Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 527
  • 1 483
  •   2
Отговори
# 1 140
  • София
Какъв е този ход дог? Може ли снимка, опакован ли е?
😃 Леко запечени кренвирши на скарата, хлебчета от американската седмица, обилно поръсени с лук от кутията.

# 1 141
  • Велико Търново
Някой беше питал за отзив за парната ютия от 40лв (пускана миналата седмица).
Споделям моето мнение - не загрява кой знае колко, не е нещо уау, но е тежка!!! Това за мен е супер предимство и естествено цвета й.
Резервоара й за вода е голям и може да стане още по тежка. Доволна съм от уреда, но може и да не съм съвсем обективна, защото много ми харесва на външен вид.
Мястото за наливане на вода е по-удобно, с формата на фуния е, сравнено с други Лидлски ютии. Кабела е дълъг и черен, което пак намирам за плюс(2м си ми е супер дължина). Но не е много силна, имайте го предвид. Ленен чаршаф трудно изгладих с нея.

# 1 142
  • Mostly in my mind
Морена, може ли рецепта на сандвича Бан Ми?

# 1 143
За по-сигурно реших да попитам.Утре може ли да се активира купонът за 10% или днес е последният ден.

# 1 144
  • София
Взех хлебчета, кренвирши и пържен лук. Лукът се запича или?

# 1 145
  • In transit
Сменили са опаковката на прясното сирене. Пише Сирене Адриатикос нещо си, производителят е същия, но цената е 9.99лв за опаковка! Disappointed Relieved

Пържен лук откакто взех веднъж, за хотдог на мъжете да им правя, винаги имам наличен. Много вкусно става да се добави към сварен ориз басмати или с варен нахут. Няколко пъти правих соленки с пържен лук, чудно мезе за биричка са. Yum

# 1 146
  • Пловдив
Момичета, ако срещнете някъде из Пловдив зъбен душ, моля да кажете.Имаше скоро, но ММ има нови зъби и е препоръчително да ползва душ.В краен случай ще вземем Орал Би, но все пак може да е останал някой някъде и да ни чака. 😇 Мерси!

# 1 147
Подарявам купон за 1 бр. биосок от ябълка и джинджифил.
Подарен!

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 18:06 от Недоволна

# 1 148

Благодаря skk007! Аз вече я върнах, но наистина исках мнението ти, защото си доста по-напред с ютиите и гладенето от мен

# 1 149
  • Sofia
Разбира се, Лолита.
Скрит текст:
Протеин (тофу, вид тънки наденички/ вурст /дебърцин... ) - приготвен по желание (в случая тофуто (лидълско) нарязвам на плочки, подсушавам, овалвам в брашно + 5 китайски подправки, сушена лимонова трева и сол,  след това в цедено кисело мляко + малко газирана вода  и оставям на решетка да постои 20-30 мин., след което пържа за 1-2мин. (колкото да се опържи панировката) в повече и добре загрята мазнина - оставям да се стегне на кухненска хартия.
Останалото е майонеза (може да ѝ се добави, сух чесън, чили сос... но аз ползвах таква от шише за удобство - пак лидълско Simple Smile ), свеж зеленук (при мен краставица) и мариновани зеленучци - мариновах ги вчера, но и час-два може при липса на време. Маринатата - сол и захар - 1:3,  оцет и малко вода (разбърквам да се разтворят солта и захарта)  -- да покриват зеленуците.
И класиката е с бяла френска франзела/ багета Simple Smile  Аз разрязах и запекох да хване коричка, след това намазах с майонеза и подредих останалото. Simple Smile

Не, ръси се просто - той си е хрупкав и готов.
И да добавиш някакви сосове на хот дога. Simple Smile
А кренвирша може да нарежеш ей така  - за повече хрупкави хапки. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 16:12 от Morena

# 1 150
  • Mostly in my mind
Благодаря ти! Ох, много сложно приготовление и съставки като че ли Simple Smile))

# 1 151
  • София
Не, направо от кутията се ръси. Готов е за консумация.

# 1 152
И аз ще съм благодарна ако някой сподели дали има останал някъде зъбен душ в София.

# 1 153
  • Велико Търново

Благодаря skk007! Аз вече я върнах, но наистина исках мнението ти, защото си доста по-напред с ютиите и гладенето от мен
Ттихолова, благодаря за комплимента, но съм далеч от спец. Просто обичам да си гладя и тъй като ми е страст си купувам периодично евтина нова ютия. За съжаление, не съм отговорен ползвател и не смея да си взема някоя скъпа машинка, защото би ме било яд като я счупя сама Sad

# 1 154
  • Sofia
Благодаря ти! Ох, много сложно приготовление и съставки като че ли Simple Smile))
Даже са малко в този сандвич (Бан Ми). Simple Smile
Изглежда много хора така се плашат от азиатската кухня...
Скрит текст:
, а пробваш ли,  ще видиш, че така изглежда и не е по-различно от това да нарежеш/подготвиш съставките за което и да е ястие.  Но после готвенето е супер кратко/бързо, което е разликата. Simple Smile  
Предлагам ти ей тази рецепта - много е проста и страхотна за начало Simple Smile  Снимката е линк.

Общи условия

Активация на акаунт