Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 445
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 585
Днес ходих до Lidl, ползвах различни купони от 2 карти, като на никоя нямам за изтриване скреч карта, минали са дотук 5-6 часа

# 586
И аз пазарувах към 17, сега погледнах - няма скреч карта - проблясва нещо за секунда при зареждане на приложението и до там. Не че много ме интересува.
Имам си касова бележка, значи приложението е отчетено.
Най-вероятно някой гаф, ако са ъпдейтнали приложението.

# 587
Аз преди обяд пазарувах . Имах скреч.
Добре напазарИх. Кашкавал , мортадела, омекотител, бут, макарони намалени на 50%

# 588
Също пазарувах с две карти, но само на едната имаше скреч.

Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички други седмични купони.

# 589
При мен вече е заредена скреч картата. Беше ми първо пазаруване за месеца и се чудех дали изобщо има.

# 590
  • Варна
Моля за мнение за парната четка ?
"Глади " ли ?
Благодаря!

# 591
  • София
Дами помагайте, втори вид макарони взимам от Лидл и стават твърди, въпреки че ги варя повече време… А не ми се ходи до Кауфланд специално за макарони. Вие от кои сте доволни???

# 592
За нас купувам Барила. Единствено за децата купувах преди едни с животни, сега ги няма и купувам буквички. Но и двата вида ги варя повече време от посоченото на опаковката, защото наистина иначе остават по-твърди. Трицветните изобщо не им ги харесвам
 Нито спагетите, нито италианските, нито тези, които са за хелоуин.

# 593
  • Sofia
От Лидл купувам Талиателите от ПА, както и разни от италианската седмица, включително тематичните формички - коледни, хелоуински... Както тези, така и всяка друга паста, от където и да е купена варя по указаното на опковката и няма проблем (държа да не са повече варени и меки и кашави, обичаме ги алденте), всички ми харесват.  От пастата само искам да е от твърда пшеница. 
    Слагам пастата във вряща подсолена (добре подсолена) вода и засичам времето след като водата кипне отново.

# 594
  • София
Взехме от трицветните тази седмица, то си пише нещо от рода твърда пшеница. Забелязах,че станаха по-твърди, но децата ги харесаха явно и си ги изядоха.

# 595
Здравейте, някой има ли отзиви за безкабелна прахосмукачка парксайд от брошурата от следващата седмица?

# 596
Tara 2 е написала точно това, което щях и аз Simple Smile
Взимам само на Барила (в краен случай други, но гледам пак да са италиански) и ги варя малко над времето на опаковката, защото не ги обичам ал денте.

# 597
Гледам приложението се "отпуши". Изкочиха всички скречове на веднъж. Явно пред-последната модификация е бъгясала скреча и се се наложило да кърпят отново.
Моля за мнение за парната четка ?
"Глади " ли ?
Благодаря!
Като излезе брошурата с четката я обсъждаха. Превъртете назад.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 11:31 от netman71

# 598
  • In transit
Като обичате да ядете разварени макарони вземайте български, не италиански. Италианските са от твърда пшеница и точно това е идеята, да не се разваряват или поне да не се разваряват лесно, а да се запазват алденте. Българските и румънски макарони (паста) се разваряват добре.

# 599
  • София
Благодаря за препоръката, аз Барила за това не взимам, че за закуска детето не ги яде. Иначе на паста като правя нямам проблем аз. От Лидл взимах fusilli на Combino сини последно, преди това едни зелени пак fusilli, но не помня марка и двете бяха твърди. Явно все не ги нацелвам, мерси ще търся ако има български…

Общи условия

Активация на акаунт