Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 587
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 170
Кода на Манчев нали беше до 27, т. Е днес. Опитвам се на майка да го изтегля, изписва изтекъл код.
Ужас😟Аз днес щях да го активирам и наистина изписва,че е изтекъл😢

# 1 171
Явно е бил до вчера.
Пишеше до 27ми..но нямаше думичката "включително"...

# 1 172
Е той и на брошурите пише до само дата без думичката вкл, но си е вкл и тази дата.

# 1 173
  • София
Да ви попитам стиковете-дезодоранти в Лидл, които бяха без алуминий вече с алуминий ли са? Онзи ден забелязах, че опаковките им са променени, но никъде по светло синия не видях надпис без алуминий, без следи по дрехите или подобно.
Синият Сиен продължава да е без алуминий, да.

# 1 174
Момичета, имам парочистачка на Лидл. Нещо не се разбрахме с нея, не е моето, но се забавих с връщането. Ползвана е два пъти.

# 1 175
  • Sofia
Аз сама си правя гьозите
Често чета страницата ти, не съм попаднала на гьоза Blush.
Благодаря за хубавите думи и, че ме посещаваш, споделяме един вкус явно... Заповядай, но корите (за гьозата (дъмплинги/пелемени - много имена за едно и също Wink ) са ми готови в случая).  

Е той и на брошурите пише до само дата без думичката вкл, но си е вкл и тази дата.
То принципът е такъв - датитите от... до... са включени, не може свободни съчинения/интерпретации, че настава мазало.
Това с купоните си го позволяват...

# 1 176
  • Пловдив
Снощи при нас не намерих показания шоколад с бисквитки...нийде го нямаше Thinking
Тоалетната хартия дет купувам и тя зачезнала...?

# 1 177
Месечинка,
Рол-онът със светлосиня капачка е без алуминий, вече е писал и Ребел, гледах състава в магазина- на другите видове има, на този, нищо че не е изрично упоменато отпред, в състава няма алуминий (но не взех- сега аз лично предпочитам спрейовете им).

# 1 178
Снощи при нас не намерих показания шоколад с бисквитки...нийде го нямаше Thinking
Сложен е до черните шоколади, които са всеки втори на по-ниска цена при нас.
На мен не ми хареса, много ми е сладък. Лимитката на Шогетен, белият, е по-хубав за мен, но трябва да се заредя, че посвършва вече! Зарових си няколко бели под черните, дано ме дочакат😀

# 1 179
Коледен пазар не съм правила още, но на  Шогетен опитах новите и трите вида. Топ ми е този с тиква, след него този със захарните пръчки и накрая слагам с канелата. Обичам много канела, а не съм по тиквата, но определено добре им са се получили.

# 1 180
Звъннах им на лидълци и сега пробвах да вкарам кода и, о чудо взе, че стана. Та който иска днес последно може да се въвежда.

# 1 181
  • София
Здравейте, момичета
моля за информация дали в Лидл пускат дъски за гладене на фирма Vileda.
Някой има ли идея каква е била цената им?

# 1 182
  • София, Манастирски ливади
Ползвах кода за 10 % вече. Сега от чисто любопитство опитах отново и пак се активира.

# 1 183
Наистина и при мен се въведе, въпреки, че моят купон го изпозлвах в понеделник. Значи не е бил за еднократно теглене.

# 1 184
И аз го активирах отново. Ще го изпробвам после дали работи втори път.

Общи условия

Активация на акаунт