Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 278
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
В този сайт виждам едно ново за Заг предложение: 521 WS, като гледам е Jo Malone Wood Sage and Sea Salt.
Ще се опитам да разгледам и евентуално да намеря още нови; засега не откривам списък (нормално)

[Аз лично се надявам да пуснат Tom Ford Soleil Blanc и Byredo Mojave Ghost]

# 256
И аз се загледах в Нишовата секция,нито един номер го няма в списъка:) Запова голямата чуденка Laughing

https://zagzodiak.com/ws/dorilux-product-listing-special?sid=nul … lY2lhbCUyMiU3RA==

# 257
Аз чакам с нетърпение новите на Заг.
Днес разнасях Bitter Peach на Tom Ford и мога да кажа, че е чудесна чудесийка. Hug
Като аромат ми харесва, въпреки че е малко нетипичен за мен. Като трайност и излъчване нямам забележка. Поднових го 4 часа след първото нанасяне, не защото не го усещах, а защото исках още и още. Grinning
Така цял ден си го разнасям и мисля, че ще ми е един от основните фаворити за есента.
Olympea на Martin Lion, от която се оплаках по-рано, крайно не можах да я издържа. Днес я занесох в офиса ни и я оставих на който си я хареса, да си я прибере.
Ще видя как ще ми се развият отношенията с Tresor A La Folie

# 258
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Скрит текст:
Оригиналът на Cuir Beluga не е спрян, но не съм го виждала да се продава другаде освен в официалния сайт. Аз моят от Гиза още го чакам да отлежи, къде защото трябва, къде защото вкъщи са болни и парфюмите ги дразнят, но беше страхотен като го пробвах и три дена след доставка. Май ще ми стане любимец, независимо дали прилича или не с оригинала. А ще го сравня с него паралелно, съвсем скоро(когато мога да се пръскам пак, нали...) Simple Smile
Другото, което взех е черния фантом и от капачка/въздух мирише добре, но има някаква нотка, дано изчезне, която ми напомня на миризмата на мъжка пот и може и да не се разберем.
Скрит текст:
Не познавам оригинала, но не е проблемът в Гиза, има някои парфюми, в които усещам това и даже не е задължително да са унисекс. Това ми бяха първите парфюми от Гиза, но няма да са последните.
Сайтът им не е много ОК, плащането само в брой също е странно, но ще го преживея.

Днес получих Jenny Glow myrrh and tonka и (пак на капачка) е страхотна и много интересна. Нямам търпение да се офъщя Grinning "Звучи" трайна, ако ме разбирате, нооо ще разбера по-нататък. Изобщо, толкова парфюми ме чакат за тест, че ще откача Grinning
Аз взех 3 Kilian - Black Phantom, Back to Black и Angels Share. Нито един обаче не съм разносвал, т.к. е прекомерно топло за тях според мен. Само от тестова лентичка давам мнение засега.
Ангелският най-много ми допада от всички, невероятно мек и комфортен, сладък. Няма алкохолна острота, която очаквах и е абсолютно унисекс. Гурме в пълния смисъл на думата, но и съставките му го показват.
Фантомът - определено повече ми е мъжки, а не унисекс. Мек, но не толкова сладък и малко сух ми стои като аромат. Много ми харесва и с удоволствие бих го носил, но някак странно ще стои върху жена по мое мнение.
Обратно у черното - там има една сладникава, лепкава плътност, но и нещо плодово-накиселяващо. Оказа се, че има мед, тютюн и съответно череша и малина. За мен е оригинален като аромат, но отварянето повече ми допада, после ми киселее, но не е неприятно или натрапчиво. Нека да стане по-хладно и тогава ще го понося и преценя. Лично съм доволен и си заслужава, този също го определям като унисекс.
Та лентичките ми вкъщи, напръскани в събота още ароматизират силно кухнята вкъщи, така че хич не се тревожа за трайността.
Днес съм с Xerjoff 40 Knots отново от Гиза. Перфектен за сегашния сезон и температури. Морски, солен, но и има тежест от дървесни нотки и по-точно иглолистна такава. За лятото ми и идва тежък обаче, очаквах някаква свежарка. Супер е за есен, пролет и по-мека зима. Много джентълменски ми е, изискан, мъжки определено, но и носещ някаква зареждаща и позитивна енергия. И доста излъчва при мен, доста от моята кожа.
Ах, D-frag12, пак ли ти?! Joy Отново ме вкара в "парфюмни размисли и страсти". Grinning Абсолютно прав си, Black Phantom на Гиза е с мъжки уклон, подобен е на оригинала, ноооо Insomnia на Мартинез е прелест! /според моя нос/. Имам си едно бутилче от нея, което ми отлежава от месеци и познай каква еуфория ме обзе, когато те прочетох. Aроматът на Faviol Seferi /Insomnia/ от самото си появяване на пазара /2017г./ предизвика бурни дискусии и отнесе много хейт, но е факт, че във Fragrantica рейтингът му е наистина висок: https://www.fragrantica.com/news/Faviol-Seferi-Insomnia-13913.html Според мен, това е по-добрият Black Phantom, по - лесно носим от жени, по - сладък и по - траен. Познавам добре ароматите на Kilian в оригинал и не съм им фен, колкото до Angels Share, според мен е също силно надценено коледно гурме, но това разбира се е мое мнение с което никого не обвързвам. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 08:05 от kolevaangela

# 259
И аз се загледах в Нишовата секция,нито един номер го няма в списъка:) Запова голямата чуденка Laughing

От списъка има само един, 519 ZV Zadig et Voltaire This is her

Освен него обаче има доста непознати, ако потърся по нотки се получава следното:
520 EP Jo Malone English Pear and Freesia
517 JO Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily
534 SB Jo Malone Silk Blossom
522 SB Tom Ford Eau de Soleil Blanc
536 GY Byredo Gypsy Water
524 IN By Killian Intoxicated
415 OW Tom Ford Oud Wood
420 FA Tom Ford Fougere d’argent
410 FI Abercrombie & Fitch Fierce
411 PB Ralph Lauren Polo Blue

Да са ни честити, аз например веднага ще се възползвам

# 260
  • София

https://zagzodiak.com/ws/dorilux-product-listing-special?sid=nul … lY2lhbCUyMiU3RA==
Много странно е с някои номера. Например 534 преди го имаше, взимала съм го. В последния списък, който тук не помня кой беше качил, вече го нямаше, и за това съм го махнала. Друг като 536 съм питала преди време и на Борис, и момчето от ОЛХ, и ми се отговори, че няма такъв

# 261
Благодаря за разгадаването.
Аз ще изчакам малко и ще посетя близкия Заг с надеждата да са ги заредили вече.
На сляпо няма да се хвърлям поне засега.

# 262
  • Пловдив
Тези на Заг, които сте изредили, от магазина твърдят, че са правени по поръчка за някой и имат лимитирани количества на места. Не поддържат асортимент, защото реално няма количества.

# 263
  • Deutschland
На мен ми е интересно под какво име се продават в чужбина, защото имат голям износ. Питала съм, няма отговор.
Големи тайни, голямо чудо.

# 264
415 OW Tom Ford Oud Wood
420 FA Tom Ford Fougere d’argent

Първият в изпълнение от Гиза е страхотен, но ще душна и този.
Вторият ми е много любопитно как са докарали.
Оригинала е чуден.

# 265
Наскоро тествах White Tea на Елизабет Арден и ми хареса като идея. Знам, че няма имитация той, но накво бихте ми препоръчали от имиграционните, които носят подобен характер - миришат на луксозен крем и са леки, бе да се натрапват?
Имам Лалето на Заг от този тип.

# 266
  • Стара Загора

Ще видя как ще ми се развият отношенията с Tresor A La Folie

Пишете по-нататък за отношенията Simple Smile че му се чудя на този аромат.

Пробвах го в Елитис, хареса ми много...но засега се въздържам.

# 267
  • Пловдив
Наскоро тествах White Tea на Елизабет Арден и ми хареса като идея. Знам, че няма имитация той, но накво бихте ми препоръчали от имиграционните, които носят подобен характер - миришат на луксозен крем и са леки, бе да се натрапват?
Имам Лалето на Заг от този тип.

На мен на луксозен крем ми напомня Lancome Idole Aura. Мисля, че Заг го имаха. А сега и новия Жадор, но все още няма имитация.

# 268
  • Sofia
Здравейте и извинете, че така нахлувам в темата, но имам въпрос. Трябват ми празни стъклени флакончета, но никъде не мога да намеря откъде да купя. Можете ли да ме посъветвате къде да търся? В магазините за имитационна парфюмерия има ли такова нещо и къде в София да отида? Благодаря предварително за помощта!

# 269
Има магазин за всякакви стъклени опаковки на Симеон, в началото от М.Луиза към Сточна Гара(посока), на левия тротоар.
А празните опаковки от парфюми изхвърляте ли ги или могат да рециклират пак за пълнене?Може би сте говорили, но чета отскоро в темата.

Общи условия

Активация на акаунт