Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 268
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Някой знае ли какви са актуалните цени на 50 мл. Заг във физически магазин? LA BELLE 558 как са се справили? Много харесвам на The Moon, но я нямат налична. Благодаря предварително!

# 271
А празните опаковки от парфюми изхвърляте ли ги или могат да рециклират пак за пълнене?Може би сте говорили, но чета отскоро в темата.
Могат да се ползват, само шишето се измива със спирт( а не сапун и вода), за да се премахне остатъчната миризма.

# 272
Днес съм с Xerjoff 40 Knots отново от Гиза. Перфектен за сегашния сезон и температури. Морски, солен, но и има тежест от дървесни нотки и по-точно иглолистна такава. За лятото ми и идва тежък обаче, очаквах някаква свежарка. Супер е за есен, пролет и по-мека зима. Много джентълменски ми е, изискан, мъжки определено, но и носещ някаква зареждаща и позитивна енергия. И доста излъчва при мен, доста от моята кожа.
[/quote]

И аз си го носих онзи ден,  30часа го усещам на китката дори след душ, а на ръкава стои от 2 дни. Много напомня  Ambre nuit  на диор има същия"вайб".

Гледам имат нови шишенца. Определено мисля да поръчам пак, нямам търпение да ги пробвам след една седмица като отлежат.

# 273
  • София
В София, Люлин 6, в супермаркет Фантастико имало щанд с имитации на маркови парфюми. Не можаха да ми кажат на коя фирма са. Били много добри имитациите им. Някой купувал ли е от тях?

# 274
Трябват ми празни стъклени флакончета, но никъде не мога да намеря откъде да купя. Можете ли да ме посъветвате къде да търся?

Буркани.Бг
Там има голямо разнообразие, но неприятното е, че има минимална сума за поръчка.

# 275
Относно шишенцата. Реално стъклото се измива перфектно дори и само с гореща вода и сапун. Не остава никакъв остатъчен аромат по него. Казвала съм го и преди - проблемът е в пръскалката и в гумичката /уплътнението/ които с каквото и да се мият - няма измирисване. По този повод, не е нужно да се купуват нови шишета. Достатъчно е да се купят нови пръскалки с техния размер. Такива се продават самостоятелно. Купувала съм си /преди доста време/, именно от физическия магазин на "Буркани.Бг". Скоро не съм пазарувала от тях, в интерес на истината.

# 276
Отчет:
ЗАГ 519 this is her -мирише ми малко на Ноа Кашарел. Не ме грабна, не го надушвам, но околията-да.
ЗАГ Jungle - много трайна и смегчена версия от тази на Рефан.Май зюмбюла е по-неосезаем, но това ми харесва много ❤ Траен, и още как!
Мартин Лайън Либре - различава се от Версията на Заг и не е моето ( на ЗАГ ми харесва повече). Ужасно траен, задушлив. Пуснах го в размените.

# 277
Libre e станал много масов. Почти всеки ден го усещам у непознати, което е странно, защото YSL сякаш не е толкова популярен при нас.

# 278
Ооо, забравих bright crystal Versace ЗАГ- мнооого слаб, изфирясва на 5та минута.

# 279
В тик ток Либре е всеки втори препоръчан парфюм заедно със Скандал на ЖПГ.

# 280
  • Пловдив
Днес се сдобих с A Drop d'Issey Issey Miyake, много ми допада, лек, неангажиращ. Цените при Заг Зодиак са 7.50 за 30 мл без шише, 12.50 без шише и 25 за 100 мл без шише. С ново шишенце, с по 5 лв отгоре. Поднових Heures d'absence louis vuitton, напълних 50 мл. Не са есенни аромати, но аз обичам да ми мирише на чисто, а тези и двата са такива.

# 281
Момичета във Варна съм. Бриз мисля. Заг някъде в района? В центъра вчера намерих Рефан  и душнах 011, но капсулованата версия. На ликьор ми мирише и никакви развитие не претърпя при мен. Чак съм малко разочарована

# 282
  • Варна
Заг във Варна има само един и той е на колхозния пазар.

# 283
Заг във Варна има само един и той е на колхозния пазар.
Във Варна Заг се предлага и на друго място, ул.Генерал Колев 5.Магазинът е за вино и арт, но дамата предлага и парфюмите.

# 284
Аз ако бях във Варна щях да се намърдам в Гиза 😂

Общи условия

Активация на акаунт