Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 457
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Преди време купувах от Лидъл осолена аншоа, но не в обичайната тенекиена консерва, а в голямо стъклено четвъртито бурканче със стъклен капак. Днес ходих, не я намерих и като питах, ми казаха, че я нямат в постоянния асортимент. Някой знае ли в коя тематична седмица я пускат?

# 571
Tony Maria 22 как точно помага при дископатия? Какво е усещането?

Има 4 самозалепващи електрода, действа на принципа на електростимулация на нервните окончания през кожата. Приложението е не само при дископатии, но аз за това пробвах и съм доволна.

# 572
  • софия
Преди време купувах от Лидъл осолена аншоа, но не в обичайната тенекиена консерва, а в голямо стъклено четвъртито бурканче със стъклен капак. Днес ходих, не я намерих и като питах, ми казаха, че я нямат в постоянния асортимент. Някой знае ли в коя тематична седмица я пускат?
Делукс. Около Коледа трябва да има.

# 573
  • In transit
Здравейте!

Искам да ви попитам, моцарелата от половин кг спряна ли е, или просто в нашия магазин не я зареждат вече (допускам, че не е особено търсена). Надявам се, че се сещате за коя моцарела говоря - калъп от 0,5 кг, последно я купувах пролетта за 7,99 лв., стоеше до другата прясна моцарела на топки.
Има я, онзи ден я гледах, че търсех да купувам моцарела за пица. Но цената и беше по-висока.

Бурканчето е кръгло, с метална закопчалка. Пускат я по Нова година и около Великден с делукс продуктите. Предполага се, че скоро трябва да я пуснат.

Някой взе ли от свинската плешка да каже как е?

# 574
Честно казано дори и не я погледнах- видях  в брошурата, че е с произход Германия, веднъж взех такова месо и не ми беше харесало, та я подминах. Но взех пуешкото мляно месо, поне визуално изглежда добре.

# 575
  • ту тук, ту там
Да, допусках, че цената няма как да е същата, и се надявах да не е спряна напълно.
Благодаря за отговора! 🤗

# 576
  • Перник
...Но взех пуешкото мляно месо, поне визуално изглежда добре.

Пуешко - филе и бутчета зареждам редовно от ъгълчето на хладилника с -30 %. У дома много се харесва Simple Smile

# 577
И ние скоро взимахме от голямата моцарела, но много скъпа стана, а много бързо я изяждаме. Големи фенове сме на салата капрезе.
Какъв е този "списък за пазаруване", виждам, че е в приложението, но не го бях забелязвала. Идейно Simple Smile

# 578
  • Sofia
Да ви препоръчам и тук, ако не надзъртате в онази смесена тема... черното грозде от брошурата във Ф е страхотно - твърдо и много сладко.
Иначе ходихме за риба и испанските зехтин и балсамов оцет от брошурата, пък и пр. мляко Оипмус беше на промоция...

# 579
Списък за пазаруване е в другото приложение, не Лидл +, а само Лидл.
Пуешкото мляно месо мисля да го смеся с едно по-мазно свинско месо и да направя кюфтенца.
А по повод смесената тема:
Скрит текст:
Морена, от Ф. взех брашно за пица Casillo  и утре ще видя как съм се справила с твоята рецепта с дълго втасване, но брашното ми се струва един път!

# 580
Някой взе ли от свинската плешка да каже как е?
В 15ч. при нас нямаше и помен от месо и етикет. Чудя се има ли шанс да заредят утре сутринта 🤔

# 581
Нареждат плешката с месото нагоре. Отдолу си има бая мазнинка. Аз взех ама утре ще готвя

# 582
  • Sofia
... А по повод смесената тема:
Скрит текст:
Морена, от Ф. взех брашно за пица Casillo  и утре ще видя как съм се справила с твоята рецепта с дълго втасване, но брашното ми се струва един път!
Така е за брашното и успех с тестото. Simple Smile

# 583
подарявам
Скрит текст:

# 584
Tony Maria 22 как точно помага при дископатия? Какво е усещането?

Има 4 самозалепващи електрода, действа на принципа на електростимулация на нервните окончания през кожата. Приложението е не само при дископатии, но аз за това пробвах и съм доволна.
за какво друго се използва?

Общи условия

Активация на акаунт