичките ги свързвам с детската градина и затова. Явно са за по-големи деца.
Скрит текст:
А аз нося 36 номер
  Laughing

# 610
Мисля, че имаше и 30-ти номер цвички. Но ми се сториха ужасно твърди и неудобни, от някаква груба изкуствена кожа. В Декатлон гледах по-хубави (само информативно, засега още не се е налагало да купувам).

# 611
Днес ходих до Лидл. Имах купон за козе сирене на РС. Вкъщи го харесваме и купувам редовно. На рафта ми се стори, че е меко сиренето и си казвам, ех, развалиха го. Заглеждам внимателно етикета, сменили производителя (преди беше Ведраре, сега пише, че е Карлово). Много ме доядя, оставих го, но после се върнах, реших да използвам купона и да го опитаме. Избрах по-твърда бучка, иначе пак е зряло минимум 60 дни. Разочарована съм, дано на вкус сиренето ме опровергае.

# 612
  • In transit
Elleni, моцарелата от 400г е на 8.99лв.

Днес минах за едно алуминиево фолио, но забърсах няколко опаковки прясно френско козе сирене, биволска моцарела и от печената шунка. Всичките намалени.

В К. бяха заредили радикио, дано и в Лидл да пуснат.

# 613
От прясното мляко и зърнените имаше ли доволно, да знам дали да ходя, по късно

# 614
От прясното мляко и зърнените имаше ли доволно, да знам дали да ходя, по късно
При нас в провинцията имаше достатъчно зърнени.

Общи условия

Активация на акаунт