Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 502
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 275
Цените ги вдигат ежедневно!
Когато са пускали купона за нара , той е струвал 0.99 за бройка. Вчера вече беше с цял лев нагоре!! 1.99 за 1 бр.
Смятайте за какъв скок става дума...толково бързо се вдигат че не успяват да оправят етикетите...

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 10:05 от teta75

# 1 276
И аз исках да взема оризовки, но не ми отчете отстъпката от купона 2+1. Помислих си, че може би е трябвало да са трите еднакви, макар че помня че не го пишеше в условията. После обаче погледнах пак купона и дори на снимката са три различни.
Явно е грешка в системата, но може би вече са я оправили.

Върнах ги, че винаги си смятам и си гледам бележките, та усетих разликата, но при мен на касата не  знаеха защо е така, може би съм била от първите натъкнали се на проблема... 🤣🤣🤣

И на мен ми се случи преди време с отстъпката на царевични питки 2+1 и подобен купон за -10% отстъпка от цялата покупка. Беше начислена отстъпка само от единия купон, тоест трите броя царевични питки бяха намалени с 10%.

# 1 277
  • София
Нарът снощи на Сточна гара / София беше с червена цена 0.99

# 1 278
Може.
Но на мен ми го таксуваха на 30% от 1.99 цена за брой.

# 1 279
На мен вчера сутринта в Пловдив нарът ми го е отчел на 0,69 лв., намален от 0,99 лв.

# 1 280
В повечето случаи цените на ПиЗ са с електронни табели, не се ли коригират цените от "ръководния пулт" в магазина, когато решат, че е нужно и не става ли бързо това?

# 1 281
Нямам идея, не съм запозната..какво е електр.табела?
Имаше харгиен етикет за 1.99..на каса също толкова излезе вчера...

# 1 282
  • Буркина Фасо
това е ел.табелка
но ако има проблем с мрежата може и да не се промени цената

# 1 283
Да ви питам някой успя ли да вземе оризовки с купон? Днес бях взела три пакета и касиерката на касата ми каза, че системата няма да ги отчете 🤔
И при нас вчера не минаха оризовките.

# 1 284
При нас няма такива табелки.

# 1 285
  • Sofia
има тема за рецепти за хлебопекарни.
но защо да правиш кекса в нея ???  яйцата така или иначе ще ти бъркаш на ръка. едно брашно към тях и
сместа за кекса е готова.

+1

Ама и  друго искам да кажа... "рецептите за хлебопекрана"  не са с по други съставки от обичайните, просто са съобразени с вместимостта на контейнера, та който и да е кекс с 2 или 3ч.ч. брашно няма никакъв проблем в хлебопекарната.

# 1 286
Този нар трябва да е златен, на пазара е 3лева килото

# 1 287
  • Седмото небе
има тема за рецепти за хлебопекарни.
но защо да правиш кекса в нея ???  яйцата така или иначе ще ти бъркаш на ръка. едно брашно към тях и
сместа за кекса е готова.

+1

Ама и  друго искам да кажа... "рецептите за хлебопекрана"  не са с по други съставки от обичайните, просто са съобразени с вместимостта на контейнера, та който и да е кекс с 2 или 3ч.ч. брашно няма никакъв проблем в хлебопекарната.
Благодаря Морена за съвета! Ще пробвам значи...

А питах за рецепта кекс в хлебопекарна понеже в момента не разполагам с обикновена стандартна фурна. Старата е на ремонт и чакам да и решат съдбата, за да преценя дали ще си върна нея или ще купувам нова.

Ще потърся темата с рецепти за хлебопекарна, не знаех, че има и такава. И се извинявам ако съм досадила на някой от пишещите/четящи тук с въпроса си.

# 1 288
  • Sofia
SUPERMAMА, като имаш предвид това, коети писах, ползвай си любимата рецепта за кекс, или заповядай моя - https://morrennaa.blogspot.com/2019/11/blog-post.html?m=0 Само спазвай правилото на хлебопекарната - първо мокрите съставки, после сухите.

# 1 289
Възползвах се от новия купон - 10% днес.
Купих от бисквитите с подправки, от белия шоколад с бисквити. И двата продукта много ни харесаха на двете с малката щерка. Шоколадът е до продукти от американската седмица. Взех два и малката ме пита дали е хубав. Казах, че много 😀, една жена до нас чу разговора и си взе и тя.
Имаше бонбони "Моцарт", ииии от дребните макарони 😀(най-после заредиха и при нас).

Общи условия

Активация на акаунт