Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 505
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 260
  • СОФИЯ
Не съм знаела. Така ще ползвам за напред. То става 50%. А от тези сирена често има намалени
30 %, особено добър е и срокът на годност.

# 1 261
Ходих, нямаше хелоуински донъти, но си взех обикновен с пълнеж, сега пак са ми пуснали купон за нещо от пекарната, утре пак ще ходя за донъти 😁 Нямаше нищо друго за което имах купон, пак опоскано Rolling Eyes Нещо няма интерес към празничните неща, но си взех панетоне за закуска, сиренца, банани, млекце, сладичко, дребни неща, две торби Satisfied

# 1 262
  • Пеликания
Замразено ястие е това. Много ни е вкусно и от време на време го ядем. А и става бързо. Леко пикантно е. Но последно като го търсех нямаше заредено. Дано не са го спрели.

# 1 263
Този шоколад с бисквитки не е нещо кой знае какво , според моя вкус.

# 1 264
Яйца 30 бр L /едри/ купихме и като ги отворихме видяхме, че са дребни и има три броя счупени.
Кората, която покрива яйцата, скрива размера и няма как да се види в магазина.
На етикета пише, че яйцата са над 63 грама, а като измерих с кухненската везна имаше 61 гр.
Партида от с. Панаретовци.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 22:45 от lana26

# 1 265
Пиша само да предупредя, че има проблеми в касовата електронна система на Лидл. Днес бях в клона на Борово и купих разни дребни неща за около 7 лева общо, включително 2 пакета еднакви меденки за по 1.54 лева.  Не знам как е станало, но първия пакет го отчекна вярно за 1.54, но втория го отчете също като меденка, но с цена 69 лева. Аз вярвам на системата и без да гледам сметката платих с карта  75 лева, което плащане беше отхвърлено поради недостатъчно наличност. Чак тогава се загледах в сметката и казах на касиерката че има грешка. Тя много се притесних и извини, макар че не може да е била нейна грешката, а на системата според мен. Най-добре не правете като мен, а си гледайте сметката, защото при по-малка разлика въобще няма и да се забележи грешка. Мен ме спаси от допълнителни разправии най-вече това, че по дебитната карта зареждам само по малко

# 1 266
Да ви питам някой успя ли да вземе оризовки с купон? Днес бях взела три пакета и касиерката на касата ми каза, че системата няма да ги отчете 🤔

Ако някой предлага купон за -10% моля да пише на лс🤗

# 1 267
  • Пловдив
Да ви питам някой успя ли да вземе оризовки с купон? Днес бях взела три пакета и касиерката на касата ми каза, че системата няма да ги отчете 🤔

Аз взех днес оризовки с купон.
Като е изтекъл кодът на Манчев, дано да пуснат сега и някой код на Шишков. Simple Smile

# 1 268
Купон за 10% всяка седмица, променя се числото в кода,  в съответствие със седмицата от годината която сме. Другата седмица 44.

# 1 269
И аз се бях  наточила на Моцартчето, а заварих празни кашони и 2 смачкани кутии, отворени и с липсващи бонбони 😬
За утеха си взех 3 марцичанчета 😆

# 1 270
И аз исках да взема оризовки, но не ми отчете отстъпката от купона 2+1. Помислих си, че може би е трябвало да са трите еднакви, макар че помня че не го пишеше в условията. После обаче погледнах пак купона и дори на снимката са три различни.
Явно е грешка в системата, но може би вече са я оправили.

Върнах ги, че винаги си смятам и си гледам бележките, та усетих разликата, но при мен на касата не  знаеха защо е така, може би съм била от първите натъкнали се на проблема... 🤣🤣🤣

# 1 271
  • Асеновград

Изпратих на лично, има активирани и 10% и оризовки и на трите.

При нас коледни шоколади изобщо нямаше, нито от млечния, нито белия с бисквитки. Оглеждах и в промото и на редовния регал с шоколади. Явно не са зареждали. Ако бяха изчерпани щеше да има поне етикет.

# 1 272
  • Седмото небе
А има ли някой от вас успешна рецепта за кекс правен в Лидл хлебопекарната?
От книжката с рецепти изпробвах повечето неща по мой вкус и много малко ми допаднаха. Но ми се иска евентуално някоя вкуснотия (примерно какаова) да спретна сега през уикенда за мен и детенцето.

# 1 273
  • Буркина Фасо
има тема за рецепти за хлебопекарни.
но защо да правиш кекса в нея ???  яйцата така или иначе ще ти бъркаш на ръка. едно брашно към тях и
сместа за кекса е готова.

# 1 274
И аз не харесвам феут, веднъж опитах и не повтарям.
Солети от 0,69 лв. вече няма дори на етикет при нас. А това беше единствен артикул, който изобщо не повиши цената си преди да изчезне.
Крем сиренето в синята кутия пак е с нова цена....всяка седмица се повишава...А добре помня промоционална цена от 2,50 в момента години 5,50.

Общи условия

Активация на акаунт