Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 492
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 290
И още един вид електронни табели в Лидл.
Снимката е стара.

# 1 291
В кауфланд има на зеленчуци същите табели, изобщо не бях забелязала, че са като таблети. Гледам цена на една маруля ровя и си избирам и в следващия момент гледам друга цена. В първия момент помислих, че съм объркала нещо, че гледам друг вид. После чак видях, че са електронни табели.

# 1 292
  • Пловдив
И аз случайно забелязах преди няколко години, че табелките при плодовете и зеленчуците  в Кауфланд са електронни. В момента, в който погледнах към цената, видях как тя се променя пред очите ми. 🙂

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 19:00 от marzeliva

# 1 293
Мислех че са хартиени етикети.

И като се промени табелата, и на каса ли се променя тогава, веднага, едновременно? Или..как работят..

# 1 294
Да, автоматично е синхронизирането.

# 1 295
Благодаря. Явно не са били сменени вчера.
Компенсираха ме, така или иначе...

# 1 296
  • София
Замразено ястие е това. Много ни е вкусно и от време на време го ядем. А и става бързо. Леко пикантно е. Но последно като го търсех нямаше заредено. Дано не са го спрели.

Мисля, че го видях днес във филиал Илинден, София.
Имаше марципанчета. Много ги харесвам, но се въздържах от покупка. Но.... нямаше от шоколада с бадеми и бисквитки. Simple Smile
Купих Розмарин и Мащерка в саксия за 1,79лв./брой. Само дано да ги опазя и оцелеят.

За другата седмица доста неща набелязах, нали на 5.11 е задушница.

# 1 297
  • Стара Загора
Розмарин от Лидъл успешно оцеля цяло лято на западна тераса, ама ментата  оттам явно по -различни грижи иска.

# 1 298
Някой да знае има ли още царевичен грис в ПА и къде да го търся? Защото търсех нещо друго, обиколи всички евентуални места, но нито грис, нито овесени ядки, които търсех, не намерих.

# 1 299
А при вас от всички видове марципан ли има? Евтините от 2 лв са 3 вида, а в този магазин  дето бях имаше 4 кашона само с 1 вид.
Тези от 3 лв и те са мисля 3 вида и пак имаше 3-4 кашона само от този в жълта опаковка.

# 1 300
  • София
На Родна стряха, печените белени люти чушки, след като ги пуснаха отново, леко ми сладнят. Преди не беше така. Но са страхотни!

# 1 301
Сутринта изобщо не видях марципани от два и три лева в нашия филиал..

# 1 302
И при нас днес нямаше марципан.

# 1 303
Тези ги няма при мен ☹Те шоколадови блокчета ги водили аз под общ знаменател ги сложих марципани 🤭Това с лешниците беше много вкусно и затова страдам 😭

# 1 304
Според мен, това е нуга. И аз ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт